O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Je to kýchavica biela?
Čauko, je toto kychavica biela? Lebo sa mi to vyskytlo na zahrade a je to prudko jedovaté, ak je to…
arcticcode
Pred 2 rokmi
3
Dlazba na terasu 1cm vs 2cm
Ahojte, chcem sa spytat na Vas nazor/skusenost. Chceme kupit na terasu gresovu dlazbu, ktora sa bud…
zicher
Pred 2 rokmi
6
Bojler sa javí byť v poriadku a aj tak nezohrieva vodu
Ahojte. Mám elektrický bojler Tesy. Riešim záhadu, keďže všetko sa javí ako v poriadku, ale bojler…
duzu
Pred 2 rokmi
21
Cirkulácia TÚV pri rozvode vody na sanitárny rozdeľovač
Zaujíma ma co kurenari zdravotechnici povedia na zapojenie cirkulácie TÚV pri rozvode vody zo sanit…
sirocenec
Pred 2 rokmi
18
Cena samonosnej brány
Ahojte, Chcela by som sa opýtať, koľko približne ste zaplatili za samonosnú bránu (cca 3,5m x 1,7 …
exponent
Pred 2 rokmi
3
Zasadenie stromu do kvetináča
Ahojte, chcela by som zasadiť strom do kvetináča, ktorý nebude krytý strechou. Zospodu v kvetináči …
frantisekca
Pred 2 rokmi
10
Ohrievač v byte je problém?
Zdravím, Viete mi poradiť? Nainštaloval som si ohrievač do bytu kde je aj centrálna TUV od dodávate…
pandar
Pred 2 rokmi
31
Inflacna miera pre final vyuctovanie
Ahojte, mám otázku. Firma ktorá nám robila hrubú stavbu na dom nám vo finálnom vyúčtovaní po ukonč…
miro1535
Pred 2 rokmi
5
sponzor fóra
Problem s odtokom vody v kupelni
Ahojte, chcem vas poprosit o radu. Mame problem s odtokom vody v kupelni. Zacalo to grganim vane. S…
durino
Pred 2 rokmi
14
Splnomocnenie na vybavenie SP - na čo si dať pozor
Dobrý deň, Ideme podpisovať splnomocnenie, nakoľko sa nevyznám v právnych náležitostiach, na čo si…
matusakrobert
Pred 2 rokmi
3
Terasové terče
Zdravim. Kto mi poradí? Je potrebné terasové terče, ktoré budú na betónovej platní k nej nejako kot…
igorsved
Pred 2 rokmi
7
Zalomeny vrtak v obkladoch
Dobry den, prosim neviete poradit ako odstranit zalomeny vrtak z kamennych obkladoch? Srubovak ani …
parohy
Pred 2 rokmi
3
Ohlasovacie povinnosti pri stavbe bazena.
Zdravim, mate skusenosti so stavebnym uradom v KE? Ohlasili sme drobnu stavbu na stavebnom urade na…
renqa
Pred 4 mesiacmi
8
Vyrovnanie výškových rozdielov medzi miestnosťami
Dobrý deň, plánujeme kompletnú rekonštrukciu staršieho - podpivničeného domu. Podlahy medzi jednotl…
mgx
Pred 2 rokmi
8
Cim nahradit tuje
Ahojte, Tuje nam napadol skodca, asi ako vacsine ludi na juhozapadnom slovensku. Ostali hnede, vysc…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
7
LED zrkadlo - svietivost
Ahojte, prosim o radu, chcem kupit zrkadlo do kupelne s led osvetlenim. Potrebujem ale aby naozaj d…
kuratko22222
Pred 2 rokmi
11
Digestor - odsávacie potrubie v podlahe
Ahojte, Má niekto na ostrovčeku namontovaný digestor vo varnej doske alebo za ňou? Chcem viesť pla…
jozef_jusko
Pred 1 rokom
5
Odskúšanie ochrán podľa požiadaviek VSD - fotovoltika
Dobrý deň. Hľadám niekoho (východné Slovensko, ideálne okolie Prešov, Vranov n/T) za rozumnú cenu, …
rapidek
Pred 2 rokmi
23
Rozmery okien
Ake rozmery okien by ste dali v detskej izbe ked izba ma 13m2
blacksr
Pred 2 rokmi
4
Zatekanie nových okien
Zdravím. Tento týždeň nám montovali okná následne pár dni pršalo a takto nám to zateká. Prosím vás …
marsdm
Pred 2 rokmi
28
Tlaková skúška vnútorných rozvodov
Ahojte, pomaly dokončujem vnútorné rozvody vody. Chcem vykonať tlakovú skúšku vzduchom bezolejovým …
tigervzoo
Pred 2 rokmi
10
Kladačský plán terasy
Ahojte, staviame svojpomocne dom a riešim akurát skladbu podlahy terasy(balkona) na 2NP, ktorá bu…
dan8181
Pred 2 rokmi
2
Je biela farba na hliníkovú pergolu nepraktická?
Dobrý deň, chceme si dať urobiť hliníkovú pergolu a uvažujeme nad farbami. Nechceme antracit, lebo …
duzu
Pred 2 rokmi
4
Kolaudacia - energeticky certifikat
Zdravim. Chceli by sme kolaudovat dom, k tomu je potrebny energeticky certifikat, avsak mne sa poda…
blacksr
Pred 2 rokmi
12
Vyrovnanie ocelového profilu L na konštrukciu brány
Zdravím, chcem sa spýtať či mi vie niekto poradiť, ako by sa dal vyrovnať v domácich podmienkach oc…
perina40
Pred 2 rokmi
7
Zateplenie okolo kastlika, presah
Ahojte. Ked budem davat izolaciu za kastlik na stenu a zan izolaciu odporucate dat tu izolaciu s pr…
horicicak
Pred 2 rokmi
3
Prerábka strechy
Prosím poraďte. Plánujeme rozsiahlejšiu rekonštrukciu domu, kt. bol kolaudovaný v roku 82. Začínam…
skrecky_zavaril
Pred 2 rokmi
2
Chyba F323 kotol Protherm Panther Condens
Pekný deň, vedel by mi niekto poradiť, čo je to za chyba? Vypisuje ju aj 3x za deň, pricom musíme …
naftar
Pred 1 rokom
1
2
33
Navitel-bud robim nieco zle alebo je to este pozadu
Isiel som do Obi do Ziliny. Ako frajer mam nie dlhu dobu kupenu navigaciu s kamerou od Navitelu. Z …
lrdk
Pred 2 rokmi
1
2
41
Drevene vchodove dvere
Zdravim, Viete niekto odporucit dobru firmu na bezpecnostne drevene dvere do rodinneho domu za dob…
aces
Pred 2 rokmi
7
1
2
…
332
333
334
335
336
…