Zdrávim, viete mi prosim poradit či sa oplatí volat Betonpumpu kvoli 33m2? platna na terasu bude hrubá 10cm takže to bude cca 3,3 m3.. betonu, nebudé to trápne objednat pumpu pre taký kúsok? alebo zvolat brigádu na celý den, miešačky a miešat a miešat.. aká by bola cca cena prosim Dakujem.
Nehnevaj sa, ale ked si ani nevies zratat cenu betonu, tak si zrely len na zavolanie na betonarku a objednat si ten polku domiesavaca.
Pricom nezabudni na rezervu!
Ja osobne uz ani zrnko betonu bez pumpy. Posledne som si nechal doniest 2 kubiky a za.pol hodku bolo hotovo a cenu neriesim to zarobim mojou pracou a nie otrocit sa s betonom
@wolodymyr Absolutny suhlas. Jedine co som robil bez pumpy bola plocha asi 80m2 pod garazou. To tam ale elegantne zasiel a partia miestnych mi to za dve flase borovicky rozhadzala a stiahla do roviny.
@vrajmantak jeden to naraz nespraví, človek má hlavu prečo si to neuľahčiť, kto si nevie prachy zarobiť nech ani nestavia, lebo to bude stavať pol života a druhú polku splácať a zbytočne príde o pár rokov života