O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Skusenosti JMB Stavby / p. Baran
Prosim mate niekto skusenosti s touto firmou na hrubu stavbu RD? S.r.o. existuje 30 rokov takze pod…
foobar
Pred 2 rokmi
5
Plechova strieska
Mam 80m DTckoveho plotu a urcite tam nebudem kupovat predrazene betonove striesky, ktore treba lepi…
rkorba
Pred 2 rokmi
1
Isover alebo Austrotherm
Ahojte, máte niekto skúsenosť s grafitovým podlahovým "Isover EPS NeoFloor 150" alebo "Austrotherm …
jlubos
Pred 2 rokmi
7
Kúpa spotrebičov v Poľsku a reklamácia na Slovensku
Dobrý den prejem chcel by som sa opýtať možno sa už s tým niekto stretol ak zakúpim spotrebiče do k…
rosi47
Pred 2 rokmi
1
2
32
Dezinfekcia Savom narážanej studne
Dobrý deň prajem, bola nám odporúčaná spoločnosťou, čo nám robila rozbor vody dezinfekcia studne SA…
jan45
Pred 2 rokmi
3
Plnenie podlahovky cez rozdelovac
po troche googlenia a youtubovania som narazila na dva rozdielne nazory ako plnit podlahovku cez ro…
megdesign
Pred 2 rokmi
6
SDK predstena a znížený strop - Čo skôr?
Zdravím všetkých. Plánujeme odhlučniť stenu susediacu so susedmi pomocou voľne stojacej SDK predst…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
2
Poskodena elektricka krabica pod vypinacom
poprosil by som o radu, poskodila sa elektricka krabica pod vypinacom, tak ze sa odlomili vsetky uc…
megdesign
Pred 2 rokmi
5
sponzor fóra
Železný preklad v kúpeľni
Ahojte, chcem sa spýtať na skúsenosti/odporúčania na železný preklad v kúpeľni, keďže tam bude urči…
neznamec
Pred 2 rokmi
5
Zateplovanie bytoveho domu
Dobry den, Ma niekto skusenost so zateplovacimi materialmi (mineralna vata 16cm) od nasledovnych d…
benjib98
Pred 2 rokmi
1
Škodca v záhrade
Už viac ako 2 roky bojujeme v záhrade s niečom čo nevieme identifikovať. Nikdy sme toho "......" ne…
chrobak7
Pred 2 rokmi
19
Kotol z polska
Mate niekto kotol z polska? Je s tym nejaky problem? Mam na mysli, ci maju dajaky iny plyn ako my a…
rudy2501
Pred 2 rokmi
9
Nerastú a catalpa
Ahoj. Pred 3 rokmi som kúpil a zasadil catalbu na kmieniku. Odvtedy ani o mm nevyrastla. Vody ma do…
chrobak7
Pred 2 rokmi
3
Správne nastavenie kúrenia na protherm medved 30 klo
Dobrý deň,vie mi,prosím vás niekto poradiť,mám kotol protherm medved 30klo a neviem ako presne má b…
blafak
Pred 2 rokmi
6
Plesen pod omietkou?
Zdravim, zoskrabala som pri okne omietku, kedze je tam neustale vlhka stena a nasla zrejme plesen. …
valicekl
Pred 2 rokmi
5
Meranie izolacneho odporu
ahoj Mozno riesim zbytocnu vec,ale neda mi to akosi pokoj... Samozrejme viem ze takto merania sa vy…
fugas20
Pred 1 rokom
11
Poistny ventil na uzavretom okruhu
v prirucke od kotla je napisane: "Tlak vody – teplá voda pre domácnosť. Maximálny tlak vody je 4 …
dedo758
Pred 2 rokmi
9
Kuchyňa na chodbe
Zdravím. Bola by podľa vás možná takáto zmena dispozície ako je na obrázku? Zo súčasnej kuchyne chc…
bujdo
Pred 2 rokmi
13
Mašťal - výtlky v betóne
Dobrý deň vám prajem :slight_smile: Prosím vás, vedeli by ste mi poradiť? :slight_smile: Mám miest…
mgx
Pred 2 rokmi
2
Aky kotol?
Ahoj. Aky kondenzak by ste brali do stavby cca 200 stvorcov, energeticka trieda G? Su len plastove …
toky1
Pred 2 rokmi
12
Rekonštrukcia a postup pri starom dome
Ahojte, kúpili sme starší domček, ktorý chceme zrekonštruovať a spraviť nadstavbu. Mám v pláne najb…
matko291
Pred 2 rokmi
13
Nabytok z masivu
Ake mate skusenosti s nabytkom z masivu? Myslite ze prezije pri detoch? Ako sa znasa s laminatovou…
barus_ka6d
Pred 2 rokmi
1
Nové testy na vodičák od 1.4.2023
https://www.minv.sk/?test-pcp-test skúšal som test po ukončení zobrazí správne i nesprávne ale n…
destroydestroy
Pred 2 rokmi
1
2
43
Inšpektor nehnuteľnosti Prešov
Dobrý deň, prosím zháňam inšpektora nehnuteľnosti v okolí Prešova. Prosím poradíte mi nejakého?
kristinarth
Pred 2 rokmi
8
Veľkosť kuchyne
Ahojte, práve pracujeme na projekte a chcem sa spýtať na Váš názor na kuchyňu, Rozmery kuchyne sú š…
bibi801
Pred 2 rokmi
12
Poľské firmy
Dobrý deň, chcem sa opýtať na nejaké kontakty poľských firiem, hlavne spoľahlivé na vystavbu domu. …
ivana2905
Pred 2 rokmi
1
Fotovoltaika a klimatizacia
Hladam firmu na prepojenie fotovoltaika a klimatizacie a ohrev vody
micatek
Pred 2 rokmi
5
Bude stačiť 1 fáza alebo radšej 3
Ahojte, chystám sa na rekonštrukciu 3 izb. bytu a potreboval by som poradiť, či v dnešnej dobe stač…
insed
Pred 2 rokmi
8
Mizne voda v WC
spozoroval som, ze na wc, ktore je na prizemi, sa straca voda, co ma za nasledok, ze potom rano je …
igorb78
Pred 2 rokmi
8
Riešenie hlavného vchodu v dome v kopci
Zdravím, Prosim vás o radu. Riesime dom v kopci. Rozhodli sme sa pre bungalov… nakoniec sme ho ale…
pier
Pred 2 rokmi
16
1
2
…
357
358
359
360
361
…