O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Cena prace elektrikara
Zdravim, Urcite to tu uz bolo - dostal som od elektrikara CP na hrubu el. instalaciu. Material vys…
insed
Pred 2 rokmi
6
Poprosím názor na tento projekt
Dobrý deň, riešime práve projekt domu. Toto je naša finálna verzia. Mate ešte nejaké nápady, čo upr…
lenkito10
Pred 2 rokmi
15
Chcel by som zobrať tento kotol
Čauko, chcel by som zobrať tento kotol: https://www.vstrade.sk/vstrade/eshop/30-1-LIATINOVY-KOTOL/0…
arcticcode
Pred 2 rokmi
1
2
57
Doplnok k územnému plánu
Ahojte, chcem sa opýtať tých, ktorých sa to týka, ako dlho ste čakali na zaradenie pozemku do územn…
adka1357
Pred 2 rokmi
14
Dlažba do kúpelne decontrete
Zdravím všetkých, chcela by som sa opýtať, či náhodou niekto z Vás kúpelňu obloženu dlažbou 60x60 …
kimi11
Pred 2 rokmi
1
Francuzske okna
Dobry den. Viete mi poradit ktora firma robi na tento typ zabradlie na francuzske okna? Dakujem
moravsky
Pred 1 rokom
10
Infrapanely ako temperovanie počas zimy
Odporúčate infrapanely na strop napr. Klarstein, slúžilo by to na temperovanie chaty v zimnom obdob…
blacksr
Pred 2 rokmi
3
Led svetlá pod vaňu
ahojte, ako ste obmurovali vaňu, kde pôjdu led pasiky? foto poteší aj konečný stav. dakujem.
sallko
Pred 2 mesiacmi
12
sponzor fóra
Cesta vo vlastníctve OZ
Dobrý deň, známa vlastní pozemok, ktorý je výsledkom klasického developerského projektu v rámci kt…
alexnetatmo
Pred 2 rokmi
8
Kuchynská linka od poliakov
Prosím vás dávali ste si niekedy teraz robiť u nejakej poľskej firmy kuchynskú linku do bytu cca 2.…
michaela_1234
Pred 2 rokmi
14
Dobroplast Rehau
Zdravím, Dával si niekto na dom okná Rehau z firmy Dobroplast ? Na dom uvažujem okná z firmy Dob…
berek
Pred 2 rokmi
1
Filcovanie MP75ky?
Čauko, dá sa dajako zafilcovať MP75ka omietka? Alebo sa dá urobiť len hladko?
arcticcode
Pred 2 rokmi
1
Svietidlo s dvojitym okruhom
Čauko, hľadám nejaké stropné "koleso", čo sa prišrubuje na strop a má v sebe dva okruhy, tzn. dá sa…
insed
Pred 2 rokmi
10
Plachtový sklad/garáž
Chcem kúpiť plachtovú garáž/sklad, kde by som prechodne skladoval niekoľko rokov nejaké veci. Máte …
radoslavc
Pred 2 rokmi
6
Väzníkovy krov ukončenie zateplenia
Ahojte, Pravdepodobne nezostanú financie na dokončenie exteriéru( zateplenie fasady podhľady). C…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
8
Dodatocna montaz chraniciek kurenia
Ahojte, je mozne nejako dodatocne namontovat chranicky na potrubie podlahoveho kurenia? nasiel som…
epto
Pred 2 rokmi
4
Oknoplast - Winstep nizky prah balkonove dvere
Chcem sa spytat, ci ma niekto tento typ balkonovych dveri s nizkym prahom winstep? Presiel som asi…
frankiee_7
Pred 2 rokmi
8
Čo pod nadzemný fóliový bazén???????
Zdravím. Prichádza jar a ja riešim čo použiť pod 4m nadzemný fóliový bazén s kovovou konštrukciou. …
kosto13
Pred 2 rokmi
12
Zlavovy kod/karta Merkury market
Ahojte, prosim nema niekto zlavovy kod do merkury marketu? Dakujem
natashatko
Pred 2 rokmi
1
Plyn vs tepelné čerpadlo
Zdravim chcel by som sa spýtať čo by sa viac oplatilo použiť pasívnom bungalovu cca 110m2 tepelné č…
bksl
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
97
Rekonštrukcia štvorec 70r - zateplenie sokel
Ahoj všetci, potrebujem poradiť ako zatepliť sokel - steny bude 15cm polystyren. Momentálny stav je…
lubk0
Pred 2 rokmi
6
Premiestnenie - KÁBLOVÉ ROZPÁJACIE A ISTIACE SKRINE (SR (STARÉ OZNAČENIE RIS, PRIS))
Existuje šanca aby mi distribúcia premiestnila skriňu na úroveň pozemku, budúceho plotu? V zanedba…
vrajmantak
Pred 2 rokmi
4
Výmena elektroinštalácie.
zdravím mám na vás jednu otázočku. idem meniť v byte elektroinštaláciu aj jednorazový istič za 3 fá…
kejsix
Pred 2 rokmi
11
Stlp pre optiku
Ahojte, ku chate nam Telekom zaviedol optiku a rozmyslam ako poriesit pripojenie. Telekom to bude c…
petersd
Pred 2 rokmi
2
Postup prác úprava okolia rodinného domu
Dobrý deň, Chcel by som poradiť s čím mám najskôr začať pri úprave okolia. Mam stavať plot, zarovna…
jarosciak96
Pred 2 rokmi
5
Napojenie zamkovej dlazby na garaz
Ahojte, Ako mate rieseny prechod medzi garazou a zamkovou dlazbou? Moj pripad: -garaz je sucastou d…
marcel714
Pred 2 rokmi
3
Kvalita sucasnych novostavieb
Dnes investori stavaju domy kde urobia 3 bytove jednotky. Ma niekto skusenosti s byvanim v takychto…
stavkluc
Pred 2 rokmi
1
2
46
MiGo Link - skúsenosti
Internetová brána Protherm MiGo Link - skúsenosti, rady, doporučenia. V rodinnom dome používam zost…
sousedekovci89
Pred 11 mesiacmi
16
Viem dať nové dvere do pôvodných zárubní?
Ahojte, máme na byte problém. Potrebujem vymeniť dvoje dvere v byte, najlepšie bez výmeny zárubní..…
rapidek
Pred 2 rokmi
6
Plot na kluc - poradite?
Dobrý deň, chceli by sme riešiť oplotenie domu z prednej strany, ideálne na kluc, hoci neviem co pr…
vrajmantak
Pred 2 rokmi
2
1
2
…
349
350
351
352
353
…