Samonosná brána - pomoc s montážou

Profilova fotka
Dobrý deň, vedel by nám prosím niekto odporučiť kontakt na šikovného majstra (prípadne na samého seba 🙂 ), ktorý by nám vedel pomôcť s realizáciou samonosnej brány+bránky pri novostavbe RD v Miloslavove? Zabezpečili by sme potrebné komponenty+materiál, no nemáme skúsenosti so samotnou montážou. Ideálne ak by tento človek vedel pomôcť aj prípravou podkladu pre bránu /betonáž/. Samozrejme by sme sa dohodli na ďalších podmienkach 🙂 Ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Poprípade aj firma, ktorá sa zaoberá komplet servisom, vrátane montáže, ak by to bolo pre nás cenovo prijateľné 🙂 Pripájam foto približnej predstavy brány, o akú máme záujem. Ďakujem!
Odpovedať
@5esicko nebolo by od veci ujasnit si vyznam pojmom, nehladas montaznika ani udrzbara bran ale firmu co brany vyraba, v tom pripade neviem preco a aky material ste kupovali
Odpovedať
@5esicko Presne ako napísal sysel. Normálne oslov firmu, čo vyrába brány, aby ti nacenili výrobu a montáž brány. Také niečo doma svojpomocne ani s pomocou nejakého majstra neurobíš. A čo ste vlastne kúpili? Nejaké železné profily? To chcete doma zvárať? Výroba a montáž takej brány a bránky vyjde na cca 2 - 3 tisíc €.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?