O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Záhradný domček z internetového obchodu
Ahojte, potrebujem poradiť ohľadne kúpi záhradného domčeka, ktorý by sme chceli začať využívať už p…
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
Zásobník s vodou na podlahu s rozvodmi
Zdravím, myslíte že nepoškodim podlahu v technickej miestnosti ak na ňu položím 280L zásobník s vod…
kejsix
Pred 2 rokmi
8
Aké je najlepšie 7-miestne auto (2015+) ?
S akým 7-miestnym autom ste spokojný? Hľadáme modely od roku 2015 vyššie. Poraďte z vlastných skús…
emilia25
Pred 2 rokmi
1
2
50
Potreba komina
Zdravim, pre mnohych to bude uplne blba otazka, no nikde sa neviem dopatrat k vysvetleniu.V dome vy…
mgx
Pred 2 rokmi
7
Základy bez DT
Dobrý deň, v projekte máme zakreslené základy bez DT. Máme tam však napísané, že soklová časť môže …
ander1990
Pred 2 rokmi
5
Kúpa pozemku po zomrelom
Zdravím ,potrebujem podariť ako kúpiť pozemok vedľa domu ,keď je vlastník na katastri vedený ako zo…
petersd
Pred 2 rokmi
5
Predlzovanie elekrtickych kablov na lampu
Zdravim, budem znizovat betonovy strop pomocou sadrokartonov a chcel by som sa spytat ci staci elek…
lukyy1
Pred 2 rokmi
4
Názor na situáciu
Ahojte Už čakáme iba na stavebné povolenie ktoré bude hádam zachvilku. Avšak potrebujem konštruktív…
marsdm
Pred 2 rokmi
15
sponzor fóra
Momentálna situácia-hypotéky a úroky
Dobrý večer zaujímajú ma váš názor na aktuálnu situáciu úrokov na hypotékach. Je veľmi smutne ako …
danaracko
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
105
Prispevok na zateplenie domu
Ahoj, nahodou niekto skusenost so zateplenim domu a prispevkom, co teraz ponuka stat?
blacksr
Pred 2 rokmi
2
Rekonštrukcia BJ
Dobry deň, ma niekto z vas skúsenosti z Rekonštrukcie BJ Fignar?
8motylik8
Pred 2 rokmi
1
Tehlový obklad interiér
Zdravíčko, chcem sa spýtať že či má niekto overený penetrak na tehlový obklad,aby trochu zvýraznil …
dan8181
Pred 2 rokmi
4
Pergola strecha - sklo/plachta?
Radi by sme dali zastresit terasu pergolou a premyslame aky typ zastresenia pergoly, ci sklo alebo …
alilm
Pred 1 rokom
9
Led reflektor
Dobrý deň. Prosím o radu , či sa dá nejako opraviť led reflektor Emos. Po 2 rokoch a dvoch mesiaco…
max2000
Pred 2 rokmi
12
Čo s mokrou stenou?
Dobrý deň, prosím vás bolo to tu milión krát písané no potrebujem radu. Dnes som si všimla, že nám …
verca311
Pred 2 rokmi
8
Rekeperacia
ahojte , kedy ste davali rozvody rekuperacie?chcem ist robit omietky no rekuperaciu este nemam a ne…
chrobak7
Pred 2 rokmi
3
Drobná stavba na dvoch pozemkoch
Pekný deň Plánujem postaviť drobnú stavbu na dvore pred domom, avšak vybrané miesto je v katastri …
moratibru
Pred 2 rokmi
5
Smrad v dome po prani
Viete mi niekto poradiť čo môže byt príčinou smradu v dome po praní? nie vždy po praní ale ide to z…
wyrky
Pred 2 rokmi
3
Tepelné čerpadlo zem – voda; vrt
Zdravím. Je tu niekto kto má tepelné čerpadlo zem – voda, vrt ? Poprosím vás o konkrétne skúsenost…
rkorba
Pred 1 mesiacom
1
2
...
3
84
Odolna slivka - ktoru z favoritov vybrat?
Ahojte. Vyberam odolnu (tolerujucu sarku, mrazy,..) slivku do Ziliny (najma na konzum, kolac, dzem…
zuzcek1988
Pred 2 rokmi
23
Digestor vnútri
Ahojte Viete si predstaviť, žeby ste mali linku bez digestora? :slight_smile: Len okno, okná...za…
aandrea99
Pred 2 rokmi
9
Sifonova pripojka
Zdravím páni, idem si sem po radu nakoľko pracku zapájam prvý krát a mam problém s ktorým si nevie…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
5
Posun domu
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, keď máme naprojektovany dom 6m od cesty, kvôli stavebnému povol…
marian_8
Pred 2 rokmi
18
Eliminácia nedostatkov
Dobrý deň, prosím o Vaše názory na pôdorys Kým to pôjde k projektantovi, chceme eliminovat co najvi…
marsdm
Pred 2 rokmi
5
Skúsenosti s COMDET, s.r.o.
Dobrý deň, aké máte skúsenosti s firmou COMDET, s.r.o. ? Chcem si dať zateplovať dom tento rok. Ďa…
martin_ostriz
Pred 2 rokmi
1
Obitá stena
Dobrý deň, poraďte ako dať doporiadku túto obitú stenu a nešťastne zamaľovaný fľak, ďakujem
danielka271
Pred 2 rokmi
1
Tradičná alebo moderná veľkonočná výzdoba?
Ste "tím" tradičná alebo moderná veľkonočná výzdoba? :wink: Napíšte nám ✍️ do komentárov alebo prid…
danaracko
Pred 2 rokmi
1
Kronotext herringbone - rybia kosť
Ahojte ma niekto skúsenosti a pripadne aj fotky na laminátové podlahy vo vzore rybej kosti - od Kro…
mirka3456
Pred 2 rokmi
3
Kto je podľa vas na vine?
Čauko. Žena ma šla pozrieť do našej novej nehnuteľnosti. V horskom prostredi silno snežilo a fučalo…
plana33
Pred 2 rokmi
1
2
43
Semmelrock Rivago
Ahojte, staval niekto tento plot od Semmelrocku? Chcel by som sa spytat ake roxory ste pouzili a ci…
marselino7
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
337
338
339
340
341
…