O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rez stareho vinica
Dobry den. Poprosil by som o radu. Sused umrel a zostal tu stary vinic , ktory on strihal ako sa mu…
pampaliny_lovec_zvierat
Pred 4 rokmi
1
Ne-jednoduchá stavba čiastočne svojpomocne
Chceme stavať dom, ktorý už nespadá do kategórie jednoduchých stavieb. Samozrejme, chcem si na ňom …
moratibru
Pred 4 rokmi
2
Osadenie vstavenej plynovej doky
Ahojte. Je nutné nejakym specialnym "vysokotepelnovzdornym" silikonom vyspravit okolie vstavanej p…
michal_66
Pred 4 rokmi
10
Odvadzanie dazdovej vody
dobry den.... ako mate vyriesene odvadzanie dazdovej vody zo strechy co byvate v rodinnych domoch? …
milan_toman
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
61
Najdem tu krbara? potrebujem radu ohladom komina a krbu
Zdravim potrebujem sa poradit, aky typ komina aj znacky okrem Schiedela su este dobre a tiez aj typ…
jp9
Pred 4 rokmi
12
Dodatok ku kúpnej zmluve
Dobrý deň, návrh na vklad vlastníckeho práva nám kataster prerušil. Treba mi opraviť KZ a aj sam…
chrobak7
Pred 4 rokmi
15
Betonový plot alebo tuje
Čafte ako by ste riešili prekrytie susedovho škaredého múra, ktorý tvorí hranicu pozemku. čo by b…
lubk0
Pred 4 rokmi
1
2
34
Problémy s vypínačmi - svetlá preblikávajú
čaute začali mi pred tyždnom robit problemy svetla že ked zapnem vypinačom svetla v v kuchyni tak m…
duzu
Pred 4 rokmi
12
sponzor fóra
Je možné klasickú trampolínu zapustiť do zeme?
Dobry den, prosim chcela by som sa informovat, ci je mozne klasicku trampolinu zapustit kusok do ze…
bejban
Pred 4 rokmi
20
Hrúbka komína
Dobrý deň,potrebujem poradiť ,chcem vyvlozkovat komín (nechcem frézovať) a vychádza mi tam 140,bud…
schiedel_maros_plsko
Pred 4 rokmi
7
Cena vizualizacie
Zdravim. Davali ste si vizualizaciu kupelne priamo v studiu? Kde a ake mate skusenosti?
hasacisko
Pred 4 rokmi
13
Akú podložku pod gril na zámkovú dlažbu (prevencia proti fľakom)
Akú podložku by ste odporučili pod kamado gril (cca 80-90 kg). Máme ho v altánku, a samozrejme pri …
abobo
Pred 4 rokmi
9
Schody na terasu domu
Ahojte strechári, opäť idem po radu. Po dlhom zvažovaní sme sa rozhodli dať na terasu k domu wpc do…
aaalena
Pred 4 rokmi
4
Umelá tráva pod detské ihrisko.
Dobry deň, Máte niekto skúsenosť s umelou trávou na detskom ihrisku? Zvažujem bud Rimini dĺžka vla…
stavitelka8888
Pred 4 rokmi
13
Ako vyzerá Darea/Krémová od Pres Betonu???
...všetkých zdravím! Chcem sa spýtať,ci má dakto z vás ,,Dareu/Krémovú"betónovu dlažbu od PresBetó…
radusko01
Pred 4 rokmi
2
Individuálny projekt poschodové domu
Ahojte, Je tu niekto, komu nevyhovoval katalógový projekt poschodového montovaného domu a dal si o…
bellatrix27
Pred 4 rokmi
1
Regulácia teploty v dome
Ahojte, Chcel by som sa spýtať na Váš názor, alebo skôr vás teda požiadal o radu. Máme v novom RD z…
jaros87
Pred 4 rokmi
6
Posuvne dvere v kapsule
Ahojte. Uvažujeme nad posuvnými dverami v kapsule. Jedny dvojkrídlove a dve jednokrídlove. Tam kde …
chrobak7
Pred 4 rokmi
18
WC - divné splachovanie
Pozdravujem všetkých, moja otázka je smerovaná hlavne na skúsených inštalatérov. Mam Geberit s miso…
kamilka22381
Pred 4 rokmi
11
Medzery medzi obrubníkmi
Caute strecháči, chcem sa spýtať aký máte názor na medzeri obrubníkmi je to takto ok? V piatok nám …
chrobak7
Pred 4 rokmi
10
Stavba domu na kľúč , financovanie
Zdravím , staval tu niekto dom na kľúč cez hocijakú firmu ? Zaujíma má priebeh financovania. Kedy s…
zltalienka
Pred 4 rokmi
14
Nesprávna teplota v novej chladničke
Ahojte, pred nejakým časom som sa na vás obrátila ohľadom kúpy novej chladničky. Nakoniec ju konečn…
jouvy_schweiz
Pred 4 rokmi
9
Kúrenie klimatizáciou
Ahojte . Je možné kúriť v zime klimatizáciou ? Kúpili sme starší rod.dom cca 50r. Nieje tam zaved…
martin118
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
108
Náhradný nôž do nožníc
Zdravím,vedel by mi niekto poradiť kde by som našiel takúto náhradnú čepeľ do nožníc na konáre? Ďak…
jano16
Pred 4 rokmi
4
Dobra firma na zastrešenie terasy
Pekny den, mohli by ste mi prosim poradit nejaku spolahlivu firmu na zastrešenie terasy? Chceli by …
pioneer
Pred 4 rokmi
2
Máte kombináciu linky bielej lesklej a dreva?
Uvažujeme nad bielou lesklou - perla - a drevo, len v decodome sme mali vybraty dub arlinkton a sto…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
84
Čo spôsobuje diery v listoch vavrínovca?
Neviete mi poradit? Na tohtorocnych prirastkoch vavrinovca (Novita) som nasla tento tyzden mnozstvo…
mickey_mouse
Pred 4 rokmi
27
Aku karisiet. 3 odbornici 3 názory
Ahojte. Ako je zvykom tak sa veci riesia dopredu ale nakoniec aj tak za chodu :D Dom rozmer 13x1…
tomas89374
Pred 4 rokmi
22
Prechod cez strechu - predpriprava na plochej streche
Dobry den, na dome buram komin (zatekalo, nadstresna cast sa rozpadavala, ...). Ostala mi teda v st…
noxon
Pred 4 rokmi
1
Drziak na kvetinace - zaskleny balkon
Chcel by som na zaskleny (posuvnymi sklami) balkon (dlzka 3,45m) zvonka zavesit kvetinace. Chcem ab…
zita19
Pred 4 rokmi
2
1
2
…
938
939
940
941
942
…