Aký sifón do vane je najvhodnejší?

Aký sifón vybrať je toho akosi veľa že neviem od čoho sa odraziť či klasika na stupel či klik klak .....aký je najideálnejší?
Odpovedať
@pirhina Klik klak je nevýhodný pri malých deťoch. Keď sú vo vani, stačí, keď stúpnu na ten uzáver a vypustia si vodu. Bežne sa mi to stáva. NA byte sme zase mali taký, ktorý sa ovláda takým otočným kolieskom v hornom otvore vane. sa mi ulomilo to tiahlo a bol dosť problém vymeniť ten mechanizmus. Najlepší je klasický štupeľ, len ho musíš mať niekde položený.
Odpovedať
Aj mne sa akosi pozdáva ta klasika na stopel dám si tam sitko a zachytí mi to veľké špiny napr aj vlasy
Odpovedať
@chrobak7
Odpovedať
@pirhina podla mna otocny je uplne v pohode, mame male deti a ziaden problem.ak su servisne dvierka na vani, instalacia, pripadne oprava kedykolvek bezproblemov. https://www.hornbach.sk/shop/Sifon-va...
Odpovedať
Ten remote control neviem posudit, mam novy click system a vadi mi, ze nechyta moje dlhe vlasy, teda nejake odchyti ale vydolovat ich odtial je des. Takze klikatko je po 3 mesiacoch vysrubovane, v odtoku zalozene sitko a pozuziva sa klasicky gumovy dugov...
Odpovedať
http://shop.kvip.sk/e-shop/Slovplast-... U mňa najosvedčenejší sifón. Už som to tu kedysi písal - u našich je na vani, zapustenej 15 cm do podlahy, bez revíznych dvierok, už 30 rokov (fuuu, letí to :-D ). Dve hlavy s dlhými vlasmi, viacmenej bez použitia sitka na zachytávanie. Čo sa na pilete zachytilo išlo do koša, ostatné voda zobrala... :-)
Odpovedať
@zita19 Asi zalezi od konkretneho systemu. Mame klikatko a cisti sa to lahko, za mna jednoduchsie ako sifon v odtokovom zlabe co mame na prizemi.
Odpovedať
@pirhina mame geberit nieco taketo - https://www.kupelnasnov.sk/geberit-pu... musim povedat, ze ked som ho kupovala, tak moja prva otazka bola, ze ako sa kamarati s dlhymi vlasmi. Musim povedat, ze sama som prekvapena, ze ten sifon je top.. Byvame 11 rokov, mam dlhe vlasy a sifon sa este ani raz nezapchal (v panelaku sme rozoberali klasicky sifon tak raz za 3-4 mesiace, lebo aj napriek sitku sa od tych vlasov zapchaval) Teraz ani sitko nemam a pohoda.. System je taky, ze sa stlaci ta cast hore a stupel zapadne, resp. sa otvori.. Zavret sa da aj tak, ze sa stlaci rukou, ziaden problem.. Je aj pekne zarovno s dnom vane a preto nehrozi, ze ho mimovolne vytiahnes.. Funguje stopercentne..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@dent Aj nám fungovalo min 7r bez poruchy, ale skús niekedy odmontovať to chrómové ovládacie koliesko, z vnútornej strany zvykne robiť riadna pleseň...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?