Obloženie schodov

Profilova fotka
Chcela by som poprosiť o radu, ako doriešiť obloženie schodov. Už máme celé dokončené, ale na rohoch nám vyšli výstupky, ktoré nevyzerajú dobre. Uvažujeme, ako to zakryť, vedeli by ste poradiť? Ďakujem.
Odpovedať
No ani neviem ako by sa to dalo opravit🤷‍♂️🤦‍♂️
Odpovedať
Profilova fotka
Ohh, dúfam, že ste si to robili aspoň sami
Odpovedať
@angieska konce tych list mali byt zrezane tak aby plynule doliehali k tomu zvyslemu drevu na mure. a je to nevhodne zvoleny material, tie listy sa davaju na stenu, kde sa maximalne dve stretnu vo vnutornom alebo vonkajsom rohu, pripadne sa dopasuju k zarubni. Vzdy vsak tak, aby nebolo vidiet ine ako celnu stranu listy. teoreticky by sa to dalo cele prekryt zvyslou drevenou latou vo vzore tej plavacky, vypiplat sa s tyma vyrezat/vystruzlikat aby to vsade presne pasovalo avsak prakticky to vzhladom na uroven doterajsej prace, povazujem za nemozne. dalsi sposob je rozobrat to a zvolit iny sposob oblozenia aleboto dat spravit niekomu schopnemu.
Odpovedať
Profilova fotka
Uhol medi okopnicou a bocnou listou vydelit dvoma a pod tym uhlo zarezat listu co tam je a doplnit malinky kusok pod opacnym uhlom a lista bude vyzerat akoby isla kolmo na zvisle olistovanie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?