O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Prítlak dverí
Dobrý deň,viete mi poradiť ako nastaviť prítlak vchodových dverí, hliníkové vchodové značky Incon. …
chrobak7
Pred 2 rokmi
4
Samonivelačná hmota
Dobrý deň, mám hospodársku budovu kde je nerovná betónová deka. Chcem sa spýtať či môžem vyliať sam…
mgx
Pred 2 rokmi
6
Dvere do kúpeľne
Zdravím. V kúpeľni mame dvere tzv. 65 alebo ako sa im hovorí, takze nám dvere z obchodu nepasujú a …
viktorbeniak
Pred 2 rokmi
2
Premac Preblok/ Premac Mur Mac/Maclit
Ahojte, prosim mate niekto plotovy murik z danych tvarnic a vedeli by ste poslat foto? Preblok idea…
mimuskaaaaa
Pred 2 rokmi
1
Treba povolenie na plot
Dobry den chceme zrusit pletivo a postavit plot s betonovych tvarnic je nato potrebne stavebne povo…
exponent
Pred 2 rokmi
15
Obývacia zostava- materiál
Prosím Vás, ktorý materiál je lepší na obývaciu zostavu akryl mat biely od senosan alebo kronospan.
moli70
Pred 2 rokmi
1
Prerabka podkrovia v bytovom dome
Ahojte Idem sa optytat niekoho kto ma skúsenosti s prerabkou podkrovneho priestoru v bytovke. S m…
chrobak7
Pred 2 rokmi
7
Tepelné čerpadlo Hitachi - Yutaki S 14 kw
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, máte niekto skúsenosti s tepelným čerpadlom Hitachi - Yutaki S …
deiwo
Pred 1 rokom
7
sponzor fóra
Predpriprava elekt. pripojky
Ahojte, Vedel by niekto poradiť v blízkej budúcnosti budem robiť novú prípojku elektrickej skrine …
frantisekca
Pred 2 rokmi
4
Domaca vodarnicka- problem s nafukanim tlakovej nadrze.
Zdravim vas, mame taky problem s domacou vodarnou ( https://cerpadla.heureka.sk/prodo-omnigena-j…
yakuza
Pred 2 rokmi
4
Zaklady beton strk
ahojte vie my niekto poradit ci existuje nejaky druh strku kde netreba pridavat piesok ? zakladove…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
3
Kanalizačná šachta
Viete mi prosím poradiť, s čím a ako najlepšie zrezat kanalizačnu šachtu? Vytrca nám nad úroveň zám…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
3
Novinka na Modrej streche - DOPYTOVAČ!
❓ Hľadáte dodávateľa v oblasti stavebníctva 🧱 a bývania? 🏠 Nájdite ho 👀 cez NOVINKU na Modrej strec…
danaracko
Pred 2 rokmi
1
Bungalov - vytvorit pristup pod strechu?
Zdravim vospolok, mame maly jednoduchy novy bungalov. Strop je zo sadrokartonu a pod strechu nieje …
frantisekca
Pred 2 rokmi
5
Odkúpenie 1/7 pozemku
Zdravím ,vedľa domu máme nevyužívaný kus záhrady ,o ktorý sa už roky nik nestará a mali by sme on z…
chrobak7
Pred 2 rokmi
11
Zasklenie lodžie
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť nejakú spoľahlivú firmu na zasklenie lodžie a aj obloženie zábr…
tashenka
Pred 2 rokmi
4
Šikovní strechári, klampiari - Východné Slovensko. Aj z Poľska.
Dáte niekto tip na šikovných (no lacných) pokrývačov, klampiarov na plech (LINDAB) z Vých. Slovensk…
petersd
Pred 2 rokmi
1
Cena za montáž TČ
Ahojte prosím vás aké máte názory je táto cena za montáž tepelného čerpadla BOSCH reálna ? Je to ce…
dzankamizu
Pred 2 rokmi
1
2
36
Poraďte omietku
Steny mám v lepidle a sieťke, do technickej a šatníka som dal štukovu omiektu, len sa mi to nepáči,…
terry25
Pred 2 rokmi
1
Zhorela mi umývačka BEKO
V noci som sa šťastne zobudil a cítim silný spáleninový smrad z kuchyne. Ten šiel z umývačky, istič…
dan1el
Pred 2 rokmi
1
2
43
Vata pod parozabranou
Ahojte, chcem na vymurované priečky položiť vatu, aby som doplnil priestor medzi priečkou a parozáb…
vkovacc
Pred 7 mesiacmi
7
Obytný kontajner ako záhradný domček
Obytný kontajner ako záhradný domček. Uvažujem nad týmto riešením, vychádza to cenovo na m2 lepšie …
mikita2
Pred 2 mesiacmi
20
Cyprusovec leylandský žltnutie
Ahojte, prosím o radu. Začali nám žltnúť cyprusovce leylandské. 18.3. som ich pohnojila s hnojivom …
adonathova
Pred 2 rokmi
3
Dvihnutie terasy
Dobrý deň, Mám na Vás otázočku ako najefektívnejšie, ,, najlacnejšie,, a najlepšie dvihnúť terasu.…
gumbik
Pred 2 rokmi
8
Lacny znalecky posudok
Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť znalca na vypracovanie posudku za byt v Bratislave pre ucely ban…
snowprincess
Pred 2 rokmi
11
Oprava kruhovej hojdačky
Dobrý večer, Rada by som sa poradila. Má niekto skúsenosť ako opraviť túto hojdačku? Platno sa roz…
chrobak7
Pred 2 rokmi
4
Zakladna doska na zahradny domcek?
Dobry den, prosim Vas kolko by stala zahradna doska (priblizne) na zahradny domcek? Taka betonovan…
stefanby
Pred 2 rokmi
12
Aka môže byť cena prace.
Dobry den, chceme dať spravit chodniky. Jednalo by sa o kompletnu realizaciu /obrubniky adt./ okrem…
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
Návrh rodičovskej kúpeľne
Ahojte strecháči, idem si k Vám po radu. Ako by ste zariadili túto kúpeľňu? Ma byť v nej širší spr…
lenkito10
Pred 2 rokmi
4
Bazenova podlaha
Dobry den, chceli by sme si trosku upravit okolie bazena. Bazen mame do 40cm hlbky zapusteny cize j…
chrobak7
Pred 2 rokmi
6
1
2
…
339
340
341
342
343
…