Poraďte kde kupovať material na plot

dobry den poradte kde v PO je dobre porovnanie cena kvalita a rychlost dodania kupovat material na plot to jest pletivo obycajne, k pletivu je nutne extra dokupit aj spanovaci drot ci sa pletivo teraz predava uz aj s drotom...papatam si davno trebalo extra kupovat aj drot , a potom stlpiky a tvarnice .... dakujem
Odpovedať
este som zabudla bude to obycajny pletivovy plot medzi nasim a susednym pozemkom je skok takze bude sa bagrovat jama na zaklad po uroven pody a na to pojdu dva rady tvarnic aby to trocha drzalo tenskok medzi pozemkami do tvarnic stlpiky a na nic pletivo, ale co sa stvarnic tyka nestacili by debniace na dva rady namiesto plotovych ?
Odpovedať
@bibka2505 pozri, kým budeš mať hotový ten múrik, tak komponenty k pletivovému plotu ti dôjdu z hocijakého e-shopu. alebo si nájdi v okolí kamennú predajňu, kde ti aj poradia (ak si samozrejme necháš). samozrejme, že stačia aj debniace tvárnice. mimochodom, máš zvláštne predstavy o opornom múre. čo na to hovorí projektant? máš na to predsa projekt kvôli stavebnému povoleniu, všakže?
Odpovedať
@worker_falcon to nieje oporny mur len taky skok tam je nerovny od 15 do cca 30 cm ..... dohoda so susedom je ze on spravi robotu my zabezpecime material .... tak oporny mur ako taky to nieje ... na stavebnom urade som bola vzhladom na to ze sa jedna o plot ktory tam vlastne stary uz je a budeme ho davat dole a nanovo robit tak stavembe netreba oznamenie o drobnej stavbe tak teda na stavebnom urade povedal
Odpovedať
@bibka2505 nerozumiem, prečo toto riešia ženy. nič v zlom, ale isto máte v dome chlapa. nieže by si laici chlapi nemýlili pojmy s dojmami atď... píšeš, že 2 tvárnice by mali "trocha" držať ten skok. a potom zrazu je to už iba 15-30 cm skok. na stavebnom úrade si im zabudla povedať o novom múriku a jeho príčine 😄 mimochodom, možno by stačilo písať trochu zrozumiteľnejšie, používať interpunkciu, diakritiku, deliť vety a pod. lebo takto ozaj píšeš ako blbka... opraviť si chyby v príspevku môžeš do tuším 5 či 6 minút, takže za ten čas by sa dalo stihnúť veľa.
Odpovedať
@bibka2505 uplne bez problemu stacia aj DTcka, dokonca 15cm, tam 38mm stlp vleze bez problemu. Sam tak mam. A ako bolo povedane. Objednat cez eshop. K pletivu, stale sa predava aj bez sponovaku aj so sponovakom.
Odpovedať
@bibka2505 Ak je tam skok na výšku 2 tvárnic, tak potrebuješ riadne základy, inak ti ten plot do roka - dvoch vyvalí.
Odpovedať
...mam to samé,zaklad som spravil40x80cm(...pricplote mám byť radšej hlbší,ako širší.Na základe sú DT20cmpozemok je z vnútra navezený,a zvonku som ho prihrnúl,tak,že posledný šiar je z vonkajšej strany neprihrnutý.Nič tomu neni,drží to jak ,,luteránska"viera! Samozrejme ,že nezabudnúť na roxory!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?