O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kedy maľovať?
Zdravím..po akom čase malujete? Ako viete že steny sú už ,,suché,, že sa môže maľovať? Omietky s…
pa6
Pred 2 rokmi
2
Pivnica malovanie
Kategória pivnica sa tu ani vybrať neda. Ale však staré domy majú pivnice. Potrebujem poradiť ako…
zita19
Pred 2 rokmi
5
Trávnikovy koberec
Dobrý deň vie mi niekto poradiť kde kúpiť trávnikovy koberec v okolí Oravy? Ďakujem
janagur
Pred 2 rokmi
1
Čistenie čiernej batérie
Aké prostriedky použivate na čistenie čiernych baterii?
emill22
Pred 2 rokmi
7
Zrovnanie vrchnej casti betonoveho muru z DT
Zdravim majstri. Prisiel som si po radu, akym sposobom zrovnat vrchnu cast betonoveho muru (zvyrazn…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
5
Môžem zasadiť časť kmeňa do zeme?
Ahojte, kúpila som jarabinu Autmn Spirena kmienku 120cm no rada by som mala korunu nižšie. Prežije,…
malfea
Pred 2 rokmi
4
Čiary na fasáde
Zdravim Vas chcem sa spytat na Vas nazor..murari povedali, ze tie ciary su kvoli prepaskovaniu, kde…
lubk0
Pred 2 rokmi
5
Susedove základy na mojom pozemku
Dobrý deň, porposím Vás o radu . idem stavať od suseda vyšší plot, nakoľko mámem velmi zlé…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
13
sponzor fóra
Cim pokryt police v spajzi?
Ahojte, riesim pre niekoho mozno banalnu otazku, ale kedze pre moju manzelku je dolezita a kedze sa…
majina.b
Pred 2 rokmi
18
Vrátna studna
Mam rodinný dom, idem upravovať 800m2 pozemku a zatravnit. Chcem si dat vŕtať studnu len na polieva…
lubobalascak
Pred 2 rokmi
13
Kavovar 500e +/-
Ahojte, budem kupovat kavovar okolo cca 500eur. V podstate si na kave az tak nepotrpim, ale vypije…
petiar
Pred 2 rokmi
1
2
37
Kde uložiť dnové potrubie
Ahojte. Staviam bazén a mám dilemu pred zaliatím spodnej dosky. Budem mať dnové trysky a niekde mus…
durim
Pred 2 rokmi
4
Kedy obkladat po poteroch a omietkach
Zdravím...potery nám robili začiatkom februára a omietky v polovici marca ....kedy by sme mohli zač…
ralf364
Pred 2 rokmi
10
Podlahove kurenie a pec na pelety
Dobrý večer chcem vás poprosiť o radu v novostavbe mame podlahové kúrenie 2 kupelky rebrík a garáž …
serzo33
Pred 2 rokmi
7
Impregnácia dlazby
Ahojte, nemáte niekto reálnu skúsenosť s impregnáciou dlazby? Mame položenú 2 roky abw vario jura …
melissapia
Pred 2 rokmi
6
Zivy plot, miesto murovaneho
Ma tu niekto zivy plot pred domom, namiesto murovaneho? Jedine co by sme betonovali by bola brana p…
adonathova
Pred 2 rokmi
6
Domaci penotvorny roztok?
Cauko, robil som mensiu upravu na plyne a chcel by som overit, ci nie je niekde nedajboze unik. Su …
zicher
Pred 2 rokmi
16
Pristresok na auto
Zdravicko mam otazku chcel by som pristresok ktory by mal 6x4m. 1 - 6metrova strana by boli hranoly…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
11
Diera v podlahe murovaného sprchového kúta
Čo mi doporučujete použiť na dieru v podlahe murovaného sprchového kúta? vymyla sa fugovačka, už ju…
anketkarka
Pred 2 rokmi
3
Polička do sprchy
Ahojte, prerábam kúpeľňu a zaujímajú ma vaše skúsenosti na policky do sprchy...Zapustené sú síce f…
slim_any
Pred 2 rokmi
9
Ako na dlažbu zo štiepaného kameňa v exteriéri ?
Ahojte Prosím, otázka ... Uvažujeme o vytvorení "ďalšej" spevnenej plochy v záhrade namiesto trávn…
lubk0
Pred 2 rokmi
2
Mlatovy chodnik a pes
Dobrý deň, prosím o info ak máte niekto skúsenosť s mlatovym chodnikom a psom. Pes zlatý retriever …
bernard_1
Pred 6 mesiacmi
6
Ihriskova vs golfova travnikova zmes
ahojte, aky je rozdiel medzi tranikovou zmesou 'ihriskova/futbalova' a 'golfova'. podla popisu: - i…
matobb
Pred 2 rokmi
3
Isli by ste do toho?
Dobrý deň, mám možnosť stiahnuť drevo na krov z tetinej hory a dať si ho narezať na miestnej píle n…
kntsz
Pred 2 rokmi
15
Naslapne betonove chodniky
Zdravim Vas tych, ktorí majú vonku taketo hrubsie naslapne betonove chodniky. Aky je potrebny pod …
zipsuliak
Pred 2 rokmi
4
Závlaha svojpomocne - rady
Ahojte, snad ma neukamenujete, neriesil som doteraz zatial zavlahu vobec, cca 350m2 travnika, mame …
zipsuliak
Pred 2 rokmi
11
Robotická kosačka hecht
Zdravim chcem sa spýtať či tu má niekto skúsenosť s robotickou kosačkou Hecht nakoľko cenovo sa mi …
shadowmilan
Pred 2 rokmi
2
Halifax prirodny-doplnkova farba- aka podlaha
Ahojte,poradte prosim chcela by som halifax prirodny,vzdy sa mi pacil.len vaham stale kombinaciu s …
zdenka_direrova
Pred 2 rokmi
8
Praskajúca plávajúca podlaha
Zdravím, mám otázku ohľadom plávajúcej podlahy v byte. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 3…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
7
Kovana konstrukcia
Ahojte, nepoznáte niekoho kto by mi vedel vyrobiť takúto konstrukciu pod konferencny stolik? :sligh…
richard71
Pred 2 rokmi
10
1
2
…
330
331
332
333
334
…