O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Posteľ a nočné stolíky s oblými rohmi
Dobrý deň, po dlhšej odmlke si idem po radu. Na výstave v Nitre sa nám zapáčila masívna dubová post…
zulka797
Pred 2 rokmi
8
Máte doma alergika? Ako v domácnosti bojujete proti peľovej alergii?
Sezóna peľových alergií je v plnom prúde. Okrem účinných liekov, doplnkov či byliniek by sme svojej…
michaelarecht
Pred 2 rokmi
1
Stolar Levice
Ahoj, hladame sikovneho stolara z Levic a blizkeho okolia. Potrebujeme spravit kuchynu a skrinky na…
adonathova
Pred 2 rokmi
1
Zámková dlažba styrobud
Ahojte, máte niekto skúsenosti so zámkovou dlažbou značky styrobud? Páči sa nám moderno odtieň kort…
ivana246
Pred 1 rokom
3
Je potrebná stierka
Pred pár dňami som požiadal jedného známeho o pomoc pri maľovke. Chceli sme dať dole tekutú tapetu,…
haciendman
Pred 2 rokmi
3
Ako spravit obyvacko-spalnu
Niekto neaky iny napad?
emilia25
Pred 2 rokmi
17
Omietka na keramicky strop pod sadrokartonom
Dobry den, v dome (prizemie + 1. poschodie) budeme mat sadrokartonovy strop pod keramickymi preklad…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
5
Dočasná terasa
Ahojte Prosím o nejaké tipy ako spevniť terasu kde máme len vysypaný makadam 4-8. Je to dočasne r…
frantisekca
Pred 2 rokmi
2
sponzor fóra
Predĺženie revíznej sachty
Dobrý deň, prosím ako sa dá nadpojit revízna kanalizacna sachta ktorú mame pod urovnou pozemku ? Ma…
nikavuk
Pred 2 rokmi
7
Poraďte kde kupovať material na plot
dobry den poradte kde v PO je dobre porovnanie cena kvalita a rychlost dodania kupovat material na…
radusko01
Pred 2 rokmi
8
Dvere interiérové
Zdravim aké dvere by ste zvolili ku sivej podlahe ? Ak máte niekto aj inšpiráciu nejakú alebo ako m…
tamarka_32
Pred 2 rokmi
9
Wc doska
Zdravim páni, vedeli by ste mi poradit co s tymto??....zena mala prednedavnom navstevu, bola u nas …
markfani
Pred 2 rokmi
12
Prerabka alebo stavba nového?
Ahojte mam pozemok na ktorom sa nachádza staršia 100 ročná drevenica s časti kamenná stavba s časti…
radzaradom
Pred 2 rokmi
10
Omietka a lepidlo na fasádu
Dobrý deň, ktorú omietku a lepidlo by ste odporučili, ak sa bude zatepľovať minerálnou vlnou? Ohľad…
miselito
Pred 2 rokmi
9
Vonkajšie hlinníkové rolety
Ahojte, prosím vás, chcela by som dat vonkajšie rolety, neviem sa rozhodnúť či na ručné ovládanie a…
chrobak7
Pred 2 rokmi
7
Nová betónová podlaha
Dobrý deň. Vie mi prosím niekto poradiť ako napraviť chybu pri pokládke betónovej podlahy??? Po od…
jan45
Pred 2 rokmi
14
Aké trubky na radiatory?
Zdravím vás riešim vykurovanie horného podlažia a voľba nakoniec padla na radiátorové vykurovanie j…
dedo758
Pred 2 rokmi
14
Izolacia okolo domu a terasy
Ahojte, prosim Vas ako vyriešiť izolaciu na spodok domu a okolo terasy? Staci tam prilepit Styrodur…
chrobak7
Pred 2 rokmi
3
Odvetranie strechy pred zateplenim
dobry den, potreboval by som poradit s problemom. mam stary rodinny dom s nezobytnenou povalou a…
eagleowl
Pred 2 rokmi
6
Vyschol mi javor
Pozeram a kopec vetiev javor mliecny globsum ma vyschnute konare.Mame ho zasadeny 3r a polievany je…
chrobak7
Pred 2 rokmi
9
Dankuchen alebo Decodom?
Vozar s.r.o. (Dankuchen) Trnava alebo Decodom Nitra? Poprosím poradiť ktoré vybrať. Cena by bola s…
jose32
Pred 2 rokmi
1
Zvýšené množstvo dusičnanov
Ahojte, dal som si urobiť rozbor dusičnanov v studni mam tam 65,98mg/l viem že norma je 50 dá sa t…
zita19
Pred 2 rokmi
9
Skladba podahy pri rekonstrukcii podkrovia
Ahojte. Aku skladbu podlahy by ste odporucili pri rekonstrukcii podkrovia. POvodna podlaha je na hr…
altereggo
Pred 2 rokmi
1
Hnoj na susednom pozemku
Ahojte, viem nejako donútiť suseda aby skladoval hnoj na konci záhrady, alebo najlepšie aby ho tam …
duzu
Pred 1 rokom
14
Hľadám vodárov
Zdravím, okolie Bratislavy, hľadám spoľahlivých kvalitných vodárov, kanalizácie stavba RD na faktú…
roxana280
Pred 2 rokmi
2
Stavba z Ytongu 500
Dobrý deň, prosím Vás, chceli by sme poradiť. Máme postavený dom z Ytongu lambda hr. 500mm. Chceli …
pochabel
Pred 2 rokmi
1
2
35
Sokel-XPS alebo EPS
Ahojte mám dávať na sokel styrodur,alebo bude stačiť aj obyčajný EPS? Jedná sa o hrúbku 10cm,takže …
marsdm
Pred 2 rokmi
15
Výstava, výstavisko, bývanie, nábytok 2023 - moje hodnotenie
Práve som sa vrátil z istej špecializovanej výstavy bytového dizajnu, nábytku, vybavenia, (r. 2023)…
igiro
Pred 2 rokmi
2
Photínia kmeň
Zdravím vospolok, chcem poprosiť tých, ktorí máte photíniu na kmeni - ako rýchlo rastie a akú výšku…
jabadaba
Pred 2 rokmi
4
Čo na DTD dosky?
Čauko, idem robiť podlahy z DTD perodrážky: https://www.hornbach.sk/p/drevotrieskova-doska-dtd-p3-4…
arcticcode
Pred 2 rokmi
11
1
2
…
328
329
330
331
332
…