O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Chata z nepalenej tehly
Zdravim, chceme kupit starsi rodinny dom,ktory chceme pouzivat ako chatu. Dom si presiel v roku 202…
kichino
Pred 2 rokmi
3
Drevene stupne na schodisko - ako uchytit
Zdravim, mame starsie betonove schodisko s nalepenym kobercom. Mam nachystane dubove 27mm dosky, z…
eagleowl
Pred 2 rokmi
6
Čisté zúfalstvo
Pri terénnych úpravách došlo k odkopu zo susedného pozemku, ktorý je definovaný ako orná pôda a pat…
zita19
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
65
Elektricke konvektory
Dobry večer, poradte mi prosim ake elektrické konvektory su dobre alebo ako mam vyberat ja som z to…
vrajmantak
Pred 2 rokmi
6
Kúpa pozemku v obci bez územného plánu
Dobrý deň, neviete mi niekto poradiť s kúpou pozemku na ktorom chcem v budúcnosti stavať dom v obci…
plamen
Pred 2 rokmi
31
Kuchynská linka - Sconto, Ikea, materiály,...
Dobrý deň, prosím Vás máte niekto skúsenosti s kuchynskými linkami na mieru do rodinného domu zo Sc…
lapla
Pred 2 rokmi
24
Svahovitý pozemok - úprava
Pri úpravách pozemku sa bagristovi podarilo odkopať 3 metre zo susedného pozemku. Vedľajší pozemok …
palo18
Pred 2 rokmi
6
Súhlas
Zdravím. Chcem sa opýtať, nakoľko sa nevieme dopátrať k jasnej odpovedi. Bývame v dome s tromi byt…
alexnetatmo
Pred 2 rokmi
14
sponzor fóra
Druhé wc do bytu
Zdravím, nevieme sa rozhodnúť co je lepšie. Chceme urobiť druhe wc, ale nevieme kam ho bude lepšie …
valilajk
Pred 2 rokmi
13
Natriasaca tyč
Prosím nejaký link alebo eshop SK na túto natriasaciu tyč: (pripadne ako sa tomu nadáva na SK) http…
pcolka78
Pred 7 mesiacmi
7
Krbová vložka DEFRO
Máte niekto skúsenosti s krbovou vložkou DEFRO HOME, napríklad model KV INTRA SM C? Alebo s tou zna…
mucha999
Pred 2 rokmi
2
Aké lepidlo na dubové parkety?
Ahojte, prosím odporučte mi, čím lepiť dubové parkety (mozaiku)? Vyzerajú ako v prílohe, jedna koc…
josif2
Pred 2 rokmi
3
Výduch z kotla do kapury?
Čauko, dali by ste výduch z kondenzačného kotla do kapury? V podstate je to uzatvorené z obidvoch s…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
23
Tv rozvody
Zdravím vás, mám otázku na ktorú mi isto dáte hravo odpoveď. V byte sa prerába elektrika a tým pádo…
petersd
Pred 2 rokmi
24
Dvere do garaze
Dobry den. Neviete poradiť, kde sa daju kúpit do garaze take vedľajšie dvere so zarubnou? Asi plech…
sykorka75
Pred 2 rokmi
2
Hluk v novostavbe z tehly
Zdravím, potrebujem poradiť,kde máme chybu postavili ste dom z porothern 38 tehly, izolovali sme ob…
petrika141
Pred 2 rokmi
31
Ako čítať dáta z elektromera?
Ahojte Prosím Vás, kto mi poradí koľko sme minuli dokopy elektriny Neviem sa v tom vysomáriť, dával…
rudy2501
Pred 2 rokmi
1
2
59
Výmena vodovodného potrubia
Ahojte. Má niekto skúsenosť koľko stojí približne výmena vodovodného potrubia v jednoizbovom byte? …
bujdo
Pred 2 rokmi
3
Skúsenosti s firmou Ideal Brány Pezinok
Pekný večer prajem. Niekto skúsenosti s firmou Ideal Brány pezinok ohladom sekčnej garážovej brány?…
marcelgeregai
Pred 2 rokmi
1
Brana trapezovy plech
Ahojte chystám sa robiť bránu. Výplň by som chcel trapezovy plech. Viete mi poradiť niekto ako plec…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
4
Čím zalepiť indukčnú varnú dosku?
Dobrý deň, prosím poraďte akým lepidlom zalepiť odštiepený kúsok na indukčnej varnej doske. 🙏🏼
mgx
Pred 11 mesiacmi
1
2
33
Porucha F36 Protherm Gepard
Ahojte, asi pred rokom som kúpil nový kotol Protherm Gepard napojený na komín,rok fungoval,žiadne s…
kozicnik
Pred 2 rokmi
4
Drevené dvere, eurodvere
Dobrý deň, mám takú dilemu. Namontovali nám drevené dvere a jednotlivé kazety nalepovali priesvit…
00mirabelka
Pred 2 rokmi
1
Kvapkajuca voda cez fasadu pod terasou
Parkujem auto pod terasou, a cez fasadnu farbu mi kvapky vody (neviem ci je to kondenz alebo pretek…
peterban
Pred 2 rokmi
1
Firma na stavbu plota Prešov okolie
Dobrý deň, vie mi niekto dať tip na firmu ktorá postaví betónový plot od základov po osadenie betón…
worker_falcon
Pred 2 rokmi
6
Oprava kamenneho obkladu
Ahojte. Prosim Vas ako sa da opravit tento kamenny obklad? Ide o prijazd do domu. Sparovacka na nie…
marian_gic
Pred 2 rokmi
2
Demax drevodomy akú mate skúsenosť ?
Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať či má niekto skúsenosť s výstavbou drevodomu od firmy Demax drev…
lubos19
Pred 2 rokmi
2
Zmena dokoncenej stavby
Dobry den, riesil tu niekto nieco podobne? Isli sme ohlasit drobnu stavbu(pristresok+drevena teras…
jankazb
Pred 2 rokmi
17
Usporiadanie technická miestnosť
Môžem vás požiadať o foto umiestnenia kotla v technickej? Ideálne aj pohľad na prívod vody a elektr…
fugas20
Pred 2 rokmi
29
Stavebné povolenie pre kanadský zrub
Dobrý deň , vie mi prosím niekto poradiť či je to obtiažne získať stavebné povolenie na kanadský zr…
duzu
Pred 2 rokmi
14
1
2
…
355
356
357
358
359
…