Kosenie okolo domu.

Zdravim..poznate to, kedysi sme okolo domu kosili kosou a bolo. Dnes su to kosacky vyzinace a neviem co. Mam doma krovinorez, ale je tam poriadny motor. Ked idem kosit okolo domu tak vsetko mozne davam prec, ci auta, zakryvam pomaly co sa da. Ide o to, ze ked kosim krovinakom, tak odlietaju kamienky a vsetko mozne okolo, aj ked sa to snazim drzat v nizkych otackach. Viac nejdem rozpisovat. Co by ste mi poradili, zatial okrem klasickej kosacky na kosenie, aby to nemalo dopad napr. na fasadu atd. Kupit nejaky vyzinac, ak ano tak ake by mal mat parametre aby to bud ukosilo alebo aby to zase nerobilo bordel odlietanim kamienkov.Skor by som bol za benzinovy, nao ale navrhnite popripade aj elektricky. Poviem na rovinu, nie som v tomto odbornik, takze poprosim zdrzat sa hlupych a utocnych komentarov, take nepotrebujem.Dik.
Odpovedať
Aky velky je tvoj pozemok na kosenie? Mas tam vela prekazok, stromov? Je rovinaty? Vyznas sa do motorov, nevadi ti udrzba benzinovej kosacky? Travu chces dat do kompostu alebo mulcovat? Chceš kosacku s pojazdom alebo bez?
Odpovedať
nechcem kosacku, skor vyzinac alebo daco take, lebo su aj miesta kde s kosackou nepojdem.. udrzba mi nevadi.
Odpovedať
Odpovedz na moje otazky a potom sa mozeme pohnut dalej
Odpovedať
@ertezet doma všetko riešime tak že plochu vykosím kosačkou a okraje a plochy kam sa s kosačkou nevytočím dočistím vyžínačom. príde mi to ako najpraktickejšie ako šermovať na celých plochách vyžínačom 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Co tak slabsi krovinorez? Ja som kupil dokonca elektricky, nema sice taku silu ale pokosi co treba okolo domu, kde sa kosacka nedostane
Odpovedať
A čo tak lietajúcu kosačku?
Odpovedať
@fugas20 alebo roboticku, pripadne stvornohu, chlpatu
Odpovedať
kosou najlepsie kosenie pre prirodua obcasne vyzinanie prezijes netreba umelosti
Odpovedať
a co je poriadny motor?
Odpovedať
@okro1 kolko ma kw? @vrajmantak poriadny myslim silny 3,8 kw.
Odpovedať
dobre vidiš? krovinorezy do2 kw
Odpovedať
https://www.mall.sk/noznice-travu/fie... ja ti odporucam toto... nieje to hitparada, ale sam si si nabehol na vidly 😄 (ja to pouzivam na kosenie popri fasade a pod brankou kam sa mi neda vojst s normalnou kosackou). BTW, tie skalky - minule som si roztrepal okno na aute takou skalkou takze mi mozes verit, ze viem co to je 🙂 Teda roztrepal - podla vsetkeho som to sklo tou skalkou nacal a rano slnko uz len dokonalo skazu 🙂 Takze som prisiel k autu a mal som hned lepsi den!
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marekjahoda no, mne tak odletel kamienok do terasovych dveri do skla.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?