O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Náhradná hlavica/pištol na vapku Parkside
Ahojte, nemáte niekto skúsenosť s inou značkou, ktorá by bola kompatibilná s vysokotlakovým čističo…
marara
Pred 4 rokmi
1
Ako náročná je údržba gresu?
ahojte, skusala som na slovenskej streche najst temu o grese, neuspesne, tak ju vytvaram. chcem …
ivanecka01
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
7
8
234
Rekuperačná jednotka Duplex 280 ECV5 s reguláciou RD5
Dobrý deň, staviame domček ( drevodom ) a rozmýšľame nad rekuperačnou jednotkou duplex 280 ecv5.rd…
maci7482
Pred 4 rokmi
3
Hydroizolacia zakladov - vlhnutie
Ahojte, po vikedovych dazdoch som si vsimol ze mi vlhnu zaklady z interierovej strany. Ide o pries…
mc999
Pred 4 rokmi
3
Salamander blueuvolution thermo 82
Zdravim 😊mame nacenene tieto okna. Mohol by sa mi niekto vyjadrit ci su ok (je my jasne ze nebudu n…
zdenka091085
Pred 4 rokmi
6
Ako spraviť podlahu okolo krbu? Lišty, ukončovacie profily...?
Ahojte. Ideme riešiť podlahu okolo krbu (laminátovú), nebudeme dávať dlažbu. Na podlahu by sme poto…
luckapav
Pred 4 rokmi
10
Riešenie pre žumpu v teréne
Dobrý deň, hľadám riešenie pre žumpu, ktorá sa nachádza pri chate v kaskádovitom pozemku odhadom as…
mima_sirotnakova
Pred 4 rokmi
1
Dlažba do garáže zo starej tehly
Ahojte, stale vymýšľam, kde ušetriť, tak som riešila, či by sme mohli urobiť podlahu do skladu nára…
profistavbari
Pred 4 rokmi
10
sponzor fóra
Hypo keď niesme manzelia
Ahojte dajú nám hypotéku keď s priateľom niesme zobraty? Pozerá na to banka?
drslavino
Pred 4 rokmi
8
Kastlove/spaletove okna na byte - hluk z ulice
Zdravim vsetkych, potreboval by som poradit. Byvam v byte v centre mesta, v skoro storocnej tehlove…
mar44
Pred 4 rokmi
1
Pieštany - plynár
Dobry den, viete mi prosim dat kontakt na sikovneho plynara v Piestanoch a blizkom okoli? Dakujem v…
kejticka
Pred 4 rokmi
1
Posudenie domu pred kupou
Dobry den, chcem sa opytat, ci mi viete odporucit niekoho, kto by pozrel dom, posudil jeho stav a …
drslavino
Pred 4 rokmi
2
Paprika v tieni
Dobry den, prosim vas chcem sa opytat ohladne sadenia papriky. Byvame v bytovke a spravili sme si t…
obonka
Pred 4 rokmi
11
Co do vnut. kutov
Idem obkladat spajz, co mam dat do vnutornych rohov sparovku alebo silikon? ak silikon aky?
obonka
Pred 4 rokmi
7
Sparovanie exterierovej dlazby
Ahojte chcem sa poradit ohladne sparovania vonkajsiej exterierovej dlazby mam skusenosti ze klasick…
profistavbari
Pred 4 rokmi
5
Schody s dlazbou
ahoj chcel by som si spravit schody na terene spolu s bet dlažbou mate s tym niekto skúsenosť? ide …
chrobak7
Pred 4 rokmi
4
Navýšený pozemok a plot
Prosím vás, navýšili sme pozemok cca 60cm a teraz chceme robiť plot 40x20m a teda otázka znie ako s…
jedine
Pred 4 rokmi
8
Stavebny inzinier/statik
Dobrý deň, viete mi niekto poradiť nejakého statika alebo stavebneho inziniera v okoli Detvy, ktor…
halnas
Pred 4 rokmi
5
Uprava podlahy Runnen
Ahojte, prosim vas, ma niekto podlahu Runnen z Ikea? Cim ste upravovali/orezali tie kocky, ak ste i…
pa_mi
Pred 4 rokmi
5
Zábradlie
Zdravím chcem sa spýtať je možne aby takto bolo pozvárané nerezove zábradlie dakujem za odpovede
2maroo2
Pred 4 rokmi
8
Zateplenie stropu pivnice
Dobrý deň. Chcel by som Vás požiadať o radu. Chcem zatepliť strop pivnice. Pivnica je pod prístavbo…
predaj_roznych_veci
Pred 4 rokmi
3
Lindab goodlock - názor
Akú máte skúsenosť s touto strešnou krytinou. Ste spokojný alebo nie. Kde ste ju kupovali?
martins1
Pred 4 rokmi
9
Blatové a sivé hniezda v trávniku
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť čo sa mi deje s trávnikom? Tvoria sa mi blatové a sivé hniezda.
sandria
Pred 4 rokmi
1
2
38
BIOKRB v kuchyno-jedálni - vizualizácie
Ahojte, rozhodla som sa dať do jedálne spojenej s obývačkou biokrb, len sa neviem rozhodnúť, ktorá…
deltako
Pred 4 rokmi
11
Prosím o radu skúsených stavebnikov
Ahojte. Idem rekonštruovat plot. Ideme davat betónové tvárnice semmerlock castello plný múr do výšk…
santos950
Pred 4 rokmi
1
2
44
Striekaná izolácia-počet radov tehál
Ahojte. Potreboval by som poradiť kolko radov tehal vymurovat ak budem mat striekanu izolaciu? Ak v…
marco_polo
Pred 4 rokmi
5
Klima
Dobrý deň. Prosim vás poradte mi vhodnú klímu do bytu. Má 56 m2, chcela by som ochladiť spálňu a de…
e1ba
Pred 4 rokmi
5
130m2 bungalov - navrh zdroja tepla + ohrevu TUV
Ahojte, projektant nam vypocital tieto udaje. Jeho odporucanie bolo ist do TC s vykonom 6kW a ak c…
wyrky
Pred 4 rokmi
28
Napinave stropy - ano, alebo nie.
Ahojte strechaci. Co hovorite na pouzitie napinavych stropov (napinave folie) na plafon namiesto s…
jan83
Pred 4 rokmi
17
Má niekto sedačku Ikea - Söderhamn?
Veľmi sa nám páči, najmä to množstvo alternatív ako si ju vyskladať.
jenn
Pred 4 rokmi
7
1
2
…
901
902
903
904
905
…