Oprava kruhovej hojdačky

Dobrý večer, Rada by som sa poradila. Má niekto skúsenosť ako opraviť túto hojdačku? Platno sa roztrhlo a napadlo mi urobiť len vyplet ako sieť...ale prakticky neviem ako na to..Google zatiaľ neporadil nič, na pintereste sa ešte neviem orientovať dobre...tak, ak náhodou niekto doma opravoval, má skúsenosť čo kúpiť, ako na to aby to vydržalo dačo...dakujem za rady.
Odpovedať
@elisebah91 To si chceš sama opravovať? Ako? Chceš tam našiť novú plachtu? Trúfaš si na to, aby to udržalo dieťa či dospelého? Alebo to chceš sama vypletať? Tu máš návod, ako také niečo vypletať: https://www.youtube.com/watch?v=g46OH... Je to robota na niekoľko dní. Ja by som to nerobil. Do 100 € máš novú hojdačku.
Odpovedať
Vďaka za nápad ...uvidím čo budem
Odpovedať
@elisebah91 Keby som tom mal ja, tak by som si to urobil možno sám. Doma opravujem aj nemožné veci. Podľa mňa, výplň z tých lán by bola pevnejšia. Ale keby to bolo pre deti, tak ja by som asi skôr ušil tú výplň z nejakej pevnej látky, najlepšie celtoviny (viac vrstiev), alebo lehátkoviny či poťahu na záhradný nábytok. Ale keď tak tipujem, nebude by to lacné, Látka plus suché zipsy, prípadne silné pásky by určite vyšli aj 50 €. Tam látka z galantérie určite nebude vhodná, tam treba nájsť niečo pevnejšie cez internet. Napr, niečo takéto: https://takoy.sk/nepremokavy-nylon-fa...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?