O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zelená strecha detaily
Zdravím, Staviam záhradný domček ktorý bude z časti obývaný, chcem na plochu strechu (sklon tak 2.5…
marsdm
Pred 2 rokmi
12
Stolár Žilina a okolie
Vedeli by ste mi odporucit sikovneho a spolahliveho stolara z lokality Zilina a okolie?
jackoneil
Pred 2 rokmi
5
Skridla tondach brnenka - vlhnutie
Ahojte, dnes som si nahodou vsimol, ze skridla je bodovo vlhka zospodu. vid foto robia to vsetky sk…
jan45
Pred 2 rokmi
4
Doprava obytneho kontajneru
Dobrý deň, riešil prosím niekto dopravu resp. vyloženie kontajneru na miesto cca 30 metrov od cesty…
sonau
Pred 2 rokmi
5
ZMLUVA O DIELO A ZÁRUKA NA STRECHU
Chcela by som sa opýtať, či je záruka na strechárske práce stanovená zákonom /ak áno, tak ktorým ko…
petersd
Pred 2 rokmi
6
Prosím o radu projektantov
Dobrý deň, potrebujem nejakým spôsobom preložiť technickú (alebo 8m pracovňu) na vyznačené miesto t…
chilim
Pred 2 rokmi
11
Vpc (silka) priečky
Zdravím, viete mi poradiť aká murovacia malta by mohla byť použitá namiesto original silka malty? I…
ivo01
Pred 2 rokmi
8
Spoľahlivá firma Dom na kľúč
Zdravím, prečítala som tu všetky dostupné diskusie ohľadom domu na kľúč, no nejak som sa nedostala…
powerman90
Pred 1 rokom
11
sponzor fóra
Na čo si dať pozor pri kupé pozemku od developera?
Zdravím všetkých. Chcela by som sa informovať načo všetko si dať pozor pri kupé pozemku od develop…
henulika
Pred 2 rokmi
10
Izolácia stien a podlahy pivnice
Dobrý deň, potreboval by som poradiť ako zaizolovať steny pivnice, ktorá je zasunutá do svahovitéh…
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
Dotykový vypínač
Zdravím Vás. Chcem sa spýtať o radu. Mám dotykové vypínače od Hevolty a neviem ako zapojiť dotykový…
frantisekca
Pred 2 rokmi
3
Mačky verzus vyvýšený záhon
Zdravím, ako by sme najefektívnejšie zabránili mačkám v hrabaní vo vyvýšenom záhone? Skúšali ste n…
sverdik
Pred 2 rokmi
12
Aky silikon na utesnenie spar na terase
Terasu mame oblozenu obkladackami a chcel by som tam vymenit silikon na spojoch v rohoch. Mame taku…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
Malá dielnička/domček
Zdravim.Idem si postaviť niečo takéto len jednoduchšie https://urobsisam.zoznam.sk/navody/dvor-a-za…
djx_marcus
Pred 2 rokmi
1
Prichytenie bleskozvodu na oplechovaný komín
Ahojte, chcem sa spýtať ako prichytiť bleskozvod na oplechovaný komín (celý komín je oplechovaný)? …
nemram10
Pred 2 rokmi
4
Watmeter - merač spotreby el. energie s rozsahom od 0 W
Väčšina 1 fáz. digitálnych meračov spotreby, z kategórie 10 - 20 €, :slight_smile: aj keď majú pí…
duzu
Pred 2 rokmi
19
Súťaž s Allianz UKONČENÁ: Vyhraj športovú súpravu, športovú tašku a ďalšie skvelé ceny!
SÚŤAŽ UKONČENÁ! Vysoká inflácia, rast cien stavebných materiálov spôsobený výrazným nárastom cie…
btus
Pred 2 rokmi
1
2
49
Rovna Strecha - Caka sa na vhodne pocasie
Ahojte. Prosim vas vedeli by ste mi niekto poradit? Staviame RD. Ma plochu strechu asi cca 220m2 z…
izolater
Pred 1 rokom
27
Sporak s teplovodnym vymenikom
Dobrý večer.chcem sa opytať či ma niekto skusenost s teplovodnym sporakom? Rad by som ho napojil do…
petersd
Pred 2 rokmi
3
Chyby v obvodových múroch
Ahojte, riešim dilemu akým spôsobom opraviť chyby po “murároch”… V múroch sú medzery, odbité rohy z…
andrejsheen
Pred 2 rokmi
1
2
32
Egger ferro bronze
Ahojte,nemate niekto kuchynu egger ferro bronze so sedou kombinovanu?
dasenka7
Pred 2 rokmi
3
Cerpadlo DAIKIN Altherma LT, int., vnutorný model EHVH08S23DA9W
dobry den, prosim o nazor, podobne skusenosti k teme. cerpadlo je "po skonceni zaruky", instalator …
bigtoudy
Pred 2 rokmi
26
Excentrická brúska.
Ahojte, Chcel by som vás poprosiť o radu ,ktorú z týchto excentrických brúsiek kúpiť. Každá je okol…
zicher
Pred 2 rokmi
29
Digestor trochu inak
Máte s týmto niekto skúsenosť prosím? Teraz existuje všetko možné, len nech sú prachy 😁 Prepáčte, …
didi40
Pred 2 rokmi
14
Parozabrana pri zatepleni strechy polystyrenom.
Dobry den. Poprosim o radu - konkretne zateplujem strechu drevenej chaty skladba strechy drevo lepe…
jan45
Pred 2 rokmi
5
Zmena v strukture spotreby elektriny - VT versus NT
Ahojte, chcela by som sa poradit ohladom zmeny pomeru medzi spotrebou elektriny vo vysokej tarife/n…
rudy2501
Pred 2 rokmi
28
Rekonštrukcia kúpelna tehlový byt
Zdravím, na vodovodnom potrubí z Al-PEXU na studenej vode dlhom asi 7 metrov pri odbere do práčky s…
czmilancz
Pred 2 rokmi
1
Podklad pod dlažbu
Zdravím mam trochu zvetraly poter v garáž ako ho najlepšie ošetriť a spevniť a pripraviť na dlažbu
jan45
Pred 2 rokmi
2
Tepelné čerpadlo + servis Bratislava
Zdravím, poprosím o vaše názory, momentálne žijeme v dome cca. 11 ročnom a máme podlahové kúrenie č…
roxana280
Pred 2 rokmi
1
Náhrada za kotol Protherm tiger 24KOZ
Dobrý deň vie mi niekto poradiť aká je najlepšia náhrada za kotol Protherm tiger 24KOZ aby sme nemu…
jaro313
Pred 2 rokmi
17
1
2
…
336
337
338
339
340
…