Poskodena elektricka krabica pod vypinacom

Profilova fotka
poprosil by som o radu, poskodila sa elektricka krabica pod vypinacom, tak ze sa odlomili vsetky uchytne body, na ktore sa pripaja vypinac pomocou skrutiek do krabice. dalo by sa povedat, ze sa asi vplyvom "tlaku" kablov odtrhli. je mozne nejakym sposobom opravit/vymenit krabicu bez poskodenia steny (aby to bolo zlozitejsie je na stene obklad), alebo nejakym inym sposobom vyriesit tento problem. dakujem za akukolvek radu.
Odpovedať
@termi jedine ako také riešenie prevrtat durchom krabicu povedzme 6ka vrták zatlcť hmozdinku a dlhými srobmi priskrutkovat samotné telo vypínača, ale ideálne by to bolo vymeniť, malý majzlik a pomaly opatrne vysekat a nezabudni ked budes niečo robiť vypni si istič 🙂.
Odpovedať
Profilova fotka
Pomohla by fotka ako to vlastne vyzera v reale .. nejako neviem pochopit ako kabel odlomi uchyty. Co tak v mieste uchytenia strojceka mamutom prilepit nale hmozdinky a dat tomu dedn dva na vytvrdnutie. Alebo nejaky tmel napatlat na okraje a do neho vyrtat dierku na skrutku
Odpovedať
Pouzite vypínač resp zásuvku ktorá miesto skrutiek ma také rozperky - nemusíte teda nič sekať iba vymeňte vypínač
Odpovedať
@termi do hranatej krabice existuje niečo také, ako je na obrázku... Netuším, či by sa to dalo aplikovať na okrúhlu KP68. Osobne by som ju asi vymenil.... Prípadne použiť vypínač, ktorý má rozperky integrované.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?