Akú zástenu do kuchyne za plynové horáky ?

Prijmem všetky názory, z akého materiálu dať zástenu za plynové horáky v kuchyni. Neuškodí teplo drevennému materiálu? Nemáte niekto nerezové zásteny len pri plynových horákoch. Videla som nejaké foto na MK.
Odpovedať
tu as 6 stran nazorov http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
keramika alebo sklo. casto sa stahujeme... a vela varim.
Odpovedať
@jednoducha Dobry večer, my sme to práve riešili. Linka je biely lesk, pracovná doska a zástena je dub. Bohužiaľ za horáky nám stolár odporučil kalene sklo. Dávame si ho čierne, bude ladiť so sklovarnou plynovou doskou a navyše, vraj čierne rokmi vyzerá lepšie ako inej farby.
Odpovedať
Profilova fotka
@anonym112 napisala si bohuzial, mozem vediet preco?? :-)
Odpovedať
@darinna1 bohužiaľ preto že podľa mňa, čo sa týka estetického hľadiska troška to narúša koncept toho, že som to chcela mať celé také jednoliate a to čierne kalene sklo to trocha naruší. Avšak z funkčného hľadiska, pokiaľ viem je to výborná vec. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anonym112 prave preto som sa opytala, lebo co viem tak po praktickej stranke je to fajn, tak mi to trosku uchadzalo, ale tak uz viem ako si to myslela :-)
Odpovedať
Kalené sklo je dobrá voľba. Máme ho tiež v šírke plynovej varnej dosky. Dávali sme ho kvôli tomu, že obklad máme biely, malý obdlžnikový formát a špáry sú tiež biele, takže pri varení takého guláša by to asi nedopadlo dobre. Sklo sme dali priehľadné.
Odpovedať
@jednoducha ahoj,my mame obklad -stara dobra klasika ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Aj ja som sa rozhodla pre obklad 55x55 aby bolo čo najmenej špár. Stolár neodporučil drevenú zástenu, kedže mám najväčší horák vzadu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?