Vaňa Kaldewei 180*80

Prosim vas odkial ste kupovali tuto značky vane? A co knej dokupit...(okrem baterií)
Odpovedať
@20nikuska2 siko, original nozicky, sifón ten nemam original a na zvazenie davam do pozornosti este utlmovaciu sadu
Odpovedať
@20nikuska2 ahoj, uz som ti odpisovala aj v inej teme, kedze si sa ma pytala, aku vanu to mame. no tu ti napisem, ze tiez sme v siku kupovali ale myslim, ze aj v inych kupelnovych studiach ich maju alebo vedia objednat.
Odpovedať
nazdar, rad by som sa opytal, preco prave tuto znacku? v com je lepsia ako ostatne?
Odpovedať
@packo01 pretože je podľa mňa nezničiteľná, mám dva kusy, jednu používame cca 7 rokov a je krásna ako prvý deň. Odoláva všetkým čističom, nepoškriabe sa, ľahko sa čistí. Kaldewei má 3mm hrubý smalt a záruku 30 rokov. Umývam v nej napr. aj sklené tabule z dvierok z rúry a žiadna stopa.
Odpovedať
@rastika a ine znacky maju tensi smalt ci nevies? cez vikend som vela cital o tejto znacke a tiez taketo nazory, ze sa len tak neposkodi a ze je odolna. my sa teraz s manzelkou rozhodujeme, ci smaltovanu alebo akrylatovu, tak preto som sa aj tu opytal. dakujem ti za odpoved 😎
Odpovedať
@packo01 Áno, iné značky majú tenší smalt (aspoň čo poznám). S akrylátovými vaňami nemám skúsenosť, ale všeobecne je povrch náchylný na poškriabanie a zafarbenie. Ale možno pri drahých značkách to už neplatí.
Odpovedať
@rastika dobre vediet, takze ked smaltovanu vanu, tak jedine tejto znacky, zapisujem si to do hlavy 😄 😎 hej to som tiez cital, ze tie plastove su viac nachylnejsie a ze aj menej rokov vydrzia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?