O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zapis do katastra ako spolumajtelka
Pekny den. Dnes sme boli na katastri, aby som.bola aj ja zapisana na domceku, ktory zatial vlastni…
8motylik8
Pred 2 rokmi
1
Obrubníky
Pekný den prajem, vedel by niekto poradiť čo je to za materiál alebo ako sa robia obrubníky, ktoré …
sladam6
Pred 2 rokmi
5
Pultova strecha na stodole
Ahojte, Súhrou viacerých vplyvov som sa rozhodol opraviť strechu na prístavku stodoly. Priestor cc…
pyroff
Pred 2 rokmi
1
Brali by ste túto tlačiareň?
Čauko, rozmýšľam nad kúpou novej tlačiarne, resp. multifunkčneho zariadenia. Oslovil ma tento epson…
petersd
Pred 2 rokmi
1
2
60
Tepelne cerpadlo na ohrev bazena
Poradte tepelne cerpadlo na ohrev bazena, ten mame z Mountfieldu Azuro oval 3,7 x 7,3. Pozeral som …
y2k
Pred 2 rokmi
1
Odtiene zelenej Kronospan a Egger či iné
Prosím vás vedel by mi niekto nafotiť odmietneme zelenej? Či už Kronospan (má nejaký nový vzorkovni…
leona1234
Pred 2 rokmi
5
Ako rozoznať medvedí cesnak od konvalinky?
Ahojte, strecháči. :slight_smile: Viete, ako rozoznať medvedí cesnak 🧄 od konvalinky🌱? :thinking:…
pastierik
Pred 2 rokmi
1
2
37
Ľahký fasádny obklad na drevodom
Zdravím, už dlhšiu dobu sa mordujem s fasádnym obkladom. Vie mi niekto poradiť ľahký fasádny obkla…
berek
Pred 2 rokmi
5
sponzor fóra
Ľahký fasádny obklad
Zdravím, už dlhšiu dobu sa mordujem s fasádnym obkladom. Vie mi niekto poradiť ľahký fasádny obk…
stowasser
Pred 2 rokmi
5
Pohladovy beton- imitacia
Dobry den, viete mi poradit dodavatela na imitaciu pohladoveho betonu? Lokalita- Bratislava- zapad…
valdah
Pred 2 rokmi
1
Výška plota
Pozdravujem chcel by som sa spýtať aký vysoký plot budem potrebovať pre sliepky aby nepreleteli. Vý…
zita19
Pred 2 rokmi
3
Podzemné parkovanie
Dobrý deň, riešili ste niekto parkovanie takto, alebo viete v akých cenových hladinách sa tieto zar…
stefanby
Pred 2 rokmi
7
Kolko centimetrov nechať na dlazbu?
Ahojte skladbu podlahy mame 20cm a neviem ci mam nechať na dlazbu 1,5cm alebo 2cm? Ako ste nechával…
tom329
Pred 2 rokmi
3
Základ pre plot a kolajnicu
Zdravím.Idem robiť pred domom plot z tvárnic 7,7 meta dlhý.Prevýšenie je tam cca 15cm.Najjednoduchš…
pitopit
Pred 2 rokmi
3
Nater na dreveny strop v interieri
Ahojte, V starom dome sme priznali komplet strop, ktory po vypieskovani vyzera fakt dobre. Teraz p…
blacksr
Pred 1 rokom
3
Vyroba zabradlia
Ahojte,neviete poradit kto v okoli BB robi vie vyrobit takyto typ zabradlia?
anelasi
Pred 1 rokom
3
Vaillant aurostep nastavenie
Zdravim, mame doma solarny ohrev vody vaillant aurostep (uz sme tak kupili dom), chcel by som sa o…
johnnymnemonik
Pred 2 rokmi
1
Vyvýšený záhon
Prosím vás môžem spraviť vyvýšený záhon tak že ho v podstate vyplnim v strede drevenými lat…
frantisekbako
Pred 2 rokmi
4
Stavebný materiál
Dobrý deň, viete mi poradiť kde v okoli Košíc majú primerane ceny na stavebný materiál ako drenážn…
diablikovci
Pred 2 rokmi
1
Naše sedačky
Ahojte Neviete náhodou ktorý slovenský výrobca sedačiek vyrába sedačky pre nasesedacky.sk ??? Zvažu…
pietra35
Pred 2 rokmi
4
HS portál - stavebný otvor 2 m
Ahojte strecháci, máte niekto z Vás HS portál v tejto šírke? Ak áno, ste spokojní s prechodom/čist…
sunshine85
Pred 2 rokmi
13
Laguna 411
Dobrý deň, má niekto postavený dom Laguna 411 alebo podobný projekt ? Ďakujem
anicka261
Pred 2 rokmi
1
Košice firma na betonový poter
Zdravím vie mi niekto doporučit spoľahlivú firmu na poter ? Okrem firmy mariban prosím tie majú veľ…
jfilip
Pred 2 rokmi
1
Ako by ste napojili Travu
Mal som schod k terase.Ktory ale po case vadí a ani neviem preco som tam vtedy schod nechaval.Dnes …
zita19
Pred 2 rokmi
2
Posuvné dvere 110cm priestor
Dobrý deň, máte skúsenosti, či sa dajú spraviť posuvné dvere na otvor 110cm? Máme otvor z chodby do…
chrobak7
Pred 2 rokmi
7
Hydroizolácia obvodových múrov v suteréne
Ahoj, premýšľam ako urobiť horizontálnu hydroizoláciu pod obvodové múry, zhotovené z DT, v suteréne…
momo2105
Pred 10 mesiacmi
27
Hľadám partiu kvalita,dobrá cena
Dobrý deň. Hľadám partiu alebo jednotli včas na rekonštrukciu domu .Skúsenosť,kvalita,cena.Vychod…
vrajmantak
Pred 2 rokmi
7
Dotácia obnov dom
Chcela by som sa opýtať niekoho kto ma skúsenosť s dotáciou obnov dom. Mame starý dom na ktorom sm…
shadowmilan
Pred 1 rokom
15
Fľaky po maľovaní
Dobrý deň, v snahe zamaľovať drobné fľaky po červenom víne (už staré) na strope, mi vznikli nepekné…
marmeladerhabarber
Pred 2 rokmi
1
Domček na náradie uskladnenie elektrického náradia a brikiet
Ahojte, chcel by som Vás poprosiť o vaše skúsenosti po prípade názor. Mám dom na pozemku, žiadny o…
fe_tomas
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
343
344
345
346
347
…