O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aky pristresok nad dvere
Dobry den chcel by som poradit aky pristresok by ste zvolili nad pivnicne dvere. Navrhli nam takyt…
zhavl
Pred 2 rokmi
3
Premiestnenie vstavanej skrine
Dobrý deň chcem sa spýtať máme vstavanú skriňu, a v pôvodnom byte sme mali výšku po strop 245 CM, v…
zita19
Pred 2 rokmi
2
Výmena stĺpov
Dobrý deň Zháňame firmu na "výmenu" troch nosných stĺpov. Za odorúčania a kontakt ďakujem
petersd
Pred 2 rokmi
5
ˇističe NOARK
odporúčate prúdové chrániče kombi s ističom na 1 pozíciu od firmy NOARK? je to do bytu. Sú lacnejši…
petersd
Pred 2 rokmi
22
Ako daleko mozu byt od seba betonove patky pre drevenu pergolu?
Ahojte, robim si terasu a zaroven aj betonove patky. Jednu na kraji uz mam a rozmyslam, ako najviac…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
18
Zasypanie starého trávnika
Ahojte, potreboval by som dorovnať pozemok zeminou do výšky cca 5-8 CM. Mám tam už trávnik ale nech…
petersd
Pred 2 rokmi
24
Zemniaca sustava cez DT
Ahoj. Je v poriadku takyto system uzemnenia ? Pasovina zaliata v spodnej vrstve zakladu a zemniace …
rkorba
Pred 2 rokmi
3
Plochá strešná krytina - škridla - skúsenosti, recenzia
Dobrý deň, prosím o radu, ktorá plochá škridla je najlepšia? Myslím konkrétnu značku, model... Vaše…
broky97
Pred 2 rokmi
1
sponzor fóra
ROCKO WALL
Dorbý deň Prosím Vás pekne ma dakto skúsenosti s ROCKO Wall? Ďakujem https://www.titan-tatraplas…
salet
Pred 2 rokmi
1
Elektrina-kábel
Ahojte. Znova si idem k Vám po radu. V byte prerábame elektrin… od SSD som dostala podmienky pripoj…
neutrino
Pred 2 rokmi
2
Vavrinovec čo je to za choroba je to Antraknoza?
Dobrý deň poraďte čo je s mojimi vavrinovcami pred vyše týždňom sa mi zdali by ok a teraz na nich p…
mgx
Pred 2 rokmi
17
Obkladac Trnava
Ahojte, Potrebovali sme najst cloveka co nam oblozi kupelnu plus WC a polozi dlazbu aj do chodby. S…
natalia123456789
Pred 2 rokmi
2
Ma niekto zasadeny muchovník?
Strasne rad by som precital popripade videl v albume nejake info a skusenosti.Dakujem
lubaa
Pred 8 mesiacmi
1
2
48
Vyvod zo žumpy
Dobrý deň. Potreboval by som z betonovej žumpy spraviť vývod aby žumpar nechodil do predzahradky. …
wolodymyr
Pred 2 rokmi
6
Polyuretanova podlaha na terasu
Dobrý deň, máme terasu asi o veľkosti 40m2. Uvažujeme nad polyuretanovou podlahou. Máte niekto skús…
dtsonka
Pred 2 rokmi
1
Kanalizacny smrad v dome
Zdá sa ,že pri stavbe domu nebolo urobené odvetranie kanalizacie nad budovu a z času na čas vyráža …
patronka79
Pred 2 rokmi
14
Sused zacal opravovat auta a ten hluk je uz neznesitelny
Zdravim , otec byva v malej dedine a jeho sused si pred 4 rokmi postavil vellky garaz na 4 auta , s…
pumpkin888
Pred 1 rokom
1
2
...
...
3
4
103
Stavebné povolenie v okrese Topoľčany
Dobrý den potrebujem doporucit niekoho kdo vybavuje stavebne povolenia. v okrese Topoľčany. Jednalo…
tuwix
Pred 2 rokmi
1
Zapojenie rozvodov vody v šachte
Ahojte, konečne sa mi podarilo priviesť do šachty s obecným vodovodom prípojku z domu a na polievac…
erik8989
Pred 2 rokmi
9
Vyplnenie škáry medzi dlažbou a stenou
Ahojte, mám položenú dlažbu a keďže nechceme dávať na steny sokel, tak nám ostala medzi dlažbou a s…
lenkito10
Pred 2 rokmi
9
ARCHIMEDE IMMP1.1W-BC 1,1kW, 230V
Dobry den, mam problem s frekvencnym menicom. Niekedy nevypne cerpadlo, ktore potom bezi aj niekolk…
manyosk
Pred 2 rokmi
15
Ytong nosna vystuz pod oknami
Ytong prirucka hovori: V predposlednom rade tvárnic, pri otvoroch širších ako 1,50 m odporúčame pod…
kejsix
Pred 2 rokmi
6
Hydroizolácia záhradnej pivnice vodným sklom?
Zdravím, idem stavať záhradnú pivnicu. Pre stiesnené pomery sa mi nedá spraviť pracovný výkop okolo…
andrej_s
Pred 8 mesiacmi
6
Pivnice - odpady, precerpavacka
Ahojte, planujeme v dome pivnice a aktualne riesime to, ako sa vysporiadat s tym, ze pivnice a teda…
brcool
Pred 2 rokmi
1
Vstup do domu zo severnej strany kďe sú 2 m od suseda
Ahojte, prosím vás ktorý máte vstup do domu zo severu (severozápadu) ste s ným spokojný? Zaujímajú …
a0227
Pred 2 rokmi
6
Dlážkovica zo smreku
Zdravím, máte niekto podlahy zo smrekovej dlážkovice? Smrek je relatívne mäkký, tak sa bojím, akú t…
arcticcode
Pred 2 rokmi
6
Lazura z obi 10l
Dobry den, ma niekto osobne skusenosti s danou lazurou. Chcem natriet dreveny plot. Ta cena za 10l …
abocinm
Pred 2 rokmi
3
Buchanie v stupackach
Dobry den, Chcem sa spytat, buchaju mi rury od radiatora, tie velke (stupacky). Sustava bola vyregu…
saimon852
Pred 2 rokmi
11
Prudovy chranic pre ponorne cerpadlo
Zdravim, V studnicne sachte mame pripojene ponorne cerpadlo k frekvencnemu menici. Do sachty chcem …
kodlz
Pred 2 rokmi
1
Bezpecnostne dvere na dome
Uz dlhsie sa zamyslam nad tym, ci ma nejaky vyznam dat si do domu super bezpecnostne vchodove dvere…
haciendman
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
344
345
346
347
348
…