O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Bungalov 130
Ahojte prosím vás nájde sa tu niekto kto má postavený dom bungalov 130 od prodomu ? 🙋🏼♀️
jojanlulu
Pred 2 rokmi
1
Zápach z rekuperácie
Prosím o rady. Máme rekup. comair hruc-e, plastové rozvody comair. Rekuperácia beží asi 4 mesiace a…
milanino
Pred 2 rokmi
2
Trapézový plech
Dobrý deň, chystáme sa vymeniť strechu na rodinnom dome a chcela by som sa spýtať, či je trapézov…
mima1608
Pred 2 rokmi
1
Obratena plocha strecha
Dobrý deň, Máte niekto skúsenosti s obratenou plochou strechou, t.j že sa na existujúcu hydroizola…
marcos33
Pred 2 rokmi
1
Hrúbka izolácie šikmej strechy
Dobrý deň, prosím, viete mi povedať, či je hrúbka 250mm ( sklena vlna Unirol Profi) dostatočná (sk…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
7
Co so starou skridlou
Zdravim majstri, Zostalo mi hrozne vela starej skridly z hospodarskej budovy (130 rocna skridla s m…
matko291
Pred 1 rokom
22
Dlažba na terasu imitácia dreva pri bielo-sivej fasáde
Ahojte. Nemáte niekto riešenú dlažbu na terase v imitácii dreva /nič viac v hnedej farbe ani v take…
lussyta040
Pred 2 rokmi
1
Nopova folia na odvod vody
Ahojte ako je najlepsie urobit odvod vody od zakladov domu ? Je tam potrebne davat drenaznu ruru do…
zabak10
Pred 2 rokmi
4
sponzor fóra
Pergola, prístrešok na terasu
Ahojte. Viete mi poradiť, ako by sa dal "nadvihnúť" takýto altánok? https://www.inpostele.sk/p/hlin…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
2
Kachle Victoria Triumph - skúsenosti
Zdravím, poprosím o radu Chcem si kúpiť krbové kachle Victoria Triumph 15kw. Máte niekto tieto kach…
wanttoknow
Pred 2 rokmi
1
Dlazba v kupelni
Ahojte, idem pokladat dlazbu do kupelne a moja otazka znie: Mame anhydrit s podlahovym vykupovanim,…
lukasila
Pred 2 rokmi
8
Váš názor na podorys
Dobrý deň, ideme kúpiť tento projekt. Zaujíma ma váš názor (skôr tých skúsenejších (projektanti) …
katrinka8
Pred 2 rokmi
14
Čierne lankové zábradlie na schodisku
Ahojte, mate niekto taketo podobne lankove zabradlie? robili ste si ho svojpomocne? mne by sa hodil…
jankazb
Pred 2 rokmi
2
Plotové panely na staré kolíky - ako prichytiť?
Ahojte, idem robiť plot medzi mnou a susedom - dám tam len plotové panely. Je tam pletivo v hroznom…
petiar
Pred 2 rokmi
18
Terasa a chodníky
Dobrý deň, riešime terasu a chodníky. Chodníky by som chcela zo zámkovej dlažby a terasu sa nevieme…
heluska008
Pred 2 rokmi
14
Brána do oblúka
Dobrý deň, má niekto zalamovanie plotovej brány pri otváraní do oblúka? Alebo nejakú skladaciu? Že …
heluska008
Pred 2 rokmi
6
Pohony samonosnych bran
Ahojte, prosím vás má niekto skúsenosť s pohonom značky BFT Deimos? Resp. akej značky máte pohon a …
zacik
Pred 2 rokmi
5
Strecha Fatrafol
Zdravím , riešime si projekt na dom. Vychádza rovná strecha o dosť drahšie oproti pultovej streche…
adam538
Pred 2 rokmi
1
Aký program na evidenciu vlastníkov pozemkového spoločenstva? URBÁR
Máte niekto skúsenosti, že ktorý - aký program je dobrý na evidenciu vlastníkov spoločnej nehnuteľn…
petersd
Pred 2 rokmi
1
Ako na kamenny obklad na pivnicnej stene
Zdravim, riesim akurat dilemu, ako upevnit kamenny obklad na stenu pivnice. Momentalne mam celu piv…
tadeasbucha
Pred 2 rokmi
1
Egger pracovná doska
Prosím o radu čím odstrániť fľaky na pracovnej doske Egger s teflonovym povrchom
mc810
Pred 2 rokmi
3
Zelezné zárubne
Ahojte potrebovala by som poradit, byvame v dome, ktory bol kolaudovany v 90.rokoch, pred 8rokmi sm…
tucsok89
Pred 2 rokmi
5
Rozdeľovač sanity
Ahojte, riešim rozdeľovač pre sanitu. Výstupy k odberným miestam budú z plasthliniku veľkosť 20x2. …
mibrez
Pred 2 rokmi
2
Prosím o recenzie
Pekný deň prajem. Môžem poprosiť, kto má skúsenosti a touto web stránkou Velkyvyber.sk . Krásne Ďa…
dominod
Pred 2 rokmi
4
Náter - dezinfekcia
Zdravím, Prerábam 2 miestnosti v starej priemyselnej budove (bývalé kancelárie cca 1960). Je tam v…
samm41
Pred 2 rokmi
1
Opuch po harani feny
Zdravim, chystam sa k veterinarovi, len chcem od vas radu, či sa s tým niekto stretol. Ide o 8 mesa…
chlapeczdzedziny
Pred 2 rokmi
21
Kedy dať von olivovník?
Ahojte chcem sa opýtať kedy by som mohol dat olivovnik vonku s kvetináčom momentálne teraz zimuje v…
imarek
Pred 2 rokmi
17
Sliepka bolesť nohy
Zdravíčko chovatelia, Chcel by som sa opýtať mám 16 týždňové mladky dominánt modra keď prišli všetk…
petersd
Pred 2 rokmi
1
2
32
Plomba na liste vlastníctva a stavebné povolenie
Dobrý deň, Vedeli by ste mi prosím poradiť či viem rozbehnúť kúpu pozemku, na ktorom je aktualne …
henulika
Pred 2 rokmi
4
Umyvadlo Kolo Traffic a skrinka z IKEA
Dobry den, mame v kupelni umyvadlo Kolo Traffic 120 cm s dvoma bateriami. V case, ked sme si vybera…
mokusica
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
341
342
343
344
345
…