DISPOZÍCIA 1.poschodie

Profilova fotka
Pozdravujem, ideme si poradu, ktorý variant sa Vám zdá najoptimálnejšie. Vďaka za vecné rady a názory.
Odpovedať
@curly1983 ani jeden. Kuchyne sú strašne veľké, nabeháte sa.
Odpovedať
Profilova fotka
no oni vyzeraju velmi podobne vsetky len mate poprehadzovane miestnosti. to ci chcete mat pri spalni kupelnu alebo satnik to si uz musite vy rozhodnut. osobne my tiez pride kuchyna s obyvackou strasne velka a tie detske izby zase hrozne male
Odpovedať
Profilova fotka
Akoze nie je toto moja salka kavy, ale keby uz mam vybrat, tak vpravo dolu, to je mi take najblizsie. Aj ta jedalen sa mi paci ako je umiestnena, to je take v pohodicke 🙂
Odpovedať
Ja hlasujem za ten úplne prvý, ten mi príde taký najrozumnejší aj v tom rozdelení. Ale nie sú tie izby detské trochu moc malé?
Odpovedať
@curly1983 A - ale urobit este male upravy.
Odpovedať
Ak by sa spravili ešte nejaké tie úpravy tak asi tretia možnosť by mne osobne tak najviac vyhovovala. Nemám moc rád členenie a ten priestor bude istotne lepšie vyzerať, ak bude otvorený
Odpovedať
Profilova fotka
@curly1983 Mňa by skôr zaujímalo kam vedú tie schody, lebo v jednom návrhu sú úplne inde že či to nevadí, a druhá vec už teraz je to štvorizbový bungalov za cenu cca cez 200-tisíc do akých priestorov tie schody vedú. K tej obývačko-jedálenskej časti v každej variante je riešená inak ako keby ste si nevedeli zadať čo vlastne chcete, v jednej nieje špajz v jednej je zasa priestor celý otvorený v inej variante je kuchyňa oddelená vo variante B je pracovného priestoru viac ako v závodnej kuchyni vo variante C a A je s toho ani polovica, čo majú tie varianty spoločné tak je podľa mňa zlé umiestnenie krbu ( ak je komín to s tou okrúhlo dierou a krb vedľa ), vo väčšine variánt na krb vidieť jedine od jedálenského stola v C-čku asi ani to, a ešte jeden postreh k tejto časti v novostavbe by som nikdy nerobil Wc bez okna ako v starých panelákoch.
Odpovedať
@martosko tak nad tym som sa aj ja zamyslala, ze naco su tam schody, kedze dole je vsetko, co k takemu slusnemu domu patri 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@martosko @timea59 , zdravím vďaka za postrehy, schody vedú na 2 NP , tam je plánovaná 2x detská izba , kúpeľňa, možno šatník. Priestor nad dennou časťou plánujeme mať otvorený.
Odpovedať
@curly1983 Aha a ja ze toto je 1. poschodie. Takze je to prizemie. A kde je teda vchod? Myslela som ze tie 2 male veci su balkoniky. Dvere nemas naznacene nikde, vyzera to, ze vsade su len okna a do miestnosti akoby ste dvere nemali vobec - napr. spalnu neviem uplne odlisit kde budu dvere medzi chodbou a spalnou, satnikom, ci ta kupelna je sukromna len pre spalnu, alebo ako do nej pojdu deti.
Odpovedať
@curly1983 nikde nevidím technickú miestnosť. Myslela som si, že bude v pivnici a že teda schody vedú do pivnice
Odpovedať
Ten posledný variant mi príde taký schodný. Ale ide aj o to ako ste teraz zvyknutý, že aký typ kuchyne ti bude lepší, ako izby, to čo sedí mne nemusí tebe.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@curly1983 Ahoj, ostaň pri variante A s prípadnými úpravami. Je to logické, nadväzujúce, čisté, viem si z toho jasne predstaviť ako asi funguje váš denný režim a aj aký je váš (požadovaný) štandard. Predpokladám, že vstup je zo severu, detské izby na juh, malá terasa na východ, veľká západ. Máš tam rannú kávu na teraske, denná časť je srdcom domu - tam tipujem, že budete tráviť najviac času ako rodina. V spálni dva šatníky - menší pre muža, väčší pre teba 😉? Tie detské by som možno riešila, možno nie, lebo niekde si písala, že hore chcete ďalšie dve - ak budú mať deti ešte samostatne herňu, tak to bohato stačí, hlavne ak naozaj budete veľa fungovať aj v dennej časti. Ak by si to riešiť chcela, stačí málinko ubrať v dennej časti. Zvážila by som ešte samostatné wc - možno zmenšiť šatník/pripojiť ho k vstupu a wc za ním. Ostatné varianty za mňa pocitovo ee - pri tom Áčku mám pocit, že ste prišli, povedali čo chcete/potrebujete a na 95% ste to dostali 😉. Predpokladám samozrejme, že TM, pranie atď. sú už poriešené niekde inde.
Odpovedať
Hlavne, čo v každom návrhu je fajn, že je oddelená denná časť od nočnej.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?