O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kúpa staršieho domu - na čo si dať pozor
Ahojte, vyskytla sa nám možnosť kúpiť starší rodinný dom. Dom je z cca z roku 54-55. V roku 2000 bo…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
11
Terasove dosky na balkon v panelaku
Prosim vas, chceli by sme mat balkon (3450x1400) pekne oblozeny drevenymi terasovymi doskami. Momen…
yoss
Pred 4 rokmi
1
Spoje na hydroizolacii a pokladka polystyrenu
Dobry den, Mam nalepenu hydroizolaciu na celej platni. Teraz pojdem ukladat polystyren. Dam tam ne…
igor256
Pred 4 rokmi
10
Mirano falcovana strecha
Dobrý deň, má niekto cez Mirano postavený dom s falcovanou strechou? Zaujíma ma skúsenosť a názor :…
lubosbubos
Pred 4 rokmi
18
Profil na sklo do sprchy/dlazby
Ahojte, riesim sprchovy kut a hladam najlepsie nerezovy profil na 8mm sklo do dlazby. Nieco taketo…
paulus33
Pred 4 rokmi
6
Kupit obklad
Dobry vecer. Prosim kde v tejto covid dobe sa daju pozriet obklady? Okr. TO, PN Hc Dakujem
veronika_beluska
Pred 4 rokmi
7
Pare raslavice
Chcem kazdeho upozornit na firmu PARE raslavice a na p.radovana Demjanovica je to najvacsia oj.bava…
marian281
Pred 4 rokmi
9
Drevosplyňujúci kotol + akumulačná nádrž
Dobrý deň , chcem sa vás opýtať na vaše skúsenosti s drevosplyňujúcim kotlom + akumulačnej nádrži. …
tomassadovsky
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Betonpumpa alebo Brigáda Terasa 33m2
Zdrávim, viete mi prosim poradit či sa oplatí volat Betonpumpu kvoli 33m2? platna na terasu bude hr…
duzu
Pred 4 rokmi
11
Bytové jadro - Prešov
Pozdravujem, má niekto dobrú referenciu na firmu, ktorá realizuje rekonštrukcie bytových jadier/kúp…
martina_gajdosova
Pred 4 rokmi
3
Cistenie drezu
Dobry den Viete mi poradit ako spravne a cim vycistit tento kuchynsky drez? Material neviem z coho …
zato00
Pred 4 rokmi
15
Nový kotlík na staru rínu
Zdravím, je nejaká šanca že mi to bude pasovať, lebo potrebujem vymeniť kotlík, čo som pozeral nové…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
4
Plávajúca podlaha typ
Dobrý deň. Načo sa zamerať pri výbere plávajúcej podlahy ? Viete prípadne aj odporúčiť typ ? Ďakuj…
stach0
Pred 4 rokmi
1
Stolarstvo - Zilina
Viete mi poradit sikovne stolarstvo, pripadne sikovnu firmu v okoli Ziliny na vyrobu kuchynskych li…
karkulkino
Pred 4 rokmi
1
Tvrda zem
zdravim, chcel by som sa spytat ci mate niekto skusenosti s tvrdou zemou na pozemku. vysvetlim. ku…
sappa
Pred 4 rokmi
4
Cena práce za hrubú stavbu po veniec bez strechy
Ahojte chcel by som sa spýtať či cena práce za dom 11X13m + terasa 21m² za hrubú stavbu po veniec …
mysky
Pred 4 rokmi
15
Právo prejazdu cez priekopu.
Dobrý deň prajem chcela by som radu ohľadom práva priechodu cez priekopu kde je cca 100 vlastníkov,…
dirgiex
Pred 4 rokmi
16
Kde kúpiť al-pex s izoláciou na metre
Zdravím, potrebujem v BA kúpiť cca po 12m modrej a červenej Al-pex 16 rúrky. Zatiaľ som v e-shopoch…
romeooo29
Pred 4 rokmi
1
Dilatácia na murik pod zvarane pletivo
Ahojte, ideme betónovať základ pod plot. Bude to klasicky murik -hlboký, najskôr prostý beton, poto…
peto125
Pred 4 rokmi
3
Odvetravanie zabudovanej chladničky a rury
Ako je to s obvetravanim treba to či nie?mne to nedali tak neviem všade som to videla tak dať to do…
durino
Pred 4 rokmi
8
Rozostupy rúr, dĺžka potrubia
Ahojte, asi týždeň si lámem hlavu na podlahovým kúrením. Projektant mi naprojektoval v niektorých …
dsalcpretlak
Pred 4 rokmi
4
Stlpove / viacodrodove jablone
Ahojte. "Zariadujem" si zahradu. Chcel by som nejake jablka. Par, nie 100 kg/rok. Preto zvazujem dv…
zita19
Pred 4 rokmi
4
Aká farba na hranoly na prístrešok na auto
Prosím o radu, akú kúpiť farbu (ochranu dreva ) na hranoly na prístrešok na auto. Firma, čo nám rob…
rado220
Pred 4 rokmi
29
Chorá tuja
Dobrý deň. Mám na dvore 2 tuje vedľa seba a jedna je taka zožltnuta a vyschyna. Posielam foto. Viet…
predaj_roznych_veci
Pred 4 rokmi
15
Epoxid pod kachle
Dobrý deň, rada by som sa spytala, ci je možné namiesto dlažby použiť pod moderné kachle (ako na fo…
veronikavevika
Pred 4 rokmi
1
Dodalvatela CLT panelov
Pozdravujem hladam dosavatela stavby z CLT panelov nie zatial zhotovitela ale vyrobcu CLT viete mi …
opatriciao
Pred 4 rokmi
2
Rekonštrukcia starého jadra Nitra
Ahojte, kúpili sme nedávno byt, izby sme si už prerobili a zostáva nám ešte jadro. Rozmýšľame, ako…
lenculienka
Pred 4 rokmi
1
Cena betónu za 1m3
Ahojte možno tu už táto téma je, tak sa vopred ospravedlňujem. Aké cenové ponuky ste mali na betón?…
martiner33
Pred 4 rokmi
12
Betonova plalatňa alebo zámková dlažba do garáže
Zdravim, dnes som zalial zakladove pasy na samostojacu garáž, rozmer 10x5,5m bude ist na to jeden r…
santos950
Pred 4 rokmi
4
Fotovoltaika (v prenájme) na bytový dom bez plynu
Správca vyhlásil hlasovanie o vybudovaní fotovoltaickej elektrárne na streche na základe podnetu o…
neit
Pred 4 rokmi
1
1
2
…
939
940
941
942
943
…