O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Katastrálne mapy
Prosím vie niekto ako sa na katastrálnej mape označuje vrt na pitnú vodu?
nomitan
Pred 2 rokmi
3
Dá sa z klasickej chladničky spraviť vstavaná?
Ahojte, dalo by sa s klasickej chladničky (nie americkej), dvojdverovej - hore chladnička, dolu …
wolodymyr
Pred 2 rokmi
10
Vklad dvoch zmluv na kataster naraz
Dobry den, chcem sa opytat, ci je mozne vlozit na kataster naraz dve zmluvy: zamennu a darovaciu. D…
kejsix
Pred 2 rokmi
8
Dezinfekcia staršieho bytu - s čím a ako?
Dobrý deň prosím o radu.... Kúpila som starý byt ktorý idem prerábať.ale skôr ako začnem ho chcem v…
kunver
Pred 2 rokmi
8
Zavlaha zo studne (kohutika)
Dobry den, mame spolocnu studnu 4byty + 4 byty so zahradou. Chcela by som zavlahu ale tym ze studna…
chrobak7
Pred 2 rokmi
13
Náter starej plechovej strechy
Zdravim.Potrebujem natrieť strechu pokrytú pozinkovaným plechom,ktorý už čiastočne chytá hrdza. Nem…
danrlik
Pred 1 rokom
2
Vstavaná chladnička
Ahojte, prosím Vás nemá náhodou niekto z vás túto vstavanú 70 cm chladničku Whirlpool SP40 801 EU? …
barborajanko
Pred 2 rokmi
18
Aky kamen na beton? Drveny ci riecny?
Ahojte, siel som si objednat kamen na beton 0-4 a vodic sa ma pyta ze ci drveny, alebo riecny. Zask…
mgx
Pred 2 rokmi
18
sponzor fóra
Poraďte pekné stromy k plotu do modernej záhrady
Ahojte, hladam nejaky pekny/e stromy do modernej zahrady, k plotu za ucelom sukromia od susedov. …
zita19
Pred 2 rokmi
4
Je mozne na jednu zmluvu/vklad spojit darovanie aj kupu
Zdravim, prosim o rady ako najjednoduchsie a najlacnejsie urobit prevod domu, kde 2 z 4 vlastnikov …
peter0
Pred 2 rokmi
5
Smrad z kanalizácie pri praní a sušení
Zdravim, mame problem s obcasnym smradom z kanalizacie vnutri v dome. Deje sa to najma ked sa perie…
wishmaster
Pred 2 rokmi
6
Platba za vodičský preukaz na splátky, vopred alebo až po?
Dobry den, chcela by som sa opytat hlavne tych co si robili vodicak typu B v poslednej dobe, kedy s…
palo18
Pred 2 rokmi
1
2
43
Vyjadrenie od SSD
Zdravím, riešim stavebné povolenie a pred pár týždňami som odoslal elektrikárom SSD "Žiadosť o prip…
neutrino
Pred 2 rokmi
10
Kotol na olej v domacnosti
Ahojte, najde sa tu niekto kto ma osobne skusenosti s kurenim typu-kotol na olej-v domacnosti? Daku…
duzu
Pred 2 rokmi
2
Primalex projekt
Pekný deň má niekto skúsenosti s farbou Primalex projekt ?Ako sa vám ta farba správala po namaľoval…
gazdikvl
Pred 2 rokmi
1
Veľkonočné dekorácie 🐰🐣🌷 - akú veľkonočnú výzdobu chystáte?
Veľká Noc 🐰🐣🌷 je za dverami! Akú veľkonočnú výzdobu máte/chystáte? :wink: Podeľte sa o svoje ve…
danaracko
Pred 2 rokmi
1
TOSO okná
Ahojte, má niekto skúsenosti so strešnými oknami TOSO ? Našiel som len staršie príspevky. Potrebuje…
maros8492
Pred 2 rokmi
1
Nákres dispozície izieb
Dobrý deň, chystáme sa v 2i byte prerábať izby, chcela by som nechať jednu izbu dcére ako detskú iz…
alezia
Pred 2 rokmi
3
Kontrolná statika bez pečiatky - bezpečnostné overenie
Dobrý deň, Chcel by som sa spýtať či tu je niekto ochotný kto by mi skontroloval statiku drevennej…
peto24
Pred 2 rokmi
5
Zmäkčovač na vodu pred umývačku a práčku
Ahojte ľudia, mate skúsenosti s týmito zmäkčovačmi/filtrami ktoré sa umiestňujú na prívod pred tiet…
roberto1923
Pred 2 rokmi
8
Tečuca voda z grohe baterii
zakupili sme si 3 podomietkove baterie zn. Grohe Bauloop ktore zacali z neznameho dovodu tiect. vod…
mgx
Pred 2 rokmi
9
Čo s dverami do špajze - prakticky aj esteticky
Dobrý den. Postupne si prerábam a pretvaram nas dom do viac provensalskeho, chatoveho stylu. Ne…
marcel714
Pred 2 rokmi
14
Komín pre kondenzačné kotle v bytovom dome
Zdravím, je tu niekto, kto vie poradiť: V bytovom dome z roku 2009 sú byty vykurované plynovými kot…
inge19
Pred 2 rokmi
7
Tekuta hydroizolacia na tehlu pred zateplenim+lepenie styroduru
Zdravim, sme pred zateplovanim domu a montazou zaluzii. Mal by som 1) izolovat prvu radu tehly …
m1lan0
Pred 2 rokmi
6
Elektrika v altánku
Čauko, Vedel by mi niekto graficky znázorniť zapojenie malej rozvodne? Momentálne to mám takto mišm…
dusan72
Pred 2 rokmi
1
2
48
Zateplenie vatou
Ahojte, nejaké odporúčania na firmu/majstrov na zateplenie domu vatou? Okres Piešťany
22dodo22
Pred 2 rokmi
1
Hľadám taký katalogovy dom
Dobrý deň, hľadám takýto katalogovy dom ide mi hlavne o to aby ťa kuchyňa bola tak trochu mimo obyv…
bihi87
Pred 2 rokmi
6
Žumpa - plastová či betónová?
Zdravím, rozhodujeme sa aká žumpa by bola vhodnejšia plastová alebo betónová? Výhody/Nevýhody Prípa…
marcel714
Pred 2 rokmi
6
Dom do L
Dobrý deň inšpirujte ma pôdorysom (LEN KATALÓGOVÉHO) domčeka do 130m² najlepšie s prekrytou terasou…
bihi87
Pred 2 rokmi
1
Medzera medzi soklom a zateplenim
Medzi soklom a zateplenim (zakladacou listou), mame niekde medzeri. Neviem ci sa to oddelilo casom …
jurp
Pred 2 rokmi
7
1
2
…
345
346
347
348
349
…