Nákres dispozície izieb

Dobrý deň, chystáme sa v 2i byte prerábať izby, chcela by som nechať jednu izbu dcére ako detskú izbu, druhú ako obývačku a niekde vopchať spací kút (nie vyklápaciu posteľ). Prikladám aj pôdorys, je trochu nepresný, väčšia izba má na dĺžku 5,95 m a červenú priečku ideme dať preč. Mám predstavu o 3 spôsoboch, ako by sme to mohli urobiť, ale chcela by som názor niekoho z fachu so skúsenosťami, ako by to bolo najlepšie + nákres dispozície a zariadenia, najlepšie s využitím manželskej postele a gauča, ktorý v byte máme. Takže sa mi nejedná o vyčačkanú realistickú vizualizáciu, ale o rozloženie priestoru. Viete mi prosím Vás odporučiť niekoho, s kým ste boli z vlastnej skúsenosti spokojní a vedel by mi s týmto odborne pomôcť? Prípadne aj vlastné riešenia a foto, ak ste niečo podobné riešili. Ďakujem.
Odpovedať
@alezia pozri tuto diskusiu. Tu som pridavala spacie miesto medzi dve izby. https://www.modrastrecha.sk/forum/pan... Skus pozriet aj pinterest, najdes tam spacie kuty odddelene lamelami, "stenami" vytvorenymi z nabytku, paravanmi. Co by ti viac vyhovovalo a pacilo sa ti?
Odpovedať
@wivik Ahoj, ďakujem za reakciu. Z Pinterestu mám veľa inšpirácií a ja som si ich tak zhrnula do 3 možností, len neviem, ktorá by bola najlepšia, preto by som to potrebovala zakresliť aj s nábytkom a podľa toho vybrať. V prípade 2 možností by som to chcela riešiť zasúvacou stenou z bezpečnostného mliečneho skla, v treťom prípade múrikom medzi gaučom a posteľou. Ale teraz primárne by som potrebovala niekoho, kto by mi poradil, ktorá možnosť je najlepšia z pohľadu dispozície.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?