O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Sadrové alebo štukové
Pozdravujem :slight_smile:... Potrebovali by sme cenné rady ohľadom omietok do novostavby: sadrové …
sima1302
Pred 2 rokmi
1
Zábradlieee
Dobrý deň prosím vás neviete mi poradiť firmu v okolí Žiaru nad Hronom, Žarnovica, Banská Štiavnica…
majca1995
Pred 2 rokmi
3
Screen rolety
Poprosím recenzie na dodávateľov -výrobcov vonkajších roliet,prelustrovala som modrú strechu aj int…
denisa821
Pred 2 rokmi
9
CP CENKROS - DT beton a debnenie
Dobry den, chcem sa opytat ci su nutne vsetky polzky nizsie, alebo je to len zbytocne cenove navyse…
matusakrobert
Pred 2 rokmi
6
Príprava na nivelacku
Dobrý deň, kúpili sme dom z roku 1983. Chcem sa opýtať, či máte niekto skúsenosti s vyliatim nivela…
dan8181
Pred 2 rokmi
2
Hypotéka - aku banku vybrať?
Zdravím, momentálne už riešim stavebné povolenie, ktorý by mohlo byt za pár týždňov vybavené. Podel…
mucha999
Pred 2 rokmi
28
Drez blanco odkvapkavac
Zdravim aké máte odkvapkace na drezoch blanco ?
exponent
Pred 2 rokmi
2
Datova rozvodnica ale nie typu rack
ahoj ma niekto z Vas doma datovu rozvodnicu nie typu Rack/cize tvar a la valka mikrovlnka/ale nieco…
megdesign
Pred 2 rokmi
23
sponzor fóra
Prestresenie terasy
Prosím vás riešime terasu a nevieme či zo železa alebo hliník ?
exponent
Pred 2 rokmi
7
Tip
Ahojte, nemá niekto nejakú spoľahlivú firmu na západnom Slovensku, ktorá realizuje aj prístavby k r…
denny5555
Pred 2 rokmi
1
Info z Česka - závady plynových kotlov
Smial sa Sulík a Zomri na tom, že budú odchádzať ľuďom plynové kotly? Tu máte dôkaz - reportáž TV C…
mgx
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
4
5
141
Dizajnový svetlík
Zdravím, hľadám niečo ako nižšie na fotke- dizajnový svetlík ale najužší aký som našiel je tento: …
exponent
Pred 2 rokmi
5
Terasa na juhozápadnej strane
Dobrý deň! Poprosím skúsenosti s terasou na juhozápadnej strane domu... Využijete aj cez leto, napr…
3petka
Pred 2 rokmi
4
Ikea Runnen - prichytenie
ahoj, idem na terasu (30cm betonova doska) pokladat cca 20m2 podlahy Runnen od Ikea. Chcel by som …
wolodymyr
Pred 2 rokmi
3
Ako by ste zmenšili pôdorys?
Dobrý deň, veľmi sa nám dispozične páči tento projekt, len ma cca 170m², potrebovali by sme ho zmen…
jan45
Pred 2 rokmi
15
Individuálny projekt do L
Dobrý deň, Chcel by som vedieť čo si myslíte o nasledujúcom projekte, ktorý je v štádiu riešenia.…
bzucso
Pred 2 rokmi
23
Brána a plot pred domom - rady a tipy
Pekný večer prajem :slight_smile: Prosím vás, nejaký overený e-shop na dvojkridlovu bránu, bránku a…
vladka96
Pred 2 rokmi
1
Zmena územného rozhodnutia
Zdravím Vás, chcela by som sa poradiť ohľadne žiadosti o zmenu územného rozhodnutia. Na územie, kto…
danieluk
Pred 2 rokmi
3
Hutnenie podložia
Ahoj, staviam základy pod záhradný dom 5x3m. Pred stavbou bola zemina zhutnená (bagrom). Vykopal so…
jan45
Pred 2 rokmi
9
Komplet prerabka bytu
Ahojte, zhanam projektanta alebo osobu, ktora nam spravi na papier kompletnu prerabku bytu este v p…
arcticcode
Pred 2 rokmi
6
Ako zakryť odlupnutu farbu po
Ahojte, ako najjednoduchšie pred maľovaním zakryť tieto odlupnute miesta po odstránení nálepiek, ob…
nikuska315
Pred 2 rokmi
1
Návrh kuchyne a kúpelne
Čauko, ak by sa tu našiel niekto ochotný, čo by nevedel čo s voľným časom a vedel by poradiť rozlož…
sovietovic
Pred 2 rokmi
29
Problém s mačkami
Bývame v rodinnom dome. Už niekoľko rokov máme problém s mačkami od susedov. Asi je to ich kocúr, n…
roman_x
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
89
Betonovy plot ( pohladovy beton )
Caute , nejaka overena firma v SL kraji , popripade PO , ktora vie urobit kvalitny betonovy plot ( …
30min
Pred 2 rokmi
1
Rekonštrukcia bytu Levice
Dobrý den Viete mi niekto odporučiť firmu alebo majstrov, ktorý sa zaoberajú rekonštrukciami bytov…
kollarik
Pred 2 rokmi
1
Preklasifikovanie ornej pôdy na stavebny pozemok
Dobry den, plánujem vystavbu RD na pozemku ktorý je vedený ako orná pôda, mimo zastavaneho uzemia o…
chrobak7
Pred 2 rokmi
7
Zásuvky Schneider Sedna design
Ahojte, máte niekto zásuvky, vypínače od Schneider... Konkrétne sedna design, zaujíma ma hlavne dvo…
atack
Pred 2 rokmi
2
Rekuperácia a digestor
Dobrý deň rada by som sa opýtala, aký digestor, ak budeme mať rekuperáciu v celom dome. Integrované…
matussestina
Pred 2 rokmi
9
Podlahové kúrenie/olejový radiator
Ahojte. Viete mi prosím poradiť, prerábame 1 izbový byt na prízemí cca 33m2. Rozmýšlame nad olejový…
rudy2501
Pred 2 rokmi
24
Premaľovanie farby s kondenzom
Dobrý deň prajem. Chcem sa skúsenejších opýtať. Ako správne ošetriť maľovku, ktorá po pár zimá…
gashtaan
Pred 2 rokmi
3
1
2
…
354
355
356
357
358
…