Mizne voda v WC

spozoroval som, ze na wc, ktore je na prizemi, sa straca voda, co ma za nasledok, ze potom rano je v kupelni zapach od kanalizacie. neviem ako je to mozne. na poschodi mame wc a vanu a tam sa nic take nedeje, je tam aj privzdusnovaci ventil, ktory je zial bohu v podkrovi a tam pristup nie je. poschodie ma zvlast odpadovu ruru a prizemie tiez, potom sa stretaju az vonku a ustia do kanalizacie. doteraz sa nic taketo nedialo. neviete v com moze byt problem?
Odpovedať
Profilova fotka
@igorb78 privzdusnovaci ventil prestal fungovat (prilepil sa) a vodu ti vytahuje zo sifonu. Treba urobit pristup k privzdusnovaku a opravit, alebo ho dat inde....ale pristup musi byt (aspon cez serv. okienko).
Odpovedať
a moze to spolu suvisiet aj ked to v dome nejde cez spolocnu trubku? lebo ten ventil je pouzity iba na tu vetvu na poschodi. skusal som aj teraz liat velke mnozstvo vody do horneho WC a so spodnym to nic nespravilo. ta voda ako keby pomalicky mizne. ake ine moznosti su, kde to umiestnit? urobit rozbocku ako je sifon?
Odpovedať
@mgx Nemusi, bežne to borci prdnu pod obmurovku geberitu 🙂 @igorb78 Skus odstavit pouzivanie hornej kupelne na jednu-dve noci.
Odpovedať
Profilova fotka
@kejsix tiez ho mam tam, ale je tam pristup 🙂
Odpovedať
Tak po 4 dnich sme sa vratili domov, a voda v spodnom zachode na dne uplne. Nechapem, ako je to mozne, kedze sme boli prec, cize horne wc na to nema vplyv.
Odpovedať
Profilova fotka
@igorb78 buble voda v záchode ak pustiš silno vodu v umyvadle na tej istej vetve?
Odpovedať
No skusil som a tak trochu zakolisalo vodou vo wc. Ale preco sa voda stratila, ked sme boli 4 dni prec a nic sa nepustalo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?