Obrazy do obývačky

Ahojte, zmodernizovala som si obývačku a chcela by som ju spestriť nejakým originálnym obrazom. Na internete som si našla obraz na stránke www.obraznastenu.sk a chcela by som sa opýtať či má niekto s touto stránkou skúsenosti. Je dodanie rýchle a obraz fakt taký ako na obrázku? Ďakujem :)
Odpovedať
1
2
Ahoj, túto stránku ti môžem odporučiť, ja som si objednala odtiaľ už 3 :) a som veľmi spokojná :) ..takže neváhaj a objednaj ;))) Ema
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@lennka1 rychle dodanie maju, mam 2 obrazy od nich, ale nie je farba na obraze taka ista ako fotka na internete..., skresluje to velmi, som s toho sklamana....
Odpovedať
ja som to vyriesila takto: http://www.zariadim.sk/blog/item?id=11
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte. Neviem, ako ste spokojné s tými neoriginálnymi obrazmi, ktoré tlačia vo fabrike, aby ich mohli predávať vo veľkých množstvách... Fotky na stránke majú skreslené... Obraz 50x80 visí nad celou gaučovkou, akoby mal aspoň 2 metre... Bacha na to. Ak chcete, pozrite na moju ponuku obrazov...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ďakujeme za názor na naše obrazy. Ak náš obraz nevyhovuje do 30 dní môžete obraz vymeniť alebo vrátiť späť. Ani my nie sme neomylný preto sa môže stať i chyba. Ak ste dostali obraz za cenu 50x80cm a podľa Vás má 2 metre tak potom ste kúpili výhodne :-) . Taktiež ak neubehlo ešte 30 dní od kúpy môžete obraz vymeniť alebo vrátiť. Ak sa Vám nepáčia tlačené obrazy, určite si vyberiete ručne maľovaný, ktorý určité originálny je.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@popoluska_15 maľované olejovými farbami ;-)
Odpovedať
@popoluska_15 a ako sa Ti tie gyce predavaju? Dobre? To som uz dlho nevidel, ludia kaslite na taketo odpady, chodte normalne do Diela, kontaktujte slovenskych umelcov, je ich dost, zainvestujte do hodnotneho umeleckeho diela a nie do takychto gycov.
Odpovedať
http://www.dieladielka.sk/sortiment/ Aby niekto nepovedal ze kritizujem bez navrhu inej volby, davam odkazy kde skutocne clovek sa moze spolahnut na profesionalitu co sa tyka hodnoty umeleckeho diela, naozaj vyzyvam hlavne damy aby sa nedali opantať lacnymi pochybnymi umelecky nehodnotnymi amaterskymi dielami a gycovymi reprodukciami, ale aby nelutovali paniaze na ozajstne umenie - teda zvazili vysku investovanej sumy do skutocneho umenia, ktore je nadcasove a stale hodnotne. Nehovorim ze musi to byt Laluha alebo ini vychyteni maliari, proste skutocnych umelcov je na Slovensku dost a myslim si, ze treba ich podporovat a nie kupovat lacné gyce a reprodukcie. http://adorno.sk/ http://www.brunovsky.com/ http://www.loart.sk/component/page,sh... http://www.maxgallery.sk/online-galeria http://www.galeriauanjela.sk/sk/ponuk... a je mnoho mnoho dalsich serioznych galerii a predajcov umeleckych diel
Odpovedať
Profilova fotka
mne veru tiež prídu gýčové...a tak vlastný pokus síce nie je umelecký hodnotný,ale má cenu aspoň pre mňa..:-D
Odpovedať
Ak obraz, tak urcite taky, ktory casom ziskava na hodnote...a to su jedine od znamych umelcov. Je to velmi dobra investicia a o 10 rokov na nom mozete aj slusne zarobit. Nemusi to byt len nezijuci autor, vela sucasnych autorov ma potencial.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@snowy66 Ale noooo....nikto ťa nenúti kupovať takèto umenie.trocha ucty k druhemu.aj ked je to fórum.
Odpovedať
@snowy66 prepáčte, ale nie každý má v živote rovnaké možnosti, a nie každý si môže dovoliť obraz za tisíce eur. V poriadku to je váš názor, že by ste si nič nekúpili. Pretože určite chodíte s tisíckami vo vreckách a dovolíte si minúť toľko peňazí na obrazy. To že si niekto takéto obrazy dovoliť nemôže, neznamená, že bude mať holé steny v domoch. Ani by ste neverili, koľko ľudí nakupuje hlúpe fototlače a sú to zbytočne vyhodené peniaze. Ja sa aspoň snažím predávať niečo čo namaľujem sama a prispôsobim to potrebám daného zákazníka. To je ako keby ste porovnali Coca Colu a Kofolu,,,, prečo sa vyrába Kofola keď už je tá značková Coca Cola? ....Pretože existuje trh...... Nebojte sa, ja sa stále učím len maľovať, maľujem dva roky na plátno ...maľujem aj niečo svoje.........a prečo som začala maľovať toto?......pretože to chceli ľudia.........preto
Odpovedať
@taylor71 vsak dobre v poriadku, len ta prosim nenazyvaj to umenim :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 definuj umenie..
Odpovedať
@popoluska_15 pani popoluska, s mojou zenou radsej zainvestujeme do dvoch , troch hodnotnych umeleckych diel nez zaharaburdit byt desiatkami lacnych gycov a umelych dekoracii. To som mal na mysli. Co tam ake porovnanie Coca Coly a Kofoly? Su to spotrebne tovary a nie umenie.... Ja som iba vyzval ludi aby si nenechali nicit vkus takymito paskvilmi, clovek co ma rad umenie, to pohlad na vase kreacie, to picha az v srdci....to je uz naozaj lepsia kvalitna reprodukcia.
Odpovedať
@snowy66, bola som v Diele, chcela som len misu na ovocie, stála takmer 300e... odišla som bez nej... ono je bývanie aj o tom že ľudia musia skĺbiť svoj vkus a finančné možnosti.. my žijeme z jedného príjmu a ja som na rodičovskej... a mám repordukciu Piccassa maľovanú na zákazku a denne sa z nej teším.. a to je podstatné, robí mi radosť.., tiež si viem predstaviť niečo orginálnejšie, ale to už sú sumy na ktoré momentálne nemôžem ani pomyslieť... ;-) ... želám veľa krásnych orginálnych doplnkov do domčeka...
Odpovedať
@snowy66 pane, môžem vám niečo prezradiť? .... môžete chodiť po Slovensku a učiť ľudí, čo je umenie, pretože existuje mnoho ľudí, čo si kupujú obrazy a nerozumejú sa pravému umeniu.... ....prečo odsudzujete ľudí len preto, že využívajú možností, ktoré sa im naskytli??? ..... Viete, kým budú všetci Slováci na rovnakej úrovni, na akej ste vy,,, že radšej si našetria a kúpia niečo poriadne čo má pravú hodnotu,,,,tak to bude veru ešte dlho trvať.......ja som využila tú medzeru na trhu, ktorú si môžu dovoliť aj ľudia, ktorí na pravé umenie nemajú, resp. sa mu nerozumejú...... mojím cieľom bolo aspoň z časti eliminovať obrazy tlačené na tlačiarni......aký je váš názor na tlačené obrazy? hmm?
Odpovedať
@taylor71 umenie je ludsky produkt, vysledok kreativneho procesu. Wiki ma dobru definiciu tak Ti ju prekopirujem: Umenie je individuálnym prejavom kreatívnej schopnosti duše - jedna z foriem osvojovania si sveta človekom. Umenie môže znamenať aj používanie istých duchovných kvalít alebo manuálnej zručnosti pri realizácii určitého diela s cieľom urobiť svet umelo krajším a lepším. Umenie je forma maximálneho bytia človeka spočívajúca v cieľavedomom pretváraní škaredého alebo esteticky neúčinného či menej účinného na krásu v koncentrovanej podobe. U popolusi je to tak ze uz len dosiahnuta manualna zrucnost nie je vo vyrovnanom pomere ku duchovnej kvalite a naopak. U nej prevladaju praveze vsetky atributy gyca: trivialnost, okazalost, bezduchost, rusivost, okamzita zrozumitelnost, sentimentalnost, banalnost a neznesitelnost, papagajstvo.. Chapem ze je to masovka, ze sa to paci masam, dovolil som si iba upozornit ludi ktori maju vazny zaujem spoznavat umenie a doteraz sa nad tym nezamyslali,aby dostali chut spoznat ine, aby vedeli, ze existuje aj nieco ine nez tieto , lacne, umelecky nehodnotne a prudko amaterske vytvory.
Odpovedať
@dedian uvidis ze tu misu si budes vynahradzovat nakupovanim somarin. Nakoniec keby si to v buducnosti zratala, zistila by si, ze prave keby si dala tych 300 eur na krasnu esteticku hodnotnu misu, by si usetrila, lebo takto pokúpis casom kadejake nahrazky ktore sa Ti vzdy omrzia a nahradis inymi, a bude to v sumare viac nez 300 eur.
Odpovedať
@popoluska_15 vasim cielom nie je eliminovat tlacene obrazy ale predavat svoje veci ako umenie, hoci to umenie vobec nie je. Ale ved sloboda je, vyrabajtre si a predavajte co chcete, ked je dost gyciarov co vam to kupi. Ja som iba upozornil na to ze to nie je umenie ale gyc, resp. lacna dekoracia.
Odpovedať
@snowy66 ďakujem za definície ;)......ale poviem vám jedno..... mohli ste to povedať aj slušnejšie, ja som sa s vami rozprávala relatívne slušne a vy ste ma hneď len urážali. Mohli ste tu dať linky a poukázať na pravé umenie a nie len urážať. Prepáčte hoc sa možno vyznáte do umenia, ale na vašu osobnosť som si urobila vlastný názor, a myslím si že máte obrovský deficit v tom, ako vychádzať s ľuďmi. Jedno čo neznášam je arogancia a tou vy doslova prekypujete. Nebojte sa už dlho uvažujem o zmene smeru maľovania, ak vás to poteší aspoň trošku. ...... Skončila som s touto konverzáciou, nakoľko som vysvetlila čo som chcela....
Odpovedať
@dedian pani vy nemate doma reprodukciu picassa ak je to original malovane na zakazku. Vy mate doma plagiat, a moc by som sa tym nechvalil, nie je to legalne ;-)
Odpovedať
@popoluska_15 myslim ze som bol maximalne vecny, nie su v tom ziadne negativne emocie voci vam. Kritizobval som vasu tvorbu, nie vas, tak nemate byt co urazena, dokonca som vam aj zacal vykat, nemyslim si ze mi mate co vycitat.
Odpovedať
@snowy66 a prepáčte, nehovorte čo nie je pravda, mojou prvotnou snahou bolo ELIMINOVAŤ TLAČENÉ OBRAZY nakoľko ma fakt rušia a iritujú.........ale to asi niekto ako vy nepochopí.........o svojom vlastnom obraze uvažujem už rok, len som nemala čas ho dať zatiaľ na plátno, vždy mi tam niečo ešte chýbalo, tak som zatiaľ riešila tieto obrazy, ktoré odo mňa chcelo moje okolie....... vďaka za porozumenie pán umelecký znalec. .....do umenia sa možno vyznáte ale do duše veru nie......na to si dávajte v budúcnosti pozor ako a koho hodnotíte!
Odpovedať
@popoluska_15 v tomto pripade definitivne neplati ze klin sa klinom vybija. To su uz naozaj lepsie reprodukcie...
Odpovedať
Vzdy tu budu taketo 2 tabory na diskusiu, lebo existuju aj 2 rozne pojmy - umenie a gyc....... Ak mozem vyslovit svoj nazor - to, co tu vidim na fotkach je bohuzial gyc. Vzdy som to ochotna povedat nahlas, ale nikdy nebudem branit ludom, aby si to kupovali, lebo to evidentne uspokojuje ich potreby. A este jedna vec - ak niekto nema na kvalitny obraz, nech si nedava ziadny - existuju vzorave tapety, dekorativne natery, obklady, ktore vysoko prevysuju tuto tvorbu.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?