Preliecenie mladok

Dobry den, chcem sa opytat chovatelov hydiny. Preliecujete mlade nosnice,ked si ich prinesiete domov? Alebo verite chovatelovi od ktoreho ste ich kupili,ked bude tvrdit ze su komplet preliecene? Kupil som cca 16tyzdnove mladky a hoc chovatel tvrdi,ze ich preliecoval,mam mu verit? Alebo cim by ste zacali ako prvym,kebyze si ich chcete preliecit sami? Kokcidie, trychomoniadu,salmonelu atd? Alebo odcervit najprv? Dakujem za odpovede.
Odpovedať
@pavol2010 Dyg, a potom na trhu tecinka vykrikuje, že domáce BIO vajcia. A oni sú v skutočnosti plné antibiotík, liekov a hormónov. Moja mama, keď chovala sliepky, tak kurence nechala voľne vyrásť.
Odpovedať
Moja mama chová sliepky xy rokov a nikdy nič takéto nerobila, myslím že ju to ani nenapadlo. Keď sa stane že kura ,,pokulhava" tak sa zareze a hotovo
Odpovedať
slipky nekupim od nestasnikov na aute
Odpovedať
Neboli kupovane od priekupnikov s auta. Ja tiez pamatam,ze babka nikdy neriesila nejake preliecovanie. Len som cital na nete,ze sa aj hydina preliecuje,najlepsie za mlada,tak sa pytam. Zacinam s chovom,tak som si myslel ,lepsie je sa poradit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?