O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Spetna klapka na teplej vode
mam tepelne cerpadlo a z neho trcia 3 trubky. studena privod, tepla odvod a cirkulacia privod. obeh…
emm_a_nuella
Pred 2 rokmi
3
Prerobiť 1 izbový byt na dvojizbový alebo rovno kúpiť 2 izbový?
Ahojte. S manželom bývame už 4 roky v jednoizbovom byte. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, odkiaľ s…
maslenka47
Pred 2 rokmi
12
Aké čerpadlo na vyčistenie vŕtanej studne?
Zdravím, aké čerpadlo by ste odporúčali na vyčistenie vody vo vŕtanej studni? Mali sme vibračné 300…
jan45
Pred 2 rokmi
3
Zahradná hojdačka
Ahojte, máte niekto skúsenosti s touto firmou? Či konkretne skusenosti s touto hojdačkou? Cenovo sa…
sissy87
Pred 2 rokmi
10
Problem s digestorom
Ahojte, potrebovala by som radu skusenejsich. Riesila som to aj oficialnou cestou, ale tam sa vset…
megdesign
Pred 2 rokmi
6
Zahradny nabytok na trave - vlhne?
Ahojte, chcela by som sa opytat, ci mate niekto skusenost s tym, ze ste umiestnili na mesiace maj-s…
grateful
Pred 2 rokmi
8
Ako opraviť odtok WC?
Čaute, zistil som, ze nám netesní odtok na záchode. Je tam husí krk a voda preteká ako je vidieť na…
vrajmantak
Pred 2 rokmi
7
Obkladac Trencin
Zdravim Potreboval by som schopneho obkladaca v Trencine. Jednalo by sa o dve kupelne. Dik za odp…
lukas2589
Pred 2 rokmi
1
sponzor fóra
Správa ciest kosice
Dobrý deň z úradu obecného chcú k žiadosti o podkopanie cesty k vodovodu na prípojku vody do domu v…
tomi55555
Pred 2 rokmi
1
Zmena v projektovej dokumentácii
Dobrý deň prajem chcem sa informovať ako to je, v projekte mám naplánované krb a plus okno nad gar…
donvaler
Pred 2 rokmi
7
Septik na kľúč
Dobrý deň, chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti s firmou, ktorá by vám spravila septik na kľúč? S…
nemajster
Pred 2 rokmi
1
Rozmer stavebného otvoru pre dvere
Dobrý deň, potrebujeme spraviť oceľovú zárubňu pre vchodové dvere, ktoré budú osadené v pur paneli.…
davidlucenec
Pred 2 rokmi
1
Recept na domáci kečup a iné pochúťky zo záhrady
Nestíhate jesť zrelé rajčiny? Využite ich inak. Vyskúšajte náš overený a rýchly recept na domáci ke…
denisa_hajdukova
Pred 1 rokom
13
Uzke okno v kuchyny
zdravim, poprosim komenty uzivatelov, ktory maju uzke okno v kuchyny, že ake ho maju vysoke ( rozme…
wivik
Pred 2 rokmi
10
Kuchyňa spojená s obývačkou v byte
Zdravím. Kúpil som tehlový 1 izb byt (vid. Obrázok) a chcel by som preniesť kuchynskú linku do obýv…
a7x
Pred 11 mesiacmi
11
Airless (farebne) zapadne slovensko
Dobry den, viete mi odporucit nejakeho maliara s technologiou airless- striekane malovky do novosta…
jakubach
Pred 2 rokmi
1
Ceny stavebných materiálov v roku 2023
Ako sa vyvijaju ceny v tomto roku ? Skoncia ako maslo v obchodoch 😂
roberto18
Pred 1 rokom
1
2
...
...
3
4
106
Wc -Geberit
Dobrý večer potreboval by som radu, rad by som dal do wc geberit ale ma pracovnú výšku 112 cm a ja …
dedo758
Pred 2 rokmi
5
Pozemok 19x34m, aký dom by ste postavili
Zdravím, sme pred kúpou pozemku, mate niekto domček postavený na podobnom, širšom no kratšom pozemk…
tatiana1978
Pred 2 rokmi
14
Fotovoltaika nie na kľúč
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať, či máte skúsenosť s montážou fotovoltaiky NIE na kľúč. Teda že o…
standa1981
Pred 2 rokmi
1
2
52
Vyjadrenie od Východoslovenskej distribučnej
Ahojte, idem si po radu, aké (konkrétne) vyjadrenie potrebujem od VSD ku stavebnému povoleniu. Proj…
toky1
Pred 2 rokmi
3
Laminarne prudenie v anuloide
na kotlovom uzatvorenom okruhu mam anuloid s otvormi 5/4" a chcem tam primontovat magneticky filter…
jan45
Pred 2 rokmi
3
Nedá sa zavrieť okno z vetračky
Zdravim nedá sa mi zavrieť vetracka a odtlaca mi roh pri pante pri zmene polohy kľučky a asi bude …
wolodymyr
Pred 9 mesiacmi
5
Poraďte sériu
Ahojky, poraďte sériu elektrických zásuviek a vypínačov... mohli by byť aj čierne, ale závisí tam o…
petersd
Pred 2 rokmi
26
Zafixovanie stropneho systemu Porotherm, hydroizolacia terasy
Ahojte MS. Situacia- stary dom na historickych zakladoch na zvazujucom sa pozemku, rekonstruovany …
nomitan
Pred 2 rokmi
3
Kolko m2 zamkovej dlazby naviac?
Zdravim, kolko m2 treba zobrat naviac? Tipujem ze to bude menej percent ako ked som objednaval obkl…
radottrado
Pred 2 rokmi
10
Dvojitý poplatok za smeti?
Zdravím, kúpili sme vinicu s viničným domčekom (nebytový priestor). Včera nám prišiel vyrubený popl…
vrajmantak
Pred 2 rokmi
10
Opravy z fondu opráv za prehnané ceny
Vážení diskutujúci, chceli by sme sa spýtať, či máte niekto podobnú skúsenosť. V 7 poschodovom byto…
kreola
Pred 2 rokmi
1
2
35
Prestup kabelaze/dat.rozvody cez parozabranu
Ahojte,chcem sa opytat ajym sposobom riesite prechody cez parozabranu v strope-vlastne moznosti z p…
liptacik
Pred 2 rokmi
5
Zakladova patka pod pilier
Aky zaklad je potrebny pod pilier 30x30x300cm (SxHxV)? Ako doporucujete riesit zelezo v zaklade, ab…
neznamec
Pred 2 rokmi
12
1
2
…
358
359
360
361
362
…