Zariadenie obyvacky

dobry den, chcel by som vas poprosit o pomoc ako zariadit obyvacku, kedze v obyvacke mame dve dvere, jeden do spalne druhy do predsien. uz som pozeral viac fotiek na pinterest, ale je to dost tazke ze dvere mame tak blbo umiestnene..
Odpovedať
Profilova fotka
.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 za mňa ten prvý návrh, čo si pridala, aj keď niekomu môže vadiť, že sa bude chodiť pred telkou, ale príde mi to lepšie, najmä je prístup k oknu bez problémov.
Odpovedať
Profilova fotka
Radsej chrbtom k oknu, ale pred televizorom nech sa nechodi, tam nemas velmi co vymysliet. Rohovy gauc, oproti telka a prechod volny. Pripadne nejaka uzsia skrinka na tu pravu stenu potom.
Odpovedať
okno od stien je v akej vzdialenosti? dvere kolko?
Odpovedať
Profilova fotka
@dalileos s tym chodenim pred telku by som sa v pohode vedel zmierit, vsak zase si zober, ze ako casto pride k tomu, ze pozeras telku a fakt, ze nonstop ti tam niekto beha, asi nie tak casto. aspon teda u nas sa telka zapina vacsinou az vecer, ked je uz klud.
Odpovedať
Profilova fotka
@borisss si myslim, ze v tomto pripade tieto vzdialenosti az taku ulohu nezohraju, tam nemas nejak akoze velmi co odlisne vymysliet. Akurat sa rozhodnut v tom, na ktoru stenu das telku a logicky potom gauc na opacnu.
Odpovedať
@peter1519 a chcete vôbec tv? Všetci tu riešia tv ako nevyhnutnosť.. ja by som dala medzi tie dvojo dverí krb 😁 a za dverami môže byť drevo.. a rohový gauč s výhľadom na oheň aj okno.. a ešte aj skrinka tam nejaká vojde 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?