O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Stavebné povolenie pre kanadský zrub
Dobrý deň , vie mi prosím niekto poradiť či je to obtiažne získať stavebné povolenie na kanadský zr…
duzu
Pred 2 rokmi
14
Zašpinený tehlový obklad
Dobrý deň, chcela som sa spýtať či má nikto skúsenosti so zašpineným tehlovým obkladom od špárovky?…
heluska008
Pred 2 rokmi
11
Zlavove kody
Prosim vas nema niekto zlavove kody na dizajnove.sk a rent.sk?ktore nepouzije?velmi by som chcela t…
neila19
Pred 2 rokmi
3
Ako všetko zladiť?
Ahojte . Nervy mám. Ideme prerábať chalupu vrchné poschodie+schody a neviem ako to zladiť. Nasťaho…
moravsky
Pred 2 rokmi
17
Tip na shop voda plyn kurenie
Cauko, mate typ na shop s instalacnym materialom pre vodu plyn, kurenie a odpadove potrubie? Taky c…
arcticcode
Pred 2 rokmi
18
Zariadenie obyvacky
dobry den, chcel by som vas poprosit o pomoc ako zariadit obyvacku, kedze v obyvacke mame dve dvere…
tabitka337
Pred 2 rokmi
8
Problem s vypinanim prudu v zasuvkach
Cauko prosim o pomoc. Mam taky zvlastny problem v dome. Ako obvykle mam elektriku rozdelenu podla m…
pier
Pred 2 rokmi
6
Vysunutá terasa bez opory
Zdravím vás, mám taký problém ( ako som sa do neho dostal ani nerozoberajme ), staviam terasu ktorá…
worker_falcon
Pred 2 rokmi
6
sponzor fóra
Cena interierovych dveri /atyp vyska 2150/
Ahojte, snazim sa googlit ale nikde som nenasiel ziadny konfigurator na cenovu ponuku dveri. Mame v…
marsdm
Pred 2 rokmi
11
Montaz 3D plota
Ahojte vsetci, kupil som minuly rok plot mam ho zlozeny v garazi tento rok by som sa na to pustil. …
marcelloo
Pred 2 rokmi
13
Hansgrohe batérie
Potrebujem poradiť. Akú značku umývadlových batérií zvoliť v čiernej matnej farbe? Rozmýšľam nad ha…
bujdo
Pred 2 rokmi
6
Ohrev vody v garáži
Dobrý deň, dodatočne som v garáži namontoval vanu s odpadom a dotiahol som studenú vodu v stene. Vo…
kaldes
Pred 2 rokmi
12
Vyčistenie a užitkovanie daždovej vody
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu o odporučanie. Máme záhradu kde zbierame daždovú vodu …
dodok
Pred 2 rokmi
10
Krbová vložka - skúsenosti, Poľsko...
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť nejakú dobrú krbovú vložku? Alebo nejaký obchod aj v Poľsku môž…
markpp
Pred 2 rokmi
1
2
36
Prístrešok pre 2 auta
Dobrý den Viete mi poradiť aké hranoly použiť na prístrešok o rozmere 8x6m. Jedna strana 8m bude z…
petersd
Pred 2 rokmi
10
Vydrží polyuretanova podlaha na neizolovanej betonovej zakladovej doske?
napr Sika purcem 260 gloss. Pytam sa pretoze hydroizolacia s dalsimi 5-8cm poteru by zdvihli podla…
petersd
Pred 2 rokmi
2
Koľko môže cca vážiť takéto okno?
Čaute, je tu niekto, kto robí s oknami a vedel by cca odhadnuť, koľko by asi tak mohlo vážiť plasto…
dodok
Pred 2 rokmi
14
Ilovita poda + silná spodná voda
Dobrý deň prajem, Chcela by som Vás pekne poprosiť o radu: S mužom sme dostali pozemok a plánujeme…
mirulik23
Pred 2 rokmi
10
Kde splašiť okná namiesto sklobetonu?
Čauko, takže mám sklobetonovy panel na schodišti, je to o rozmere 170x227cm. Chcem to samozrejme vy…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
5
Skúsenosť so žumpou
Dobrý deň, som tu nový člen, prečítal som tu dosť diskusií a rád by som trochu "oživil" tému žumpa.…
bibi801
Pred 2 rokmi
15
Vyspravenie otvoru pre okno
Ahojte, ako idealne vyspravit otvor na okno ? na jednej strane cca 5cm, na druhej cca 2 mam taky s…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
9
Prečo vyteká z nádržky tekutý prášok?
Kto by mi vedel povedať prečo vyteká z práčky Siemens idos z nádržky tekutý prášok aj keď tam je ma…
ritter1208
Pred 2 rokmi
1
Ako zosilniť signál WiFi na dvore?
Ahoj vsetkym, vsade citam ako sa da zosilnit signal v dome ale zatial som nenasiel ako ho dostat na…
kejsix
Pred 2 rokmi
15
Rekonštrukcia kuchyne
Dobrý deň. Chcem sa opýtať ako ste realizovali odťah digestora v byte. Výška kuchyne je 91 cm zaste…
peterzm84
Pred 2 rokmi
11
Zahradny domcek - platna alebo patky
Chcem pristavit k domu zahradny domcek (cca 2.8x7) a rozmyslam co pouzit na spodok. Ci urobit beton…
igorb78
Pred 2 rokmi
7
Robotický vysávač alebo elektrický tyčový vysávač
Zdravím. Čo by ste viac doporučili čo si týka výkonu. Elektrický typový vysávač 3v1 alebo robotic…
gadefox
Pred 3 mesiacmi
1
2
35
Zateplenie podlahy (rekonštrukcia) eps/xps?
Ahojte, rekonštruujem starý dom a stojím pred otázkou zateplenia podlahy. Aktuány stav- vyliata dos…
miroslav_6
Pred 2 rokmi
1
Ohnisko v úrovni terénu
Pekný deň je tu niekto kto ma skúsenosti s podobným typom ohniska? Zaujímali by ma vaše postrehy, v…
zita19
Pred 2 rokmi
11
Bazénová fólia
Zdravím vás. Máte prosím vás niekto bazenovú fóliu ALKOPRPLAN TOUCH buď ELEGANCE alebo PRESTIGE? Id…
srssen
Pred 2 rokmi
15
Teiko alebo Polysan
Mate skusenosti s vanou zn Teiko alebo Polysan? Aka je tam kvalita? Na teiko som nenasla recenzie a…
barus_ka6d
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
356
357
358
359
360
…