Zahradná hojdačka

Ahojte, máte niekto skúsenosti s touto firmou? Či konkretne skusenosti s touto hojdačkou? Cenovo sa mi zdá byť v poriadku, len neviem aká je kvalita... Keďže máme aj automaticku zavlahu +3 deti musí niečo vydržať. Ďakujem. https://www.kurin.sk/zahradna-hojdack...
Odpovedať
vyzera fajn, ale ako prve mi napadlo, ci to nebude nejake labilne. lebo tak si zober, ze jedno dieta sa na jednej strane hojda, niekto dalsi na velkej hojdacke a na smykale sa blaznia deti. ukotvuje sa to nejak, ci sa to len postavi a tak to existuje.
Odpovedať
tiez si myslim, ze vyzera paradne, len ci to bude ozaj kvalita. ta predstava, ako tam santia naraz tri deti a viac ma normalne vydesila 😄 niektore taketo vyrobky sa tvaria velakrat kvalitne, ale pritom opak je pravdou. tak snad to nebude aj tento pripad.
Odpovedať
Prave preto sa pytam či nema niekto nahodou skusenosti, lebo zbytočne vyhodiť vyše 500 eur sa mi nechce. A bezpečnosť detí je prvoradé, tak asi skusim iba zvlasť velku hojdačku a malu riešiť inak...
Odpovedať
@sissy87 za mna takisto najlepsie riesenie. mali sme u babkovcov podobnu, ale dlho nevydrzala, popravde 😄 celym tym opotrebovavanim sa uplne rozhegala, nie je to ani nejak bezpecne podla mna. nebola to konkretne tato, ale tak myslim, ze to je vsetko na jedno kopyto.
Odpovedať
Tiež sa prikláňam k tomu, že pokiaľ sa to nedá zabetónovať do zeme a riadne uktoviť, tak to nie je bezpečné.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Takáto sa Vám páči?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od adidasko1:

Takáto sa Vám páči?
@adidasko1 Tiež krásne. V lete sme kúpili záhradnú hojdačku z agátového dreva tak, že vrchné drevo o 70 cm vyčnieva, takže sme tam mohli zavesiť ešte hojdačku pre dcérku. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?