Pohony samonosnych bran

Ahojte, prosím vás má niekto skúsenosť s pohonom značky BFT Deimos? Resp. akej značky máte pohon a ste spokojný/nespokojný? Máte niekto skúsenosti s firmou Novavisio alebo Alunox?
Odpovedať
Profilova fotka
@mimuskaaaaa Mám namontovaný pohon NICE Robus 400 ak dobre počítam 5 rokov. Od novoty spoľahlivo funguje. Nemám mu čo vytknúť zatiaľ "klop klop"
Odpovedať
Mame aj my NICE Robus 400 nejaky polrok a pohode (okrem asi 3x kedy nedoslo k otvoreniu, resp. uplnemu otvoreniu, resp. otvarala sa brana extremne pomaly), ale chlapik co to montoval vravel ze ich pouzivaju X rokov a nikdy nebyvali nejake problemy extra, ale ze posledne cca dva roky ako je nedostatok cipov vo svete, tak sa tam montuje "kadeco" a ze im zacali odchadzat riadiace jednotky u tych novsich. Je tam ale zaruka 36 mesiacov, tak uvidime no
Odpovedať
Profilova fotka
@mimuskaaaaa NICE/CAME/FAAC je dlhorocne overene riesenie, dostupnost nahradnych dielov aj skusenost monterov. Cenovy rozdiel oproti neznacke minimalny. Ale ludia su rozni, niekto chce spolahlivost a niekto chce usetrit 100e a nevadi mu preskakovat raz za kvartal cez branu a v sobotu namiesto zabavy robit zborku/rozborku motora. U mna konkretne sused cez cestu. Sice ma appku a polovica Ciny vie kedy je jeho brana otvorena/zavreta, ale ked pride -10c alebo 5cm snehu tak odomyka zamok a otvara manualne. Ale kludne to moze byt len zle nemontovane, podrobnosti som neskumal 🙂. Montazi bran sa nevenujem doma mam Nice Robus600, naokolo par krat Wingo, vsetko slape
Odpovedať
mam NICE uz 11rokov. Ani raz som nan nemusel siahnut. Teda raz, ked som si svojpomocne dorabal otvaranie cez mobil. 100% spokojnost.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?