O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zle Posunutý plot
Bývame v Bratislave. Do oblasti, kde bývame už takmer 60 rokov sa začali sťahovať rôzni milionári a…
chrobak7
Pred 4 rokmi
28
Drevena podlaha.
Poprosim odporucania na naozaj kvalitnu drevenu podlahu (na podlahove kurenie)... Dakujem
petra_hudecova
Pred 4 rokmi
1
Záhradné sedenie Avenbeeg
dobrý deň máte niekto skúsenosti s touto značkou sedenia pomer cena kvalita ...oproti iným ratan se…
lubkecha
Pred 4 rokmi
1
Ako postavit altanok ktory by mal mat pochodznu strechu?
Poradte ako vyriesit altanok ktory by mal byt zastresenie spodnej terasy ale aj hore sluzit ako bal…
y2k
Pred 4 rokmi
6
Návrh kúpeľne 2x4 metre
Ahojte. Vedeli by ste mi pomoct s rozmiestnenim kupelne? Jedna sa o velkost 2x4 metre. Okno ziadne.…
fokuska
Pred 4 rokmi
1
2
46
Kosenie okolo domu.
Zdravim..poznate to, kedysi sme okolo domu kosili kosou a bolo. Dnes su to kosacky vyzinace a nevi…
ertezet
Pred 4 rokmi
14
Cena plynoveho kotla a práce
Dobrý deň. Chcela by som sa spytat kolko by mohlo stát zapojenie plynu. Mame rodinný dom, pripojku …
insed
Pred 4 rokmi
2
Záhradný stĺpik
Ahojte. Dávnejšie som tu videla tento záhradný stĺpik na vodu, len si už nepamätám u koho v albume …
jumi89
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Hlinikova pergola projekt
Ahojte riesil niekto hlinikovu pergolu pre stavebne povolenie? Chcela by som si sama vypracovat pro…
chrobak7
Pred 4 rokmi
4
Vrzgajuce exteriérové zaluzie
Ahojte, potrebujem poradiť predtým ako zavolám servis, exteriérové žalúzie nám začali vrzgat tak so…
palio2
Pred 4 rokmi
9
Medzera medzi XPS a murivom
Môže byť takáto 5cm medzera medzi soklov. XPS a murivom?
rado220
Pred 4 rokmi
3
Bazén svojpomocne..
Dobrý deň, staval niekto bazén s polystyrénových tvárnic? Keďže všetky bazény vyžadujú dosť nákladn…
rkorba
Pred 4 rokmi
3
Voda v izbe na podlahe - vždy na inom mieste
Zdravím, pred polrokom sme kúpili starší domček a kompletne ho celý prerobili. Nebola v ňom potahan…
peter_bukovy
Pred 4 rokmi
12
Po koľkých hodinách sú základy pochodzne
Prosím vás chcem sa spýtať že cca po koľkých hodinách sú zakldove pásy od vyliatia betónu pochodzne…
dedkovsevedko
Pred 4 rokmi
16
Otázka na zámkovu
Zdravím všetkých. Mám otázku dá sa spraviť chodník zo zamkovej ale bez obrubníkov?????
pacho29
Pred 4 rokmi
7
Projekty domov 2021 trieda A0
Ahojte, chcel by som sa poradiť ako je to teraz so stavbami 2021 trieda A0. Potreboval by som vedie…
mattyrv
Pred 4 rokmi
3
Susedský spor
Ahojte. Potrebujem poradit. Stary 150 ročny plot som vymenil za novy. Pokial tam bol stary nikomu n…
jabadaba
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
103
Aka je momentalna cena prace za komin a veniec?
Zdravim, chcem si porovnat ceny, aka je momentalna cena prace bez materialu za vymurovanie 6.5m kom…
milan_toman
Pred 4 rokmi
7
Kotvenie pod kameninový obklad
Chcem sa vás skúsenejších opýtať. Plánujem zateplenie novostavby a neviem, či niekde pod a nad okná…
profistavbari
Pred 4 rokmi
5
Obkladači Nitra
Zdravím, chcel by som sa opýtať, či náhodou niekto nemá kontakt na schopných,. zodpovedných, preciz…
sandria
Pred 4 rokmi
3
Drevodecor
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať nejakého stolára, či je možné zohnať drevodecor od firmy Kaindl …
kimi11
Pred 4 rokmi
4
Soklová lišta samorezka/hmoždinka?
Ahojte. Poprosim o radu. Viackrat sa tu v diskusii riesilo ci lepit alebo srobovat. Lepit nechcem, …
peter_durfina
Pred 4 rokmi
11
Poraďte, prosím, dobrú stavebnú firmu z Košíc
Dobrý deň, ahojte, hľadáme firmu na vytiahnutie múrov (cca 1 meter), rekonštrukciu strechy a menši…
slavoslav
Pred 4 rokmi
7
Vyriesenie zavesu na sdk
Dobry den najde sa tu niekto kto.mi poradi s konstrukciu na sdk? Ide o to ze mam kliestiny medzi to…
palo18
Pred 4 rokmi
16
Čo mi žerie listy okrasného cesnaku?
Ahojte, doteraz som bol v tom, že okrasný cesnak vydrží takmer všetko a nemá žiadnych škodcov. Dnes…
capzahradnik
Pred 4 rokmi
1
Pri pustení teplej vody kotol nezapne
Dobrý deň, mám problém s plynovým kotlom Protherm Tiger. Kotol má asi 11 rokov. Problém je taký, že…
22kubo1
Pred 4 rokmi
3
Pri pustení teplej vody kotol nereaguje
Dobrý deň, mám problém s plynovým kotlom Protherm Tiger. Kotol má asi 11 rokov. Problém je taký, že…
22kubo1
Pred 4 rokmi
1
Tepelné čerpadlá LG - máte skúsenosti?
Zdravým Má niekto skúsenosti s TČ od LG, zaujíma ma hlavne HM031M ide o monoblokovú jednotku s výk…
somecheck
Pred 4 rokmi
2
Kuchyň+obývačka obdélník nebo L
Ráda bych znala Váš názor, zda bystesi radši udělali v RD kuchyň+jidlena+obývačka jako obdélník 8,5…
tudlenudle777
Pred 4 rokmi
10
Zahradny domcek - fasada, prva rada - EPS alebo XPS
Ahojte, spravil som zahradny domcek, drevena konstrukcia oblozena OSB doskami postavena na patkach…
malofla
Pred 4 rokmi
10
1
2
…
903
904
905
906
907
…