O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Brúsené OSB na podlahy
Čauko, chcel by som si dať brúsené OSB dosky na podlahy. Laminatove podlahy/linoleum a pod. ma už n…
solidway
Pred 2 rokmi
16
Rekonštrukcia strechy a nová prípojka do oplotenia
Ahojte, Ak by mi vedel niekto poradiť chcem robiť novú strechu je tam ešte nastresak a hodiny sú n…
vrajmantak
Pred 2 rokmi
17
Obloženie schodov
Chcela by som poprosiť o radu, ako doriešiť obloženie schodov. Už máme celé dokončené, ale na rohoc…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
5
Viňiatie
Dobry chcel bisom sa opitať čisa da dva krat urobiť viňiaťie ornej pôdi dvovod chceme postaviť ešte…
frantisekca
Pred 2 rokmi
5
Dlažba nad pivničnym priestorom
Zdravim, chcem polozit dlazbu nad pivnicnym priestorom. Bola tam stara ipa, ktoru som vysekal a ter…
kajcajs
Pred 2 rokmi
3
Prerabka v radovej zastavbe
Ahojte, sused v radovej zastavbe preraba byt (miedzi nim a nami je este jeden byt). Vie mi niekto p…
mm345
Pred 2 rokmi
3
Sakura kanzan a monilioza
Ahojte, ti ktorí máte sakuru, viete mi poradiť ohľadom moniliozy? Kúpila som si kanzan a susedom od…
mgx
Pred 2 rokmi
2
Odstránenie a priznanie pôvodného muriva na starom dome
Ahojte..chcem sa opytat..mame stary dom na pozemku,ktory by sme raz casom chceli ponechat ako viken…
uhlikova_stopa
Pred 2 rokmi
7
sponzor fóra
Mobilní a modulové celoroční bydlení
Krásný den. Prosím info a pokud by bylo možné i foto od lidicek, kteří žijí v Mobilních nebo modul…
slun1cko
Pred 2 rokmi
1
Ako nastavit vyrovnavaci tlak v expanznej nadobe
od vyroby je vyrovnavaci tlak vzduchu na urovni 1,5 bar ked vsak nazriem do manualu je tam pisane z…
jan45
Pred 2 rokmi
3
Aky dom?
Zdravim aky dom odporucite na pozemok sirka 14m dlzka 50m 4izbovy ...so satnikom ...a technickou mi…
juraj_k
Pred 2 rokmi
7
Slabý prietok teplej vody.
Ahojte. Mám problém, ktorý sa stále zhoršuje. V sprchovom kúte nám čím ďalej slabšie tečie tepla vo…
michalha1
Pred 2 rokmi
21
Vavrinovec
Dobrý deň. Neviete mi,prosím,niekto povedať čo môže byť toto za háveď na vavrinovci? Mame ho na via…
zita19
Pred 2 rokmi
23
AKO SA TO VOLÁ ?
Potrebovala by som vodu z odkvapu odviesť do jazierka. Potrebujem na to kúpiť toto, ale neviem, pod…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
9
Akrylová alebo laminát kuchyňa?
Ahojte, máme nový dom vo fáze hrubá stavba a idú nám robiť vodu/elektriku, ale stále váhame akú dať…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
4
ODKVAPOVÝ SYSTÉM KJG a LINDAB - KTORÝ JE LEPŠÍ?
Vedel by mi niekto poradiť, v čom sa líšia odkvapové systémy Lindab a KJG z lakovanej ocele? Dali s…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
Cerpadlo na beton
Skusal niekto pouzit kalove cerpadlo na cerpanie betonu? Uvazujeme vysku max. 2,5 metra a zalievani…
worker_falcon
Pred 2 rokmi
24
Hľadám: Realizácia pletivových plotov okr. Michalovce, Trebišov
Dobrý deň, viete mi odporučiť firmu z okolia MI alebo TV, ktorá robí pletivové ploty "na kľúč"? Ďak…
oblivian
Pred 2 rokmi
1
Plot od suseda z pletiva alebo z plotových panelov?
Máme 80m dlhú stranu záhrady od suseda, kde plánujeme spraviť nový plot. Aký typ by ste odporúčali…
psv
Pred 2 rokmi
6
Zlomená Japonská vŕba a Katalpa
Ahojte.Potrebujem radu ohľadne japonskej Vrby náš pes sa hral na zahradkára 🤦♀️a vytiahol mi novo …
eva_ave1
Pred 2 rokmi
21
Inžiniering Bratislava
Dobrý deň, neviete prosím poradiť niekoho na inžiniering - dodatočné povolenie stavby.
bran00
Pred 2 rokmi
1
Spajanie sdk
Pekny den. Vedel by mi prosim niekto poradit s temou spajania sdk dosiek. Moj problem je, ze v jedn…
tomas_makovicky
Pred 2 rokmi
1
Zlá skúsenosť s firmou Midinex (interiérové štúdio)
Rád by som sa podelil s mojou skúsenosťou s firmou Midinex, ktorá realizovala interiér v novom dome…
simphosidon
Pred 7 mesiacmi
26
Ohybanie alpexky
je lepsie pri ohybani pexalovych trubiek ohybackou, ich mierne nahriat teplovzdusnou pistolou? pomo…
vykricnik
Pred 2 rokmi
20
Doplkove ochranne pospojovanie-Al-pex rozvody
Ahoj Chcem sa spytat ako v praxi riesite doplnkove ochranne pospojovanie v pripade ak je rozvod vod…
duzu
Pred 8 mesiacmi
1
2
40
2 rodinne domy v jednom objekte jedného vlastníka a pripojenie na IS
Dobrý večer, vedeli by ste mi poradiť ako najrozumnejšie vyriešiť tuto situáciu? Vlastním pozemok v…
duzu
Pred 2 rokmi
6
Spotreba tepelného čerpadla
Ahojte akú spotrebu mate pri tepelnom čerpadle vzduch- voda na dom cca 120m2 Zatiaľ mám čerpadlo le…
ralf364
Pred 2 rokmi
6
Voda v dazdovej nadrzi ako zdoj pre tepelne cerpadlo voda-voda
Vyuziva niekto nadrz na dazdovu vodu (10m3) ako zdroj tepla pre tepelne cerpadlo voda-voda? Voda v …
supiiik
Pred 2 rokmi
15
Modulové domy
Krasny den. Je možné sehnat modulový dům pro maminku se synem v menším provedením do 25tic €? Vím…
ascedant
Pred 2 rokmi
5
Rekonštrukcia kúpelne
Pozdravujem! Hľadám tip na firmu/dodávateľa pre kompletnú rekonštrukciu kúpeľne v rodinom dome v ok…
acidophill
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
351
352
353
354
355
…