O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Obratisko
Chcel by som sa spýtať, či mi môže stavebný úrad podmieniť vydanie stavebného povolenia vybudovaním…
frantisekca
Pred 2 rokmi
7
Zatienenie loggie
Ahojte, riešim dilemu ako zatieniť balkón (loggia) v letných mesiacoch, v dňoch, kedy je najviac pá…
ladyd002
Pred 2 rokmi
1
XPS alebo podlahovy EPS 150
Ahojte zacali sme prerabat podlahu na chatke . Skladba podlahy bude 6cm polystyren a 5 cm poter . B…
peteer_h
Pred 2 rokmi
5
Prosím o radu ohľadom staršieho domu
Zdravím ak by mi niekto vedel poradiť bol by som veľmi rád kúpil som starší podlhovasty dom a vybil…
mnj88
Pred 2 rokmi
15
Sprchový set od firmy Rea
Zdravim,chcem sa spýtať že kde, alebo od akého výrobcu (webstránka) ste brali sprchový set? Žiadny …
gaspi25
Pred 2 rokmi
1
Heuchera - Aký škodca sa mi na nej pasie?
Zdravím záhradkárov. Prosím vás čo sa mi to pasie na heuchere? Drobné čierne čosi. A co s tym? Nie …
aandrea99
Pred 2 rokmi
8
Pretekajúci bazén
Dobrý deň, chcem vás poprosiť o radu. Máme bazén 3,6mx1,20 s kovovou konštrukciou a fóliou bestwa…
sucho_22
Pred 2 rokmi
2
Zvody 1
dobrý večer, chcela by som sa spýtať,ci existuje nieco na spojenie svodov kt.su namontovane dome a …
megdesign
Pred 2 rokmi
10
sponzor fóra
Exteriérové kamery
Dobrý deň Môžte mi prosím poradiť kvalitné exteriérové kamery s dobrým rozlíšením aj v noci, Ďaku…
stanislavpetras
Pred 2 rokmi
7
Zhotoviteľ Zvolen/Banska Bystrica
Ahojte, hľadám stavebnú firmu alebo partiu živnostníkov na realizáciu bungalovu pri Zvolene, niekoh…
lubo_strenger
Pred 2 rokmi
1
Poraďte niečo na rez zväzku vysokej suchej trávy
Ahojte, čo poradíte na zrezanie zväzku vysokej suchej trávy - priemer 60 cm. Ďakujem.
duzu
Pred 1 rokom
11
Kúrenie, fotovoltaika
Ahojte Viem, že je tu dosť múdrych, skúsených ľudí :wink: Prosím vás.. drevodom pri lese, dedina...…
inovakurenie
Pred 1 rokom
20
Zivy plot- vysoka spodna voda
Ahojte, planujeme zivy plot ale mame na zahrade vysoku spodnu vodu. Okrem toho je pozemok aj pri c…
zuzik
Pred 2 rokmi
1
Altanok na relax postavena konstrukcia z DT
Prosim vas o vase foto podbnych projektov 5x3 m altantok z DT strecha sikma podlaha wpc dosky na be…
tslivovic
Pred 2 rokmi
4
Maximálna dĺžka krokvy bez ďalšej podpery
Zdravím všetkých, chcem začať kopať základy na terasu a neviem sa rozhodnúť aké rozmery zvoliť. Mo…
techmont
Pred 2 rokmi
20
Biely granitovy drez - udrzba, flaky
ahojte...chcel by som sa poradit pred kupou bieleho granitoveho drezu z pohladu udrzby a zanechavan…
haciendman
Pred 2 rokmi
13
Tehlovy obklad z mineralnych latok
Dobry den, ma niekto skusenosti s fasadnym obkladom (imitujucim tehlu) z mineralnych latok na baze …
kevinm66
Pred 2 rokmi
1
Firma na bytové jadro v RK
Dobrý deň, prosím s akou firmou ste spokojní? Na internete som ich našla niekoľko ale hodnotenia sk…
aloedoma
Pred 2 rokmi
1
Zmena kúrenia
Ahojte. Chcela by som sa opýtať,že keď mám podľa projektu elektrické podlahové kúrenie, či ho aj mu…
marijja84
Pred 2 rokmi
5
Plesnivenie sprchového kútu
Ahojte, v byte bojujeme s plesňou v sprchovom kúte. Odstránim ju a po chvíli je tam zas. Kúpila so…
nikiki29
Pred 2 rokmi
8
Montáž okien na pásku - za koľko?
Ahojte, chcela by som vedieť, aká je bežná cena za montáž plastových okien na pásku?
mellie111
Pred 2 rokmi
4
Nová dlažba na starú dlažbu.
Prerabam dom a chcem vymeniť dlažbu na celom prízemí (80m2)kde je podlahovka. Rozmyšlam či je nutne…
emilia25
Pred 2 rokmi
6
Dobrá firma
Prosím vás máte nejaké odporučanie na firmu prípadne poliakov na zateplenie RD. Ďakujem
mayteee
Pred 2 rokmi
1
Indexacia poistenia bytu
Dobry den, Chcem sa spytat na nazor, indexacie byvania. minuly rok som kupoval byt v hodnote 130tis…
exponent
Pred 2 rokmi
5
Sladké maliny
Ahoj, nedaří se mi najít praktickou zkušenost jak vlastně chutnají listy sladkolistého maliníku. Ja…
spinn
Pred 2 rokmi
7
Hypotéka
Ahojte prosím o radu ľudí, ktorí pracujú v banke alebo riešili momentálne podobnú situáciu... Chcel…
peter977
Pred 2 rokmi
12
Schodari.sk skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti s firmou Schodari.sk? Majú nejako málo recenzií na nete, no fotky pr…
kompar
Pred 2 rokmi
1
Altánok pre auto 8 x 6 m z DT so šikmou strechou
zdravicko prosim o radu technicku a foto altanku na 2 ks aut. do sikma jedna strana o 1 dt vysie be…
tslivovic
Pred 2 rokmi
22
Altanok z DT so šikmou strechou
prosim Vas o financne nie narocny typ ktory ste dali altanok postaveny z DT napr 5x 3m Aku hrubku …
tslivovic
Pred 2 rokmi
2
Projekt od Archon
Dobrý deň máte prosím niekto od nich projekt?
bihi87
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
347
348
349
350
351
…