O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako využiť záhradu ???
Mám voľnú záhradu 500m2, nejaké nápady ako ju využiť ?? prípadne na podnikanie. ďakujem za nápady :…
duzu
Pred 2 rokmi
20
Cena Monolitickeho stropu
Zdravicko.. Neviete koľko v dnešnej dobe môže stať monolitický strop?Ja mám 72m2. Mám vyčlenených 1…
marrad
Pred 4 mesiacmi
26
Stavebné lavičky
Ahoj ... sú stavebné lavičky limitované vzdialenosťou? Myslím to že či sa môžu stavať Max. Na 10 m …
onndrejj
Pred 2 rokmi
2
Aký typ strechy zvoliť pre obytné podkrovie?
Dobrý deň, aký typ strechy by ste zvolili pre obytné podkrovie ? Aká je najvhodnejšia ? Ďakujem.
duzu
Pred 2 rokmi
5
Nová strecha
Prosím Vás ideme robiť nový krov a plechovú strechu. Otázka k zatepleniu..je správny postup: plech-…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
7
Partizánske - Prerábka kúpelne, dopyt a cena.
Ahoj, hľadám niekoho na prerábku kúpelne a WC a zároveň ma zaujíma, akú cenu očakávať za prerábku (…
gretka2
Pred 2 rokmi
2
Aku omietku proti vlhkosti do kúpelni ?
Dobrý deň , prerábame kúpeľňu v rodinnom dome, a chceli by sme sa poradiť, čo by bolo vhodné použ…
daralbajda
Pred 2 rokmi
20
Slonia noha
Zdravím, sú tu pestovatelia Slonej nohy? Mám na nej suché konce listov :unamused: obstrihavam ich, …
zita19
Pred 2 rokmi
10
sponzor fóra
Ako vyrovnat drevenu podlahu?
Dobrý deň chcem sa opýtať mám spojené 3 unimo bunky kde podlahu tvorí drevená konštrukcia v železno…
killiani
Pred 2 rokmi
1
DT
Ahojte, na zakladove pasy budem davat len jeden rad DT...je mozne to nejako zaliat betonom naraz s …
stefanby
Pred 2 rokmi
15
"Videovrátnik"
Dobrý deň prajem, existuje "videovrátnik", ktorý je napájaný sieťovym káblom PoE?? WiFi u mňa na d…
smartcomfort
Pred 2 rokmi
12
Sucha omietka SDK
Ahojte, ano su tu podobne temy o sdk na stropoch ale na stenach som nenasiel... Davam na obvodove s…
rad22
Pred 1 rokom
10
Penetrak na poter
Zdravim . Ma vyznam na poter dat penetrak. Ideme klast laminat a podklad je rovny, povysavany ale n…
eagleowl
Pred 2 rokmi
10
Postupne financovanie rekonštrukcie - dom s hypotekou
Má niekto skúsenosť s postupnym financovaním rekonštrukcie domu, na ktorý už ma hypoteku? Je roky s…
skpeter
Pred 2 rokmi
3
Ako schovat kotol
Dobry den, Poprosila by som o radu, ako schovat kotol. Uvaha bola urobit okolo kotla vstavanu skrin…
prirodokochac
Pred 2 rokmi
4
Praskliny - betónový poter
Zdravim, mám niekoľko prasklín na poteri, ako určiť či s tým treba niečo robiť (zašiť) alebo to nec…
kejsix
Pred 2 rokmi
11
BYDLENÍ V MD - kdo z Vás žije v tomto?
Krásný den, zajímalo by mě info, jak se Vám (ti kteří v tomto žijete) bydlí v MD a nebo zda poznát…
jan45
Pred 2 rokmi
2
Dilatácia omietky a poteru
Ahojte, chcel by som dať ako prvý poter, ale pri štandardnom dilatačnom páse 8/150 sa budú potom do…
ricir
Pred 2 rokmi
9
Aký typ komína zvoliť
Dobrý den chcel by som sa spytat ze ci nahodou neviete poradit aky typ komina je najvhodnejsi pre 2…
schiedel_maros_plsko
Pred 2 rokmi
2
Záhradný valec na substrát
Ahojte Nemáte niekto požičať valec na substrát? Trnava okolie
moriarty
Pred 2 rokmi
1
Moje skúsenosti s Haier
Pokúšal som sa registrovať tú ich aplikáciu hON, ale stále píše..že tam nemôže byť krstné meno...a …
radoslavc
Pred 2 rokmi
1
Betonovy poter za geberitom
Za geberitom a rozelovacom podlahoveho kurenia mi poterari nedali poter, divsm sa tam na zakladovu …
stavkluc
Pred 2 rokmi
5
Electrolux esl46050 umývačka chyba e10
Ahojte potreboval by som poradit aktuálne nám umývačka počas umývania hlavne na začiatku procesu pú…
bifipf
Pred 2 rokmi
3
Unimobunka a eternit
Dobrý deň potrebovali by sme radu. Na pozemku sa nachádza unimobunka s eternitovou strechou,viete m…
aandrea99
Pred 2 rokmi
6
Izolácia prestupov so pivnice
Dobrý deň, do pivnice mám spravené 2 kruhové prestupy s priemerom 100mm na 4 chranicky (prikladám …
peto125
Pred 2 rokmi
7
Kolaudácia ...
Dobrý deň, sme pred podávaním žiadosti o kolaudáciu novostavby. S manželom sme kúpili hrubú stavbu …
martuska24
Pred 2 rokmi
4
Rekonstrukcia zahrady
Dobry den, uz niekolko rokov sa snazim o vytvorenie zahrady, ktora vsak stale posobi neusporiadane.…
aja2504
Pred 2 rokmi
1
Pršanie do tehál
Ahojte, pred pár dňami nám murovali steny z brúsenej pálenej tehly Porotherm 25 lepenou pomocou pen…
richto
Pred 2 rokmi
16
Skolaudujeme ak nemám ešte vonkajšiu omietku?
Zdravím potrebujem poradiť či je možné skolaudovať ak mame 44 tehlu a nemáme tam este omietku? Zate…
jumt
Pred 2 rokmi
5
Elektrické kúrenie
Dobrý deň prajem, 5 rokov bývame v rodinnom dome (cca 150m2) kde momentálne kurime tuhým palivom. Z…
neprd
Pred 2 rokmi
23
1
2
…
334
335
336
337
338
…