O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Walk-in sprcha spolu s voľne stojacou vaňou
Dobrý deň/Ahojte, veľmi rada by som sa poradila ohľadom walk-in sprchového kúta, kde by sa nachádz…
milkao
Pred 2 rokmi
1
Kúpa bytu ŠFRB pre osobu ZŤP
Dobrý deň prajem. Manžel je ZŤP a chceme kúpiť byt. Vedel by nám niekto pomôcť, kto riešil to isté …
andreah25
Pred 2 rokmi
3
Kúpeľňa medzera
Zdravim ako riešite tu medzeru medzi stropom a kachlickami ? Ďakujem.
kejsix
Pred 2 rokmi
3
Rekuperacia - obdlznikove vstupne vedenie zvonku
Zdravim, aktualne riesim kompletnu rekonstrukciu maleho 55m2 2i bytu a silno uvazujem o realizacii…
milanatik
Pred 2 rokmi
3
Zemina na vyrovnanie pozemku
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, odkial ste brali zeminu na vyrovnanie pozemku? Trebalo by mi cca…
roman_x
Pred 2 rokmi
4
Lidnab solar roof skúsenosti
Dobrý deň, má niekto skúsenosti s facovanou strechou Lindab Solar Roof, ktorá ma v sebe solárn…
ivipopi
Pred 2 rokmi
1
Betónový základ pod oplotenie
Dobrý deň, tohto roku plánujem oplotenie pozemku okolo domu a terénne úpravy. Zloženie by malo byť…
jointik22
Pred 2 rokmi
11
Hladáme nezávislého statika
Dobrý deň, kupili sme starú chalupu pri Nitre a hladáme nezávislého statika, aby nám vypracoval po…
ubikag
Pred 2 rokmi
3
sponzor fóra
Podložka pod kachľovú pec
Pozdravujem Akú podložku máte pod kachľovou pecou? Skúšali ste vyrobiť niečo doma? Je táto podložka…
juraj_k
Pred 1 rokom
20
Starý strop
Dobrý deň, idem si tu po radu ktorý majú niečo podobné v dome strop sa skladá z omietky potom je ta…
lado2906
Pred 2 rokmi
17
Spevnenie priečky z pórobetónu
Chcem spevniť priečku z pórobetónu hrúbky 100mm, ktorá je na jednom konci "votknutá" do obvodovej s…
petiar
Pred 2 rokmi
11
Filter na spiatocke recirkulacie teplej vody
niekde som sa docitala ze sa odporuca namontovat magneticke filtre pred vstupom do kotla (cize jede…
epto
Pred 2 rokmi
5
Ako prestavať garáže na rodinný dom ?
Ahojte, prosím pekne o radu skúsenejších, zbehlých v stavebných zákonoch. Vec sa ma nasledovne: Bý…
stromecek12
Pred 2 rokmi
1
Fujitsu Waterstage High Power - Priprava TUV
Ahojte. Potrebujem poradit pri nastavani riadiacej jednotky na ohrev TUV. Nerozumiem tomu, ako to f…
zvejkal
Pred 1 rokom
18
Reklamacia zahrady
Dobry den, prosim o radu. Ake su prava spotrebitela pri reklamacii realizacie zahrady na objednavku…
exponent
Pred 2 rokmi
20
Exteriérové drevené dvere
Dobrý deň, prosím viete mi poradiť firmu v okolí Bratislavy na výrobu exteriérových (vchodových) dr…
emuska19
Pred 2 rokmi
1
Zadržiavanie vody
Ahojte, Chceli by sme podzemnú nádrž na zachytávanie dažďovej vody, plánujeme ju len na exteriérov…
chrobak7
Pred 2 rokmi
6
Slovatherm STECO
Zdravím, po bývalom majiteľovi mi zostal v pivnici kotol na tuhé palivo. Vedeli by Ste mi prosím p…
anavi17
Pred 2 rokmi
1
Apex Lumo
Ma niekto reálne fotky
kandracova
Pred 2 rokmi
1
Vývody rekuperácie
Ahojte, tieto vývody - výustky môžem zrezať zarovno so stropom? Potom aj ten nástavec musím takisto…
chrobak7
Pred 2 rokmi
4
Čím vyplniť priestor pod diľami
Ahojte, chceme si prerobiť dom, ktorý sme zdedili po rodičoch a máme dilemu ako vyriešiť horné posc…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
17
Kupit dom s pozemkom ale parcely typu E?
Ahoj, v jednej obci sa nam zapacil dom aj s pozemkom. Ale je tu niekolko problemov. Parcely su v r…
akvi
Pred 2 rokmi
28
Biele sokle - ake kupit?
Ahojte, chcem sa spytat na vase tipy/nazory/skusenosti. Mame v byte drevene biele sokle, davali sme…
josif2
Pred 2 rokmi
12
Poradte stlpovu slivku a ceresnu
Poradte nejake samoopelive odrodu stlpovych sliviek ceresni popripade briskyni s ktorymi mate dobre…
rado220
Pred 2 rokmi
15
Vlhkost na hydroizolacii
Ahojte, zaciatkom januara nam zacali robit hrubu stavbu a zacali hydroizolaciou zakladovej dosky. P…
rchrdba
Pred 2 rokmi
8
Rozmnozenie photiniu.
Ahojte prosím Vás kto ste si doma rozmnozovali photiniu alebo vavrinovec. Aký najjednoduchší spôsob…
dangs
Pred 2 rokmi
6
Prepadnuty travnik
Ahojte. Chcel by som sa poradiť s niekym kto už podobne veci riešil. Ide o to ze mam okolo celého d…
grateful
Pred 2 rokmi
5
Pochypenie aut. geodeta
Prosím vás, vie niekto poradiť, ako postupovať, keď som zistila, že geodet nesprávne naštudoval pod…
petersd
Pred 2 rokmi
10
Informatívne meranie tepelných strát domu
Toto je navod na informativne meranie realnych tepelnych strat domu pre jeho uzivatela :slight_smil…
yuri66
Pred 2 rokmi
9
Komfovent Domekt 400v
Zdravím, chcel by som sa opýtať ľudí ktorý užívajú rekuperáciu na koľko percent majú nastavený prís…
marsdm
Pred 1 rokom
31
1
2
…
359
360
361
362
363
…