O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Íl, čo s ním?
Ahojte strecháči. Máme domček na Orave, a keďže už aj u nás zmizol sneh, chceme sa pustiť do dvor…
radikk86
Pred 4 rokmi
15
Elektrická prípojka - nový bod pripojenia
Ahoj, prosím vas viete mi poradiť s takouto situaciou. Posledný bod pripojenia je vzdialeny od hra…
lukino55555
Pred 4 rokmi
7
Unipi
Máte niekto skúsenosť/nainštalovaný SmartHome systém od Unipi ? Poznáte niejakého dodávateľa zo záp…
bagican_krivulkos
Pred 4 rokmi
2
Stavebny material zo zahranicia
Dobry den. Chcem sa opytat na to ci ste nakupovali material na stavbu domu zo zahranicia a na Vase …
kubejova
Pred 4 rokmi
10
Parcela E--->C a odkup od SPF, zrejme aj extravilan.
Zdravim, Mam moznost kupit pozemok v obci, hned z hlavnej cesty, parcela C, zastavane plochy. a za…
stefan222
Pred 4 rokmi
14
Pomoc pôdorys
Zdravím. Poprosím radu. Dá sa tu vyčarovať plnohodnotná izba pre dcéru? Tá vedla kuchyne je malá, r…
hroma
Pred 4 rokmi
19
Biely kameň - mramor
Milí strecháci, zvažujeme spraviť na záhrade pás z drte bieleho štrku, resp. mramoru... Bude toho t…
jankasoli
Pred 4 rokmi
8
Aký máte názor na náš projekt
Zdravym..riesime projekt nasho domu,sme uz takmer vo finalnej verzii a chceli by sme vediet aj vas …
jurkoboss
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
70
sponzor fóra
Fasádny kamen
Dobry deň mam otázku chceme davat kamen na fasádu a chcela by som poradiť odkial ste kupovali najle…
lubk0
Pred 4 rokmi
6
Živý plot z viacerých druhov rastlín
Ahojte. Mám v pláne vysadiť živý plot cca 80m. Bude po severo západnej strane popri pletivovom plot…
vebi34
Pred 4 rokmi
2
Úzky pozemok, vzdialenosť domu od susedov
Dobrý deň, chcem sa spýtať či má niekto skúsenosť. Máme pozemok s domom a chceli by sme stavať ešte…
zajo123
Pred 4 rokmi
12
Akú zástenu do kuchyne za plynové horáky ?
Prijmem všetky názory, z akého materiálu dať zástenu za plynové horáky v kuchyni. Neuškodí teplo dr…
jednoducha
Pred 4 rokmi
10
Farba/drevodekor
Ahojte. Opravujem podlahu v drevodekore dub sonoma a potrebujem zaslepky/koncovky v rovnakom odtien…
v1ct0r
Pred 4 rokmi
1
Ako ohranicit terasu pod vrbovym altankom, z kamennej dlazby
Ahojte. Prisim o radu ako ohranicit dlazbu z kamena pod altanok zo zivych vrbovych prutov. Len pre …
richard71
Pred 4 rokmi
12
Kupelna zapach
Dobry vecer, kupili sme byt v starsej novostavbe (2013), sme druhi majitelia. Byt nebol obyvany vys…
maryll
Pred 4 rokmi
9
Kupuje niekto byt v projekte Tujetoin v Dúbravke?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či sa nájde niekto kto kúpil, resp. uvažuje nad kúpou bytu v pr…
hlavicka83
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
137
Krajský dopravný inšpektorát Prešov - skúsenosti?
?Aké mate skúsenosti s KDI-PO? Nájdu sa tu projektanti, ktorí spolupracujú s policajtmi z KDI-PO. P…
turista112
Pred 4 rokmi
6
Zvuková izolácia
Prosím poraďte ako najlepšie zvukovo odizolovať podlahu v klasickom panelákovom byte. Momentálne má…
durino
Pred 4 rokmi
5
Eko farba na stenu do detskej izby
Ahojte, chcem sa spytat ci by ste vedeli odporucit nejaku zdravotne nezavadnu farbu pre dieta do de…
alex2345
Pred 4 rokmi
3
Laminátová podlaha
Odstiepuje sa mi podlaha laminat. Stale nachadzam nejake nové miesto odstiepene alebo vysuchane. …
lejak2
Pred 4 rokmi
6
Laminatove parkety a elektricke podlahove kurenie
Ahojte vsetci, potrebovala by som sa poradit. V projekte novostavby sme si vybrali elektricke podl…
ruren
Pred 4 rokmi
29
Nákupný zoznam - čo potrebujem?
Dobrý deň, je tu niekto kto by mi vedel poradiť čo všetko potrebujem k bazénu Azuro Vario? Chcem to…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
4
Vyrovnanie pätiek
Ahoj. Chem si terasu zastrešiť drevennou pergolou. Problém je v tom že terasa je vystavovaná aby od…
tomas512
Pred 4 rokmi
8
Rebrik
Ahojte. Vylez na poval mame zatial takto, bolo to vo vnutri, ale sa to zamurovalo, lebo sa menila a…
zita19
Pred 4 rokmi
7
Muchy a hmyz na fasáde
Ahojte, prosím o pomoc, existuje niečo proti muchám na fasáde, máme novú fasádu od jesene, ale toľk…
zita19
Pred 4 rokmi
12
Izolácia podlahy ..
Zdravím vás , ako najlepšie navrstvit izoláciu podlahy v hrúbke 18 cm ? Je lepšie 2 alebo 3 vrstvy …
petronelakosik
Pred 4 rokmi
1
Dlažba na základovu dosku
Ahojte poradite mi ako technický správne položiť kachlicky na betonovu platnu aby neodpadli vdaka …
melvik
Pred 4 rokmi
25
Prístupová_cesta
Dobrý deň chcel by som sa opýtať čo by mohlo stáť vybudovanie prístupovej cesty ktorá sa napája na …
mtmratin
Pred 4 rokmi
1
Semmerlock- skúsenosti a rady
Ahojte. Idem robiť plot. Zatiaľ vyhráva semmerlock typ castello. Ma niekto s týmto typom skúsenost…
martinak15
Pred 4 rokmi
1
Aké trvalky do vysokého kvetináča
Ahojte, mám dva cca 60 cm vysoké kvetináče široké do 30cm (aj hlboké 30cm). Veľmi sa mi páčia pivó…
zuzcek1988
Pred 4 rokmi
3
1
2
…
934
935
936
937
938
…