O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Strešné okná Velux vs Dakea
Ahojte. Prosím vás, aký, okrem ceny, je rozdiel medzi strešnými oknami velux a dakea?? Je dakea nao…
j_ank_a
Pred 2 rokmi
13
Postupné financovanie montovaný dom
Ahojte, ďalšia otázka ohľadom financovania montovaného. Chceme vedieť aké máte skúsenosti, pretože …
myska45
Pred 2 rokmi
20
Radiatory
Radiátory nekúria celou plochou.Asi tretina radiatora pod odvzdušnovacím ventilom je studená,ostatn…
dedo758
Pred 2 rokmi
24
Poistenie
Čauko. Nikdy som neriešil žiadnu poistku, ani nič. Teraz rozmýšľam o poistení nehnuteľnosti. Nechce…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
1
2
32
Aky kotol so zasobnikom vybrat - Protherm?
Rekonstruujeme dom 200m2, dvojpodlazny - vpodstate budu to 2 osobitne apartmany, bude podlahove kur…
mgx
Pred 2 rokmi
26
Sprchovytkut
Ahojte prosim ako by ste tu riesili sprchový kut ked okno je v strede kúpeľne? Presunúť sa nedá T…
wivik
Pred 2 rokmi
3
Zapojenie stropneho svietidla na dvoj vypínač
Chcem sa opýtať ako mám zapojiť svietidlo na dvoj vypínač aby keď zapnem jeden svietili dve žiarovk…
mb580ce
Pred 2 rokmi
6
Druh materialu v nosnom mure starsieho domu
Vedel by mi niekto poradit co je toto za stavebny material? Po osekavani vapenno-cementovej omietky…
kmm1
Pred 2 rokmi
3
sponzor fóra
Pokladničný doklad za kuchynsku linku
Dobrý deň potreboval by som zdokladovať kuchynsku linku k úveru.. najlepšie od 03/2022 doteraz zak…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
8
Kované zábradlia na balkón
Ahojte strecháči prosím Vás vedeli by ste mi odporučiť niekoho kto robí kované zábradlia ? okolie I…
nikushka2012
Pred 2 rokmi
1
Hĺbka vstavanej rury
Ahojte, chcem objednať vstavanú rúru. Hĺbka skrinky pre rúru je 45cm a šírka pracovnej desky je 60c…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
6
Štúdia rodinného domu - názory, postrehy
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o postrehy a nápady na studiu nášho rodinného domu. Ďakujem…
wivik
Pred 2 rokmi
27
Bytove druzstvo
Dobry den, Chcem sa spytat na koho sa obratit ak bytove druzstvo nekona ako ma? Pred 3tyzdnami mi n…
chrobak7
Pred 2 rokmi
4
Vstup elektrikarov na pozemok
Ahoj, pytam sa v mene rodicov. Cez pozemok im pod zemou vraj vedie kabel vysokeho napatia. Asi cez …
wyrky
Pred 2 rokmi
1
2
46
Parkovanie - územné rozhodnutie
Dobrý deň, V územnom rozhodnutí máme: Pri každom rodinnom dome, na vlastnom pozemku sa musí vytv…
hajny
Pred 1 rokom
18
Osadenie obrubnikov - ako minut minimum penazi na beton?
Zdravim, idem osadzat okolo domu obrubniky na zamkovu dlazbu. Lenze nemam ani predstavu kolko beton…
jozik123
Pred 1 rokom
1
2
41
Praskanie vo vstavanej skrini
Dobry den, mam dost zvlastny problem. V dlhej vstavanej skrini v spalni mi obcas silno praskne, je…
pyanak
Pred 2 rokmi
8
Zmena stavebného materiálu pri stavbe RD
Dobrý deň, Potrebovala by som sa poradiť ohľadom stavebného povolenia ,kde máme evidované ,že dom b…
moratibru
Pred 2 rokmi
5
Skúsenosti s rašelinovými tabletami (JIFFY) na výsev paradajok a paprík
Ahojte nadšenci záhradníčenia, chcela by som sa Vás opýtať na Vaše osobné skúsenosti s vysievaním p…
lilinka76
Pred 2 rokmi
17
Odstránenie plotu
dobrý deň , vedel by mi niekto poradit, chcem poslat list susede ktora si postavila plot na hranici…
marta.96
Pred 2 rokmi
12
Dom na kľúč firma
Zdravim chcel by som sa spýtať aká môže byť približne cena domu na kľúč. Bungalov 7x16 na rovinatom…
peter977
Pred 2 rokmi
2
Súkromná cesta pre 3 RD - prekážka v územnom a stavebnom konaní?
Dobrý deň, rada by som vás požiadala o radu, či skúsenosti. Žiadame o územné rozhodnutie na RD, pri…
chrobak7
Pred 2 rokmi
16
Súkromná prístupová cesta pre 3 domy - prekážka v územnom a stavebnom konaní
Dobrý deň, rada by som vás požiadala o radu, či skúsenosti. Žiadame o územné rozhodnutie na RD, pri…
korenicka1
Pred 1 rokom
2
Dovolíte psovi na gauč?
Ahojte, strecháči. :slight_smile: Náš najnovší článok v Magazíne - Čistenie gauča - praktické tipy…
nesmiemzabudnut
Pred 2 rokmi
15
Poter v drevodome
Ahojte,vedeli by ste prosím poradiť aký je najlepší postup,keď sa vnútri drevodomu urobí poter?Vetr…
calmmeadow
Pred 2 rokmi
11
Ročná spotreba infračerveného vykurovania
Dobrý deň, Uvažujem do 2 poschodovej 180m2 novostavby s obývačkou 48m2, ktorá má strop po strechu,…
bigjamajko
Pred 2 rokmi
16
Striekanie nabytkovych dvierok
Ahojte, chcela by som sa poradit. Stolar nam dodal nabytok, chcela som vsetko bielu matnu farbu. Le…
chrobak7
Pred 2 rokmi
16
Ako správne vetrať?
Ahojte, chcem sa spýtať na správny postup pri vetraní RD. Mesiac dozadu nám robili anhydritový po…
pa6
Pred 2 rokmi
12
Klimatizácia - je to v poriadku?
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na názor buď odborníkov ktorí montujú klimatizáciu alebo niekoho …
zacik
Pred 2 rokmi
24
Koľko stojí zbúranie domu
Zdravím, priatelia, má niekto skúsenosti s búraním starého domu? najmä by ma zaujímala cena... Ďaku…
dzonyby
Pred 2 rokmi
14
1
2
…
360
361
362
363
364
…