Okno v kuchyni

Ahojte, prosím o radu. Riešime projekt domu a rozhodujeme sa kde umiestniť okno, či nad pracovnú dosku, alebo na pravo do voľného priestoru. Pridávam foto projektu kuchyne. Prosím o radu, skúsenosti prípadne foto ak niekto riešil nieco podobné. ďakujem 🙂
Odpovedať
*ľavo
Odpovedať
@betca najprv som sa chcela spýtať, že kde je linka, keď to má byť kuchyňa..... dosť rozhádzaná mi príde. Čo sa týka okna, dala by som ho nad pracovnú dosku, super osvetlí pracovný priestor...len či bude potom dosť úložného priestoru.
Odpovedať
@betca Ten ostrov by som otocila o 90• dolava. Okno by som dala tam kde je v projekte az po zem + k linke druhe okno klasicke (nie tie uzke male co sa davaju medzi linku a horne skrinky).
Odpovedať
Usporiadaniu tejto kuchyne chyba harmónia. Co je to vedla chladnicky? Vysoka skrina? Ak ano kam si polozis veci so chces ulozit do chladnicky? A naopak? Otocenie ostrova urcite pomoze.
Odpovedať
@betca Ja by som este aj vymenila spajzu s chladnickou a tou skrinou vedla (potravinovou?) alebo tam bude rura a mikrovlnka? Aby si pri chladnicke mala hned praconu linku, kde mozes polozit veci. Ostrov urcite otocit a tym ti vznikne logicke usporiadanie - chladnicka, linka a oproti hned ten ostrov. Teraz to mas chaoticke.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, okno aj tam, aj tam. Denne svetlo je potrebne. Mozes mi opisat aky prinos ma pre teba spajza siroka 90 cm? Policky 30 cm a prechod 60cm? nebolo by vhodnejsie potiahnut prac dosku az dole a dat v linii s chladnickou 3 dalsie kuchynske skrine hlboke 60cm? Nehovoriac ze esteticky by to bolo prijemnejsie, bez trciaceho rohu? Vyzera to, ze silou mocou chces spajzu, tak ti ju tam nakreslil. Ked tam das skrine, mozes zrusit tu uplne vlavo, zostane ti vacsi priestor pre vstup. Nechcem byt neprijemna, no tento nakres je sposob ako « dogabat » velky prijemny priestor. Alebo je nejaky vazny dovod ze tam ta uzka vycnievajuca spajza musi byt?
Odpovedať
Profilova fotka
Cim viacej denneho svetla tym lepsie, pri pracovnej doske mat denne svetlo, niet nad to, to ti hovorim zo skusenosti. Pokial mas moznost, tak chod do toho 😉
Odpovedať
Ja mám v plánoch okno nad pracovnou linkou,nad umývadlom /ako máš linku 2700 s umývadlom /. Mne to celé presvetlí priestor. Tiež sme chceli špajzu, nakoniec sme tam dali celú stenu vysokých skriniek s chladničkou, rúrou a potrav.skriňou .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?