O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Krbová vložka DEFRO
Máte niekto skúsenosti s krbovou vložkou DEFRO HOME?
zuzana_bunganicova
Pred 2 rokmi
1
Recenzia na JuMi Stav
Dobrý deň , vedelby mi niekto napísať či bol spokojný s partiou pánov ktorí stavajú ploty JUmi stav…
bibka2505
Pred 2 rokmi
1
Požiarna nádrž
Zdravim, mali ste niekto v podmienke na kolaudáciu nutnosť Požiarnej nádrže? Chcem sa spýtať, čo ro…
suky96
Pred 2 rokmi
4
Výmena starých plastových okien
Ahojte, mám takú dilemu. Pred nedávnom som kúpil byt v BA po rekonštrukcii, avšak okná sú už starši…
luckolienka
Pred 2 rokmi
7
Rozpočet a kalkulácia stavebných prác
Dobrý deň. Zháňam súrne stavebného rozpočtára na nacenenie jednej zakázky najneskôr do budúceho po…
adrian_bohmer
Pred 2 rokmi
1
Hydroizolácie prasknutej betónovej nádrže
Chcel by som sa spýtať čo poradíte na hydroizoláciu betónovej žumpy z vnútra. Totižto stala sa taká…
henry_sk
Pred 2 rokmi
4
Pomoc s výberom plynového kotla
Dobrý deň. Chcel by som poprosiť o pomoc s výberom plynového kotla. Popíšem momentálny stav. Dom je…
starec62
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
87
Ako opraviť tento paletový záhon
Dobrý deň všetkým, prosím, nemáte nápad, ako opraviť tento paletový záhon? Ide o to, že nopová fóli…
stefanby
Pred 2 rokmi
8
sponzor fóra
Čerpadlo v studni
Chcem poprosiť o poradenie k problému studne. Popis problému: Studňa v Trnave 7 metrov kopaná, násl…
mirec1
Pred 2 rokmi
4
Heluz 44 family
Dobrý deň. Chcel by som vedieť či tu niekto má postavený dom z tehly Heluz Family 44 bez zateplenia…
matteo83
Pred 2 rokmi
1
Vyjadrenie k neplynárenskej stavbe
Zdravím, potrebujem radu od niekoho kto riešil vyjadrenie od SPP k neplynarenskej stavbe. Pred pár …
megdesign
Pred 2 rokmi
5
Pozemok a dom
Ahojte ...prosím vás má tu niekto dom štýl že dole z kopca podpivničený a hore klasika že s prednej…
doritt
Pred 2 rokmi
8
1-fázový vs. 3-fázový prúdový chránič
Zdravím Vás, Kedy sa má použiť 1-fázový a kedy 3-fázový prúdový chránič pri elektrickej inštalácií…
yuri66
Pred 5 mesiacmi
1
2
...
...
6
7
193
Porotherm alebo britterm ?
Ahojte, idem stavať RD z brúsenej tehly, obvodové múry 30, plus zateplenie. Naprojektovanú mám te…
zdena_samaj
Pred 2 rokmi
4
Digestor vstavaný
Ahojte, chcem sa spýtať akú máte skúsenosť so vstavaným digestorom vez výsuvu. Pripadne aký by ste …
artep1987
Pred 2 rokmi
7
Kam prepísať nové údaje po predaji bývania
Dobrý den. Rozisli sme sa s priatelkou a este som nikdy neriesil, co po predaji domu. Pokial si vy…
normicka
Pred 2 rokmi
5
Spevnenie zakladov domu na hranici pozemku (radova zastavba)
Dobry den, mame dom v radovej zastavbe. Z jednej strany je postaveny dom, z druhej strany dom nie …
totalny_laik
Pred 2 rokmi
3
Existuje ešte vysávač, čo aj vysáva ?
V minulosti boli úplne bežné vysávače, ktoré tak vysávali, že sa až "lepili" ku podlahe, či dvíhali…
stanlej
Pred 2 rokmi
1
2
45
Prerabka elekriny - cena
Ahojte, mate niekto nedavnu skusenost s prerabkou elektriny v starom dome? Zaujima ma celkova cena …
miselito
Pred 2 rokmi
22
Vhodnosť fólie pod sadrokartón
Ahojte, dostal som fóliu Masterfol SOFT W https://www.masterplast.sk/product/masterfol-soft-w/ a ch…
gashtaan
Pred 2 rokmi
4
Ako položiť zámkovú dlažbu
ako správne položiť zámkovú dlažbu keď mam dve stavby 3,5m od seba a chcel by som položiť dlazbu me…
pablokri
Pred 2 rokmi
8
Oranzove flaky
Ahojte, 4 mesiace bývame v byte kde su spravené nové rozvody vody (v byte plastove) a v sprche sa n…
zdena_samaj
Pred 2 rokmi
12
Studňa obklad
Dobrý den Má niekto skúsenosti s tehlickovym obkladom studne? Ďakujem :slight_smile:
barborarusnakslabakova
Pred 2 rokmi
3
Dub kalymnos
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či máte niekto laminátovú podlahu dub kalymnos od spoločnosti clas…
dd95
Pred 2 rokmi
1
SZCO, mala otazka
Potrebujem jednu fakturu cez niekoho spravit. Kamos jen SZCO, povedal ze OK. ako to je? kolko % p…
atak77
Pred 2 rokmi
14
Oprava stareho murovaneho plotu
Zdravim, rad by som opravil stary (30 rocny?) plot. Plot je zo plnych tehal, vysoky 1,8m, omietnut…
matus_pt
Pred 2 rokmi
2
Výroba drevených stoličiek
Ahojte, prosím viete mi odporucat nejakého sikovneho stolára z okolia Žiliny co by mi vedel podľa …
stanlej
Pred 2 rokmi
8
Bosch Heatronic 3500 spotreba
Ahojte Viem ze tem je tu viac k tomuto ale nikde som nenasiel nic co by sedelo presne na moju situ…
binma
Pred 2 rokmi
31
Stačí EPS 150 pod poter?
Ahojte prosím vás takúto mame skladbu podlahy, systémovú dosku dávať nechceme takže by sme dávali m…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
22
Salave stropne infrapanely
Ahojte, Prosim viete pozdielat realne skusenosti s infra kurenim ako primarne vykurovanie domu? Dak…
duzu
Pred 2 rokmi
1
2
49
1
2
…
352
353
354
355