O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Solid alpska biela
Dobrý deň, má niekto pracovnú dosku tohto typu ? Ďakujem moc
zuzanita_d
Pred 2 rokmi
1
Pracovná doska kuchyňa
Ahojte, je tu niekto kto ma, alebo vie o niekom, kto ma v kuchyni pracovnú dosku solid alpska biela…
zuzanita_d
Pred 2 rokmi
1
Energetický certifikát - vypracovanie aj so zameraním
Viem, ze tato tema je tu X krat preberana, no nenasiel som konkretne moj pripad. Mam stary rodinny…
jusi1
Pred 2 rokmi
1
Dobre firmy na tepelne cerpadlo
Dobry den, Uz dopredu sa ospravedlnujem ak som zacala novu diskusiu, ktora tu uz je. Viete niekto p…
marek746
Pred 2 rokmi
1
2
34
Prírodné matrace a postele
Aké máte skúsenosti s prírodnými matracmi,ktoré sú len z prírodných materiálov ako vlna,kasmir,hodv…
tinnky28
Pred 2 rokmi
1
Zatienenie balkona
Zdravim, ma niekto skusenosti/napady, ako zatienit balkon rieseny ako na foto? Hladam co najlacnejs…
azzflo
Pred 2 rokmi
6
Je tu odborník na Protherm?
Ahojte, zapojilnsom kotol Protherm Ray 12 a po spustení mi po chvíli vypíše "ESC". Myslím, že je t…
terry25
Pred 2 rokmi
1
Akú dlažbu k domu? čo sa farby týka
Zdravím, viete poradiť ktorú dlažbu vybrať? Máme šedu strechu, hnedé okná a chceme bielu fasádu. Ak…
ssp
Pred 2 rokmi
10
sponzor fóra
Mŕtvy dlžník ako “spoluvlastník” pozemku
Dobrý deň, prosím o radu, či sa dá vysporiadať podielové spoluvlastnictvo, keď je vlastník mŕtvy a …
adka1357
Pred 2 rokmi
12
Podklad pod terce na dlazbu
Ahojte, Uvazujem o polozeni 2cm dlazby na terce na terasu, ale neviem ci mam na to spravny podklad…
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
Castorama Český Tešín/Poľsko
Dobrý deň. Poprosím Vás nejaké skusenosti s obchodom Castorama v Poľsku pri Českom Tešíne. Chceme t…
pauli_bosk
Pred 2 rokmi
6
Kanalizačná prípojka cez susedov pozemok
Prosím o radu. S manželkou sme cca 4 roky vlastníkmi pozemku s domom. Náš pozemok a susedov pozemok…
marsdm
Pred 2 rokmi
11
Skusenosti s nakupom na lacnastavba eu
Ma niekto prosim skusenosti s webom lacnastavba(bodka)eu? Mam zaujem o jedno umyvadlo, ale jedine …
sovietovic
Pred 2 rokmi
1
Zasuvkova rozvodnica
ahoj rozmyslam o pripojeni zasuvkovej rozvodnice do garzae vedla garazovej brany,chcem sa opytat je…
liptacik
Pred 2 rokmi
1
Dĺžky okruhov podlahového kúrenia. Budú OK?
Ahojte. Riešim starší dom, v ktorom robím podlahové kúrenie. Celková plocha 78m2 obytná. Konkrétne …
epto
Pred 2 rokmi
17
Tepelne cerpadlo-wolf
zdravim vas, momentalne staviame dom, bude mat 130 m2. ma niekto skusenost s tepelnym cerpadlom FHA…
imiket
Pred 1 rokom
1
2
...
...
3
4
103
BART Complex s.r.o. - skúsenosti
Máte niekto skúsenosti s touto firmou? Majú zaujímavé ceny oproti konkurencii. IČO 51921979 Ďakujem…
simonam95
Pred 7 mesiacmi
2
Skúsenosti s internetovým obchodom Môj nábytok.sk
Zdravím, má niekto skúsenosti s kúpou nábytku od nich? Kvalita? Oblúkom sa vyhýbam Mercury a obchod…
irin121
Pred 2 rokmi
4
Ako usporiadať malú kúpeľňu
Ahojte potrebujem pomoc s usporiadaním malej kúpeľne Budeme robiť kompletnú rekonštrukciu, priečka …
wivik
Pred 2 rokmi
13
Oprava kúpeľňového zrkadla
Zdravím, prosím o radu, či je možné nejako opraviť kúpeľňové zrkadlo, ktoré má na okraji akoby hrdz…
zita19
Pred 2 rokmi
6
Galanta - poraďte omietkarov a majstrov na anh.potery
Zdravím, Viete odporučiť niekoho z okolia Galanty na strojové sadrové omietky a na anhydridove pot…
pauliganka
Pred 2 rokmi
1
Anhydrit - slnko
Dobry den, chcem sa spytat ci moze nastat problem ak na cerstvo vyliaty anhydrit svietilo slnko v j…
mgx
Pred 2 rokmi
11
Presun kuchyne do obývačky cez chodbu
Ahojte, plánujem kúpu 3izbového bytu v murovanom bytovom dome. Má ale strašnú dispozíciu, kuchyňa j…
liviaz
Pred 2 rokmi
8
Rady k dispozícii dennej miestnosti
Zdravím, riešime zmeny v projekte, konkrétne rušenie jednej detskej izby, čím sa Spálňa s kúpeľňou …
vyerocka
Pred 2 rokmi
18
Pavinič na pletivovom plote
Zdravím, máte prosím niekto skúsenosti s paviničom na pletivovom plote? Mame menšiu záhradu, kvôli …
dodli
Pred 1 rokom
21
Zonova regulácia podlahovky na diaľku bez inteligencie
Zdravim, Začínam riešiť elektroinštaláciu a pokukoval som aj po inteligencii, ale mám pocit že člo…
toky1
Pred 2 rokmi
17
Skúsenosti s firmou HOME build?
Zdravím, máte niekto reálne skúsenosti s prácou firmy HOME build? Konkrétne realizácia hrubej stav…
andrew26
Pred 2 rokmi
1
Zateplenie a fasáda
Dobrý večer, vedeli by ste mi odporučiť firmu na zateplenie a fasádu RD v okrese Považská Bystrica.…
domca83
Pred 2 rokmi
1
Poraďte prosím aký záhradný nábytok
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu, aké záhradné sedenie sa Vám z praktického hľadiska vi…
emilia25
Pred 2 rokmi
19
Realizácia terasy
Ahojte môžete odporučiť firmu na realizáciu terasy? Spodok by sme chceli z wpc dosiek. Dakujem
betka8880
Pred 2 rokmi
2
1
2
…
342
343
344
345
346
…