Presun kuchyne do obyvacky

Ahojte, chcel by som sa opytat na vas nazor. Chcel by som presunut kuchynu do obyvacky v panelakovom byte. Na obrazku je sucasna kuchyna cervenou farbou a chcel by som to presunut na miesto oznacene zelenou farbou. Nie je to pri stupackach, je tam aj chodba medzi tym,cize odpad asi riešiť cerpadlom. Bol som v takom jednom byte a podla majitela to fungovalo a bol s tymto presunom spokojny, kedze z byvalej kuchyne vznikla mensia izba este. Niektori ma od toho odhovaraju. Co si o tom myslite?
Odpovedať
Ze si v tomto riešení odkázaný na odpadové čerpadlo a ťahanie rozvodov pod stropom. Voda nie je problém, ale odpad ti hore kopcom nepotecie. A ci budeš môcť spraviť nové rozvody na plyn, to je tiež otázka, lebo niekde taka dĺžka neprejde schvalovacim procesom na stavebné povolenie. A SP potrebuješ, lebo meníš dispozičné riešenie a účel miestnosti
Odpovedať
@marek887 nešlo by vyuzit ten pokoj vedle záchodu? Zrušit příčku a kuchyň dát do chodby a mít dveře do bývalé kuchyně z toho pokoje (modra barva)? Tím by jste byli hned u stupaček. Ale to chce profesionála aby vyhodnotil co se jak může.
Odpovedať
fuuu no neviem si predstavit ten presun odpadu, ako viem, ze ak by to bolo presunute a spojene tak by to vyzeralo lepsie, len ci ten odpad nebude az prilis velkym problemom
Odpovedať
Odhovaraju asi ti, co vidia, kolko by takato uprava vyzadovala roboty. Ak chces dalsiu miestnost, neda sa spalna rozdeli na dve mensie izby alebo spravit obyvacko spalnu? To by bolo asi jednoduchsie ako presuvat kuchynu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?