Wc doska

Zdravim páni, vedeli by ste mi poradit co s tymto??....zena mala prednedavnom navstevu, bola u nas jej tehotna kamaratka a nejak sa podarilo no 🙂 vopred dakujem za rozumne riesenia.
Odpovedať
@abcd547547 buď to skúsiš zalepiť tavnou pištoľou, ale nedávam tomu veľkú životnosť.. skôr kúpiť novú dosku.. k tej doske dostaneš aj tie L skrutky, ktoré sa napichnú na dosku a priskrutkujú cez porcelán.. pri troche šťastia ti sandne priemer a môžeš ich použiť aj na túto dosku.. a druhú budeš mať do zásoby náhradnú.
Odpovedať
Vsak kup novu dosku, budes to lepit a aj tak to nebude drzat
Odpovedať
Profilova fotka
hlavica skrutky sa po pootočení zasekne do tej časti, čo držíte v ruke a je to v poriadku, treba dotiahnuť. Kamarátka za to nemôže, to sa mohlo stať aj Vám.
Odpovedať
@abcd547547 ako píše pán Ján, tá spodná časť sa pootočením zašprajcne do tej vrchnej, žiadne lepenie. Ale tá doska je na ..... keď sa to už raz vyvalilo bude sa to opakovať.
Odpovedať
Profilova fotka
No ja by som sa s niečím takým veru nehral. A vlastne ani nevieš ako dlho ti to následne po opravení vydrží 😄 Jednoducho by som kúpil novú a vybavené, načo sa s tým zbytočne zapodievať 😄
Odpovedať
Profilova fotka
Proste kúp novú, zbytočne budeš nad tým špekulovať, žiadna oprava nevydrží večne pri takomto niečom. Však nová doska vyjde na pár eur.
Odpovedať
Profilova fotka
a to ta pani zlata odtrhla?🙂 tiez sa nam to stalo nedavno, muz to lepil a o dva-tri dni to mohol lepit znovu 😄 cize podla mna sa vobec ani neoplati mrhat energiou ci lepidlom, pretoze je to uplne zbytocne 😄 treba kupit novu.
Odpovedať
Ak budes nahodou kupovat novu dosku, tu staru si vezmi so sebou na porovnanie. Alebo si presne pomeraj tu aktualnu a vsetky rozmery si zapis.. Clovek by neveril, aka je to niekedy veda kupit druhu dosku, co sadne.
Odpovedať
@ralf364 presne, ja som behala 3x s hajzlikovym deklikom per pazuch do obchodu, kym som kupila ti spravnu 😄
Odpovedať
@zita19 vsak lepsie takto ako kupit nieco, co nebude pasovat a aj tak by si musela behat hore dole 😄
Odpovedať
haha, moze byt, ale veru dobre, ze hovorite, lebo mne by veru nenapadlo nieco take do obchodu brat. pravdepodobne by som sa tiez zotrikrat otocil 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?