O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Dvere hornbach
Ahojte, Má niekto skúsenosti s dverami z hornbachu? Konkrétne tieto: https://www.hornbach.sk/p/v…
chrobak7
Pred 2 rokmi
3
Stropná doska v záhradnom domčeku
Staviam záhradný domček svojpomocne. Na prvej vizualizácii je to, čo mám teraz postavené. Všetko je…
marian152
Pred 2 rokmi
3
Diera do bytu
Mám v jednej izbe dieru smerujúcu na chodbu. Diera bola spravená kvôli káblom pre poskytovateľov in…
majcco
Pred 2 rokmi
3
Správne nalepené pásky?
Zdravím, takto mi pri montáži nalepili pásky na okná a chcem sa spýtať na Váš názor. Je to podľa V…
revolucne_okna
Pred 2 rokmi
10
Recenzia na firmu rakuskydom
Ahojte, ma niekto skusenost s firmou rakuskydom? Budeme realizovat stavbu montovaneho domu a oslovi…
santen313
Pred 2 rokmi
1
Voda do domu
Zdravim chcel by som sa spýtať oplatí sa dať si spraviť vŕtanu studňu alebo sa napojiť na obecný vo…
pier
Pred 2 rokmi
8
Drez s batériou na boku, napr. Teka Bahia 1B Plus
Ahojte Zariaďujeme kuchyňu a náš sen bol vždy veľký nerezový drez :slight_smile: Na nete sme naš…
barus_ka6d
Pred 2 rokmi
8
Žumpa - všeo info k osadeniu
Dobrý deň, mám trošku obavy z témy "žumpa", preto by som sa chcel len všeobecne opýtať na danú vec.…
dimin
Pred 2 rokmi
5
sponzor fóra
Foliovnik - skusenosti
Zdravím. Chcem sa spytat ci ma niekto skúsenosti s takýmto foliovnikom 3x6 Nazory
megdesign
Pred 2 rokmi
7
Zápis v katastri
Dobrý deň, kupujeme dom. Na pozemku daného domu, vzadu na záhrade stojí stavba. S natiahnutou vodou…
chrobak7
Pred 2 rokmi
4
PVC trubky na odťah spalín z kondenzačného plyn. kotla
Plastové trubky, ktorými odchádzajú spaliny z kondenzačného kotla do komína z vyústením nad strechu…
rudy2501
Pred 2 rokmi
19
Ako vyriešiť budúcnosť?
Ahojte, podobné príspevky som nenašiel. mám 27 rokov, priateľka má 25. O rok v septembri nás čaká …
danaracko
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
5
6
168
Akú posteľ si vybrať drevenú alebo čalúnenú?
Dobrý deň, rád by som sa opýtal, akú posteľ si mám vybrať na svoju chatu. Ktorá je lepšia drevená…
tinnky28
Pred 2 rokmi
15
Obloženie schodiska laminátovou podlahou
Ahojte, pomaličky dokončujeme náš domček a premýšľame na obložením schodiska laminátovou podlahou, …
toky1
Pred 2 rokmi
3
Poddtlak pri otvoreni dveri
Zdravim mam taku vec ze pri otvoreni dveri ci uz vnotornych alebo vonkajsich mi akokeby na sdk stro…
t0ny08
Pred 2 rokmi
7
Zapojenie rozdelovaca pre podlahove kurenie
Dobry den, chcem sa spytat aky vyznam ma prepojenie na rozdelovaci vid obrazok. Z akeho dovodu je p…
megdesign
Pred 2 rokmi
5
Lepidlo a sieťka
Chalani prúser......ťahám lepidlo a ono to bežne funguje tak, že sa natiahne tenka vrstva, ideálne …
wolodymyr
Pred 2 rokmi
8
Kabelaz -instalacia v zime-problemy
ahoj zacal som robit el.instalaciu v dome v momentalnych podmienkach/cas tlaci/kde je na stavbe tep…
liptacik
Pred 2 rokmi
3
Buranie nosnej steny
Ahojte...chcem sa opýtať, idem burat otvor v nosnej stene. Statik mi to urobí behom 5 dni. Lenže po…
megdesign
Pred 2 rokmi
12
Stropné chladenie aké zvoliť ?
Dobrý deň, neviem sa rozhodnúť aké stropné chladenie zvoliť buď rehau stropné sdk elementy alebo "m…
danooooo
Pred 2 rokmi
1
Nabíjanie akumulačnej nádrže Attack
Potrebujem poradit nedostatočným nabijanim AN 800l Kurim pevnym palivom v kotly Attack DPX 25 napoj…
gapele
Pred 2 rokmi
3
Orientacne svetla s integrovanym senzorom
Ahojte ,potrebujem radu,hladam nejake orientacne svetlo na chodbu s integrovanym senzorom pohybu a …
roxo99
Pred 2 rokmi
21
Čím kúriť
Zdravim chcel by som sa spýtať budem stavať pasívny dom cca 110m2 a rád by som vedel čím by ste mi …
mr79
Pred 2 rokmi
9
Majster na rekonštrukciu kúpeľne
prosím odporučte majstra na obklad kúpeľne /jedná sa o rekonštrukciu starej kúpeľne/ NR kraj ďakujem
katka2511
Pred 2 rokmi
1
Zimná záhrada - parozábrana a príležitostné kúrenie
Dobrý deň, chcel by som vás požiadať o radu, či je potrebné doplniť parozábranu na príležitostne vy…
melleus
Pred 2 rokmi
8
Filter vodny
Dobry den, vodny filter s kamienkami ma pod pokrievkov hnedu hubku, z ktorej cast sa nam odpojila, …
grallei
Pred 2 rokmi
8
Stavba na kľúč
Zdravim chcel by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti zo stavebnou firmou RedBau, s.r.o. Rašov
petulo23
Pred 2 rokmi
1
Obklad stlpa
Dobrý deň. Prosím poradí mi niekto. Mam na betónové stĺpiky z dt tvárnic 25x25 ale majstri tam neda…
jumt
Pred 2 rokmi
4
Rohová lavica
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť kde kúpiť kvalitnú rohovú lavicu?
majjky
Pred 2 rokmi
4
Skusenosti HSP Stavby, Vive Group, EMDE Stav, WORK Stav, Stavbainak.sk
Máte prosím niekto osobné skúsenosti s ktoroukoľvek z týchto stavebných firiem? Vďaka
ruskur
Pred 2 rokmi
2
1
2
…
361
362
363
364
365
…